Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben geldim kimsecikler yok beyaneyse görüşmek üzere herkes Allah'a emanet olsun iyi geceler bende çkıyorum . . . . .

Kiz sen nerdesinn hic girmiyosun artikkk:13:

canım hiç sorma yaaa işten ayrılınca eve kapandım iyide oldu dinleniyorum bizde net yok ben aslında buralarda olmayı çok istiyorum ki elimden gelenide yaptım telde de net yoktu net aldım bu seferde evde çekmiyosen napıyosun nasılsın nasıl gidiyo hmilelik canım duyduğumda çok sevinmiştim

Bnde eve kapanan taraftayim keske netin cekseydi evde,daha kolay geciyo vakit :) ben iyiyim canim kontroller arasi gun saymaca yapiyoruz
Senin calismalar nasil gidiyo

Bnde eve kapanan taraftayim keske netin cekseydi evde,daha kolay geciyo vakit :) ben iyiyim canim kontroller arasi gun saymaca yapiyoruz
Senin calismalar nasil gidiyo

evet evde zaman daha iyi geçiyo özlemişim evi keşke çekse ama çekmiyo arayanlardan sonradan azar işitiyorum benim çalşmalar bitti canım yarın regl olmam gerek kısmetten ötesine yol yok biliyosun bakalım olacak mıyım regl dün akıntım yoktu ama bugün akıntı var bende bilmiyorum neden Allah hayırlısını versin diyorum

Aveaysa cok zor cekiyo canim,operatorunu degistir imkanin varsa
İnsallah canim hakkimizda hayrlisi olsun. İnsallah bebegin en kisa zamanda gelir sanaa,beraber gobek buyutur sonra beraber bebek buyuturuzz

canlarım ben çıkıyorum eltimlerdeydik oradan girdim nete eşim eve gidelim diyo çıkmam lazım çok öpüyorum buradaki bütün topiklere slmlar olsun dilerim yeni yıl herkese şans getirir bir sonraki yıla bebeklerimizle girmek nasip eder Allah çok öpüyorum görüşmek üzere byyyyyyy

Aveaysa cok zor cekiyo canim,operatorunu degistir imkanin varsa
İnsallah canim hakkimizda hayrlisi olsun. İnsallah bebegin en kisa zamanda gelir sanaa,beraber gobek buyutur sonra beraber bebek buyuturuzz

vodofoneoda çekmiyo . . . .çok çok çokkkkkkkk teşekkür ederim güzel temenlilerin için canımın içi saolasın hayırlı geceler görüşmek üzere datlum . . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…