Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

erkek müjdeli haber, ayy bende rüya yorumcusu gibi oldum hadi üşenme test yap ..

canımm bende rüyamda adet olduğumu gördüm, kiliseye girdiğimi gördüm, dilenci gördüm tabi aynı rüya içerisinde değil hepsine baktım ewlat sahibi olacaksınız yakında die yazıo ama bende hala tık yok benim rüyalar tırt çıktı

evde test yaptım sonuç(-)43:

(((((((((( batın ne zamandı ki canım??
dilketinim işte yıl bitiyo yaş gidiyo ne bileyim öyle işte bilemedim biraz buruk bi yılbaşı bu evime gitmek istiyorummmmmmm

olumsuz düşünme kuzum yeni bir yıl yeni umutlar yeni hayaller sağlıklıyız çok şükür, aşık olduğumuz adamlarla evliyiz bak bu bebeğimin gecikmesi vesilesiyle sizin gibi dostlarım oldu benimm çok mutluyummm

cnm yapmk ıcmden gelmeyoooooo kı:26:

saol cnm dger kızlrn hbrı var mı

neden ki canım negatif cıkmasındamı korkuyosun evet aslında haklısın bıraz zaman gecsın cunku dun benım bat gunumdu bıraz once test yaptım negatıfı yıne gördüm ama hala hastalanmadım bende aslında bırhafta beklıceksın sonra yapıcaksın sende öyle yap canım

bende tırt çıkmadı valla, hatta hamile kaldığım ay o kadar çok kafaya takmıştımki bebeği kendi kendime çok düşünüyorum o yüzden görüyorum bu rüyaları..ama rüyalarım birebir çıkktı yani o yüzden elaya test yap diyorum rüyayı boşverde gecikme var zaten varsa kesin çıkar yani

idare eder canimmm sen nasilsinn ne yapionn

Cok sukur hicranimm iyiyim benn.sende daha iyi olcaaann.

canimmm

evde test yaptım sonuç(-)43:

Kac gun var batina
Uzulme cnm yaa

cnm varya bu ay hc kafaya takmadım hatta gunlerınde ılşkı olmadı ble

Elaam hadi test yappp.boyle beklemek daha zorrr

dilketinim işte yıl bitiyo yaş gidiyo ne bileyim öyle işte bilemedim biraz buruk bi yılbaşı bu evime gitmek istiyorummmmmmm

Yeni yill yeni umutlar tatlim.2014 bizim bebislerimizi kucagimiza alacagimiz yil olsunn

canim benimmm. bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:

canımm yapsana hemen test ben meraktan öldüm burdaaaaaa

eşin akşam gelirken getirsin canımmmm

evet cnm bı kac gun daha bekleyım bn

kızllarrr bana müsade benim minik içerde yine göbek kordonunu çekip duruyor annneeee nutellla diye, elammmm dualarım seninle inşallah müjdeli haber vericeksin yeni yıla bebeğinle birlikte gireceksin son olarak KV'LER KAHROLSUN çok cadıyım hehehe

Dilketinimmm elimin ayari yok kine

Nefesimmm insss hersey düzelir en kısa zamanda

Inovi ayy nicki unuttum canim yaa ufak tefek sorunlar ama bir araya gelince kocaman oluyo ins geçecek

Elammmm ne okuyalim senin için

Cok sukur hicranimm iyiyim benn.sende daha iyi olcaaann.

canimmm

Kac gun var batina
Uzulme cnm yaa

Elaam hadi test yappp.boyle beklemek daha zorrr

Yeni yill yeni umutlar tatlim.2014 bizim bebislerimizi kucagimiza alacagimiz yil olsunn

umarım ben geçen yıldan istiyodum ama yanlış anladı beni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…