Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende öle daha bi kez bile anne demek nasip olmadı. hep - filanca - hanım dedim.. aman zaten 4 yıldırda görüşmüoruz. yüzünü şeytan görsün
bu kv'ler hep aynı yaa, insan niye gelinini üzer ki sonuçta oğlunun hayat arkadaşı, oğlunu mutlu eden kişi, gelin mutlu olacakki kocasınıda mutlu etsin dimi yaaa

canlarımmmmmmm ben duşa giriyorum temizlik yaptım hala duş almadım. bugün bi yönümü daha öğrenmiş oldunuz :) haa iyi bi yön olsun isterdim ama napimmmmmm demek ki canavar da olabiliyomuşum arada :))))) öpüyorum hepinizi, bensiz çok kaynatmayın, kaynatın ya da nasıl olsa ben meraklı taze çatlıcam öyle ya da böyle :))))))))))

Bende öle daha bi kez bile anne demek nasip olmadı. hep - filanca - hanım dedim.. aman zaten 4 yıldırda görüşmüoruz. yüzünü şeytan görsün
bu kv'ler hep aynı yaa, insan niye gelinini üzer ki sonuçta oğlunun hayat arkadaşı, oğlunu mutlu eden kişi, gelin mutlu olacakki kocasınıda mutlu etsin dimi yaaa

canim benimmm. bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
orumceklerını yapyorum cnm bttı

erkektı galıba sapur supur opypdum kalktıgmda yanmda sandm bde adet oldgumu ılk dfa grdum bole hatta uyandgmda karnmda sancı vardı ve hmn gctı

canim benimmm. bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:

cnm varya bu ay hc kafaya takmadım hatta gunlerınde ılşkı olmadı ble

hayırdır kuzumm havadandır belki. bak yarın yılsonuuu eğlenicez öyle düşün ertesi gün de iş yok

bence kv kaynının eşiyle sorun yaşayacak bu yüzden bak yazdım şuraya

dilketinim işte yıl bitiyo yaş gidiyo ne bileyim öyle işte bilemedim biraz buruk bi yılbaşı bu evime gitmek istiyorummmmmmm

hayırdır kuzumm havadandır belki. bak yarın yılsonuuu eğlenicez öyle düşün ertesi gün de iş yok

bence kv kaynının eşiyle sorun yaşayacak bu yüzden bak yazdım şuraya
Onunla evlenenin way halinee .cocuk yakisikli bide anca oyle kandirir sonrada gsterir....
Cumartesi gunki dogum gunune kiz arkadasini getirmis.kizi da aldi yanina bizle konusturmuyoo haspamm.
Bende fotograf cektirirken o masadan geciyodum kiza meraba dedim gicikliginaa

Cemkirinnnnnnn kizlar sakin susmayimn

guya bugum kuafore gidecektim saglik ocagina gidecektim toto yemedi kigizz sarincaa beynime kan gitmiyo bole oluomm :111::111::89: hahahaaa du sarim bari

Hicranimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…