erkek müjdeli haber, ayy bende rüya yorumcusu gibi oldum hadi üşenme test yap ..bttı cnm uc orumceklerı nı yapyorum
erkektı galıba cnm ama sapur supur opuyodum kalkınca yanmda sanmstım bde adet oldugumu ılk dfa gordum hatta sabh kalktgımda adet sansıcı gbıydı ole olunca hmn olrdum ama hmn gctı gttı:26::26:
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canım
yaşasın kadın dayanışmasıııcemkirinnnnnnn kizlar sakin susmayimn
canim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
canımm yapsana hemen test ben meraktan öldüm burdaaaaaa
erkek müjdeli haber, ayy bende rüya yorumcusu gibi oldum hadi üşenme test yap ..
evde test yaptım sonuç(-)43:
dilketinim işte yıl bitiyo yaş gidiyo ne bileyim öyle işte bilemedim biraz buruk bi yılbaşı buevime gitmek istiyorummmmmmm
cnm yapmk ıcmden gelmeyoooooo kı:26:
saol cnm dger kızlrn hbrı var mı
ama eczane cok uzak
bende tırt çıkmadı valla, hatta hamile kaldığım ay o kadar çok kafaya takmıştımki bebeği kendi kendime çok düşünüyorum o yüzden görüyorum bu rüyaları..ama rüyalarım birebir çıkktı yani o yüzden elaya test yap diyorum rüyayı boşverde gecikme var zaten varsa kesin çıkar yanicanımm bende rüyamda adet olduğumu gördüm, kiliseye girdiğimi gördüm, dilenci gördüm tabi aynı rüya içerisinde değilhepsine baktım ewlat sahibi olacaksınız yakında die yazıo ama bende hala tık yok benim rüyalar tırt çıktı
idare eder canimmm sen nasilsinn ne yapionn
canlarımmmmmmm ben duşa giriyorum temizlik yaptım hala duş almadım. bugün bi yönümü daha öğrenmiş oldunuz :) haa iyi bi yön olsun isterdim ama napimmmmmm demek ki canavar da olabiliyomuşum arada :))))) öpüyorum hepinizi, bensiz çok kaynatmayın, kaynatın ya da nasıl olsa ben meraklı taze çatlıcam öyle ya da böyle :))))))))))
evde test yaptım sonuç(-)43:
cnm varya bu ay hc kafaya takmadım hatta gunlerınde ılşkı olmadı ble
dilketinim işte yıl bitiyo yaş gidiyo ne bileyim öyle işte bilemedim biraz buruk bi yılbaşı buevime gitmek istiyorummmmmmm
canim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
canımm yapsana hemen test ben meraktan öldüm burdaaaaaa
eşin akşam gelirken getirsin canımmmm
neden ki canım negatif cıkmasındamı korkuyosunevet aslında haklısın bıraz zaman gecsın cunku dun benım bat gunumdu bıraz once test yaptım negatıfı yıne gördüm ama hala hastalanmadım bende aslında bırhafta beklıceksın sonra yapıcaksın sende öyle yap canım
Cok sukur hicranimm iyiyim benn.sende daha iyi olcaaann.
canimmm
Kac gun var batina
Uzulme cnm yaa
Elaam hadi test yappp.boyle beklemek daha zorrr
Yeni yill yeni umutlar tatlim.2014 bizim bebislerimizi kucagimiza alacagimiz yil olsunn
ins gelecek yil basinda kucaginda bebisle kutlarsin canim
Hadi kızlar vakit olunca okuyun dualarınızı arkadaşımızın bize ihtiyacı var
ins gelecek yil basinda kucaginda bebisle kutlarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?