Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

onlar süperdiiiiiiiiiii direkt onlara odaklandım meğer o da benim bebiş için atmış onları...çok güzeller ya. erkekleri de süslü giydirebilirmişiz...Hasret teyzesi çok zevkliymiş bebişimin.

Evet cnm cok guzel seyler buluyor hasret.
Bende erkek cocuklari suslemek zor diye dusunurdum ama neler var neleeerrr

sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bizde 1 senedir düşünüyoruz ama kısmet olmadı bakalım hayırlısı inş

amin cnm inşallah. kızlar bu sitede umutsuzluk yok, ben inanıyorum hepimiz bebişlerimizi de birlikte büyütecez. ama yeter ki içtennnn inanın buna, stres çok kötü etkiliyo bizi biliyosunuz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün

amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldursun inşallahhhh.

Evet cnm cok guzel seyler buluyor hasret.
Bende erkek cocuklari suslemek zor diye dusunurdum ama neler var neleeerrr

kesinlikle cnm ya, papyonlar kolları yamalı ceketler, adam gömlekleri, aldıkça atarım size de...örnek olsun yarın öbür gün siz de alacaksınız ya fikir olur...kızları yapın ama çabucak daha oğlum asılacak hepsine :)

Oyy oglusun boyle giyinir kusanirsa kizlar hemen tav olur yaa

amin inşallah canım

Oyy oglusun boyle giyinir kusanirsa kizlar hemen tav olur yaa

hele bi de babama ya da dedeme benzerse oooooooooooffffffffff diyorum :))) babamla dedem çok yakışıklıdır karizmatiktir ama dedem feci çapkınlardandır, adamın aşk hayatı benden hızlıydı sürekli sevgili sirkülasyonu vardı ben 5 yıl aynı adamla flört ettim düşün yani, dedem 5 yılda :))))))))

Ben bugun cok kotuyum yaa hic yazmadim o yuzdenn. Ruhum daraliyo. Hic bsey yapmadim evde de. Fiziksel biseyim yok cok sukur. Ama bunaldim.nedenseeeee hic biseye yetemiyomusum gibi hissediyorum. Bu durumun gecici oldugunu biliyorum ama gecene kadar can sikacak galibaa..
Sacmalams olabilirimm. Kusuruma bakmayinn

bu haftalarda öyle olman normal canım yetişirsinnn merak etme.

hamilelik psikolojisi olabilir mi kuzum:26::26:

Kizlarin canini yakmasin oglusunnn

Canimm psikolojin bozulmus seninn.evdemisin surekli.biraz degisik biseyler yapmaya calissan.

ben mutfakta çok iyi degilim kızlar kafama göre bişiler yaparım haftada 1 kez ancak yemek yapıyorumdur. eşim yapar arada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…