- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
insss geceerrr balkona cikippppp aaaaaa diyee bagirmak istiyorum o derece
he hee bagiramam kii im himm kem kum der kalirimm belkide hiiikk die bayiliriminsss geceerrr balkona cikippppp aaaaaa diyee bagirmak istiyorum o derece
Ara beni bagir kuzum :) bnde sana bagirayim stres atalim
aayyy hg kuzummm nelerdesin iyisin dimi
aayyy hg kuzummm nelerdesin iyisin dimi
he hee bagiramam kii im himm kem kum der kalirimm belkide hiiikk die bayilirim
bende iyiyimm.canim aynı devam
hoş buldum canım bende çıkıyodum tamiyim teşekkür ederim datlum saol sen nasılsın?
5dk sonra geliyo benim ki güzel bi fırça cekeyimhe hee bagiramam kii im himm kem kum der kalirimm belkide hiiikk die bayilirim
Kiyamam yaaakocalara bagiralim o zamann
5dk sonra geliyo benim ki güzel bi fırça cekeyim
bende iyiyimm.canim aynı devam
zil caldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kiz sen nerdesinn hic girmiyosun artikkk:13:
canım hiç sorma yaaa işten ayrılınca eve kapandım iyide oldu dinleniyorumbizde net yok ben aslında buralarda olmayı çok istiyorum ki elimden gelenide yaptım telde de net yoktu net aldım bu seferde evde çekmiyo sen napıyosun nasılsın nasıl gidiyo hmilelik canım duyduğumda çok sevinmiştim
Bnde eve kapanan taraftayimkeske netin cekseydi evde,daha kolay geciyo vakit :) ben iyiyim canim kontroller arasi gun saymaca yapiyoruz
Senin calismalar nasil gidiyo
evet evde zaman daha iyi geçiyo özlemişim evikeşke çekse ama çekmiyo arayanlardan sonradan azar işitiyorum benim çalşmalar bitti canım yarın regl olmam gerek kısmetten ötesine yol yok biliyosun bakalım olacak mıyım regl dün akıntım yoktu ama bugün akıntı var bende bilmiyorum neden Allah hayırlısını versin diyorum
Aveaysa cok zor cekiyo canim,operatorunu degistir imkanin varsa
İnsallah canim hakkimizda hayrlisi olsun. İnsallah bebegin en kisa zamanda gelir sanaa,beraber gobek buyutur sonra beraber bebek buyuturuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?