Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar işten güçten pek giremiyorum .... burası bugün çok köti bir yandan yağmur bir yandan gök gürültüsü bi yandan deprem bir yandan elektrik yok hayat burada şaka gibi .... ama iyiyiz Allaha şükür rabbim beterinden korusun sizlr nasılsınız ne yapıyorsunuz?

geçmiş olsun..amin...

hangi şehirdesiniz

Kizlar selamm... sizi cok ozledim hep aklimdasiniz.. hep dualarimdasiniz..
Insallah hepinizi cok cok iyisiniz.. Allah'im insallah daha cok hamis vermistir bize...

Ben cok hastayim.. kriz donemine girdim kalkamiyorum bile.. herseye esim yardimci oluyo annem falan.. hep igne vurdular uyudum cok ama bugunlerde haplara gectim krizim azaldi aya kalkiyorum ama adim zor atiyorum.. olsun bunada sukur..
Bebek konusuu biraz karisti krizden once hersey yolunda mikmik oldu krizle beraber olmadi tabi.. bilmiyorum ne durumdayim..

Herseyin hayirlisi... insallah hepiniz iyisiniz.. sizi cok cok ozledim gercekten yaa.. gecmis olsuna bekliyorumm..

Simdiden.. Hepinize cok guzel bir sene diliyorum.. 2014 hepimize ugurlu gelsin.. cok optum canlar...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun, hastalığını bilmiyorum ama fıtık falan mı?
bizler de umutlarımızı 2014'e erteledik bekliyoruz :18::18:
kendine dikkat et, yaz ara sıra merak ediyoruz..

çok geçmiş olsun monbebe, ben buraya yeni katıldığım için hakkında bilgim yok, ne krizi yaşıyosun canım anlayamadım ben, Allah tez zamanda şifa ardından da bebek versin inşallah

Aranizda tiroidi olup hamile olan arkadalar varmi bilgi almak istiyorum benim tsh yuksek ve gebeligi engeliyormus lutfen cevap.....

öyle diyorlar ama ben hamile kaldığımda 10. haftada yapılan TSH 24.5 çıkmıştı yani baya bi yüksek hemen endokrinoloji bölümüne gidip hapa başlamıştım sonra düzeldi her ay takipteydim ama
şimdi ikinciyi düşünüyorum deyip eylülde tekrar yaptırdım bu sefer 4 olması gerekirken 4. 56 çıkmış aslında yüksek değil ama bebek istyosan 2ye kadar düşürmeliyiz demişti doktor gerçi ben hala 2. kontrole gidemedim ne durumdayım bilmmiim

Sagol verdigin bilgiler icin benim ilk hamileligmde tsh sorunum yoktu daha sonra cikti bende suanda gunumu bekliyorum ama cok korkuyorum bi yandan tehlikeli olcak diye allah hepimize saglik versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…