idare eder canimmm sen nasilsinn ne yapionn
guya bugum kuafore gidecektim saglik ocagina gidecektim toto yemedikigizz sarincaa beynime kan gitmiyo bole oluomm :111::111::89: hahahaaa du sarim bari
bu kv'ler hep aynı yaa, insan niye gelinini üzer ki sonuçta oğlunun hayat arkadaşı, oğlunu mutlu eden kişi, gelin mutlu olacakki kocasınıda mutlu etsin dimi yaaaBende öle daha bi kez bile anne demek nasip olmadı. hep - filanca - hanım dedim..aman zaten 4 yıldırda görüşmüoruz. yüzünü şeytan görsün
bu kv'ler hep aynı yaa, insan niye gelinini üzer ki sonuçta oğlunun hayat arkadaşı, oğlunu mutlu eden kişi, gelin mutlu olacakki kocasınıda mutlu etsin dimi yaaaBende öle daha bi kez bile anne demek nasip olmadı. hep - filanca - hanım dedim..aman zaten 4 yıldırda görüşmüoruz. yüzünü şeytan görsün
orumceklerını yapyorum cnm bttıcanim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canım
sagol canimmm.... Bu sikinti hali su bir haftadirda bende var bazi olumsuzluklar var ins en yakin zamanda çözülür
canim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
cnm varya bu ay hc kafaya takmadım hatta gunlerınde ılşkı olmadı bleyazık ama yaaa, halbuki oğlun bu kadınla mutlu, torunların var, insan gibi davransan nolur yani...cahillik bence bu cnm, kendileri çekiyo ya kv'den o yüzden bize de yapıyolar işte...üzüldüm gerçekten yaaa, neyse hiç takma kocanla çocukların sana yeter de artar bile...
ben deeeee, eşim aileme laf söylese benden neler duyar nelerrrrrrr, demez de Allahtan...iyi yapıyoruz kız, ailemizden öncelikli kim olabilir ki bu dünyada...
elaaaammm çok takmışsın yaaa o rüyayı o yüzden gördün. testi kendini hazır hissettiğin zamanda yap o zaman. en azından kafan daha rahat olur. ama merak ederiz bize de yaz sonucunu. inşallahhhhhhhhh minik bi pıhtı vardır orda...
sagol canimmm.... Bu sikinti hali su bir haftadirda bende var bazi olumsuzluklar var ins en yakin zamanda çözülür
hayırdır kuzumm havadandır belki. bak yarın yılsonuuu eğlenicez öyle düşün ertesi gün de iş yok
bence kv kaynının eşiyle sorun yaşayacak bu yüzden bak yazdım şuraya
orumceklerını yapyorum cnm bttı
erkektı galıba sapur supur opypdum kalktıgmda yanmda sandm bde adet oldgumu ılk dfa grdum bole hatta uyandgmda karnmda sancı vardı ve hmn gctı
sagol canimmm.... Bu sikinti hali su bir haftadirda bende varrrr bazi olumsuzluklar var ins en yakin zamanda çözülür
evet cnm ya unutmamssn cok saol inş dedgn gbı olr bna ortak bı dua etsenz olrmu bgun:26:
Onunla evlenenin way halinee .cocuk yakisikli bide anca oyle kandirir sonrada gsterir....hayırdır kuzumm havadandır belki. bak yarın yılsonuuu eğlenicez öyle düşün ertesi gün de iş yok
bence kv kaynının eşiyle sorun yaşayacak bu yüzden bak yazdım şuraya
totomun üstüne oturmadım kuzucum ya hala yorgunum farkettim ki haftasonu daha yorgunummmm
ayyy al benden de o kadar dinlediğim şarkı nev den
kaç kere yemin ettimmmmmmm
kaçççç gönüledeeeee girdimmmmmm
sensiz yapamıyorummmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak yine geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
baş ağrısı zordur insani bitirir migrenimden bilirim allahtan auralı gelmeden hissediyorum da ilacımı alıyorumm
sizi üzene susmayın kızlar çemkirinnnnn
guya bugum kuafore gidecektim saglik ocagina gidecektim toto yemedikigizz sarincaa beynime kan gitmiyo bole oluomm :111::111::89: hahahaaa du sarim bari
cnm yapmk ıcmden gelmeyoooooo kı:26:canımm yapsana hemen test ben meraktan öldüm burdaaaaaa
elammm ben elimden geldiğince okurum hiç merak etme eminim kızlar da okur allahın izni ile hamişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?