idare eder tatlim bas agrim disinda iyiyim
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canımcok tırsıyorum:18::18::18:
olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa
cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmmcnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:
idare eder tatlim bas agrim disinda iyiyim
canim yaa bugün hava çok kapalı benimde hiç havam yok sabahtan.beri yatiyorumbasimda agriyii yawww sen napiin nasilsin
kızlar k.v delerden mi konuşuyonuz :) benimkisi iyi ya bana bi zararı yok zırp pırt gelmez yakın sayılırız arabayla 10 dk mesafemiz var beni iğnelemez sağolsun görümcemde sessizdir zaten yeni boşanıyo davası var kayınvalidemde heralde damattan çok çektiği için oğluyla aramın bozulmasından korkuyo oğlunun sonunun da kızınınki gibi olmasını istemiyo k.v kayınpeder iyi yani ikisideo yönden şanslıyım çok şükür
eşine verdiğin cevaba bayıldım kuzuuu. çok iyi yapmışsın
kıyamam sana canımmmmçok iyi anlıyorum seni. birara belki biranda bir cesaret gelir yapıverirsin bu işler böyle
senin kayınço ergennnnnk.p. ise çok kızkınım ben
Hicrandan da kimsenin haberi yok galibakimse cevap vermediğine göre
kızlar bana bişi dese belki sabrederdim ama kimse benim aileme saygısızlık yapamaz üzemez, koskocaman kadın çocuğu yaşındaki kızı aglatıyo, az bile yaptım. eşime diyorum ki imza atılmamış olsaydı seni de bırakırdım orda...babam olanları duymadı orda, duysa var yaaaa bizi alıp eve giderdi asla yollamazdı beni...bizi üzenlerin canını yakar çünkü. babam biz kızlarına hiç dayanamaz. valla hiç pişman değilim bugün olsa yine yapardım yani. düğünümü zehir etti kardeşime pislik.
kuzucummmmmm ama ya bebiş gelip yerini yapmışsa...gecikmelerin olmuyodu di mi daha öncesinde?
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopikcanlarim nasilsiniz naberrr
aynen benimde senin gibi düşüdüğüm bir kaç kişi var ailelerimizde çocuğumun yüzünü göremeyecekler beni üzdüler...
ohhh ohhh maşallah suya sabuna dokunmayan insanlara bayılıyorummm
idare eder tatlim bas agrim disinda iyiyimsen nasilsin hafta sonu ne yaptın
canim benimmm.
yok canım yanlış anlamadım,zaten ben onun lafıyla yada yaptıklarıyla yuvamı yıkacak kadar cahil değilim eşim beni seviyo yanlız anasını babsının yanlışlarını göremiyor..sorun bu sadece ,şu saatten sonra söyledikleri bir kulaktan gelir diğerinden çıkar, yaptıkları görmezden gelinir.. venim sorumlu olduğum çocuklarım var onların geleceği benim için herşeyden önemli birde onalarla uğraşamam..inanırmısın evlendiğimden bu yana kv anne diye hitap etmedim hiç bişey diyeceğim zaman anne demeden direk söyleyeceğimi söylüyorum..neden çünkü içimden gelmiyor. kiben annemi erken kaybettim bana annemin yokluğunu arattırmaması gerekiyor du ama nerrrrdeeee...Alllah sorsun hepsinin hesabını
tatlışım istersen bugünde bekle ama yarında gelmezse yap... Heyecan bastı beni... Inşallah güzel haberlerle gel bitanem dua edelim de minişin karnında olsun kıyamam sana ya belki rabbim bu ay yüzünü güldürcek anneannesine hediye gelir belkide annenin doğum gününde
iyiyim canım burdada hava kapalı insanı depresyona sokuyo böyle havalar, başın çok ağrıyosa eczaneye git ve hamile olduğunu söyle hamilelere uygun ağrı kesici verir..ama prospektüsünü mutlaka oku yok eğer çok ağrımıyosa dayanmaya çalış geçer.. benimde oluyodu ama çok şiddetli olmuyodu çok şükür o sıkıntıları atlattık.hb guzel annenasilsin
yok canım yanlış anlamadım,zaten ben onun lafıyla yada yaptıklarıyla yuvamı yıkacak kadar cahil değilim eşim beni seviyo yanlız anasını babsının yanlışlarını göremiyor..sorun bu sadece ,şu saatten sonra söyledikleri bir kulaktan gelir diğerinden çıkar, yaptıkları görmezden gelinir.. venim sorumlu olduğum çocuklarım var onların geleceği benim için herşeyden önemli birde onalarla uğraşamam..inanırmısın evlendiğimden bu yana kv anne diye hitap etmedim hiç bişey diyeceğim zaman anne demeden direk söyleyeceğimi söylüyorum..neden çünkü içimden gelmiyor. kiben annemi erken kaybettim bana annemin yokluğunu arattırmaması gerekiyor du ama nerrrrdeeee...Alllah sorsun hepsinin hesabını
geldi kuzucummmm hicran
aynen bende senin gibiyimmm
selam nasılsın hicran
ben bazen abime kızar söylenirim bazen eşimde söylenir böyle yapılır mı diye hemen derim sen sus o benim abim derki ama seni üzdü sen karışma benim abim beni üzdü kimseye asla laf söylettirmemmmm
cok tırsıyorum:18::18::18:
olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa
cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmmcnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:
rica ederim tatlım, her zaman aklına takılanı sorabilirsin, canın sıkıldığında dert yanabilirsin fln
canım ilçede de yaparlar ya, sağlık ocağı fln yok mu?
bugün bi durgunum içimde bi sıkıntı var desem
Masallah cnm ne guzel.
Kv ile benimde simdilik problemim yok.annem derki o kadina iyi davran cok iyi bi kadinn.
Ama digerlerriii
Ergenlerle ugrasmak zor.bi de bi simartilmiski .suyunu bile kv icirecek nerdeyse.
Hep kv nin sucu.o yuzden cocugumu ona birakmak istemem
Baban iyiki duymamis cnm.benim babamda oyle yaprdi kesin.tutar kolumdan gotururduu
Hosgeldin hicranimm nasilsinn.gozukmuyosunn
Yapcam walla psikom.bana destek olmayana ben niye cocugumu sevdireyimm.
Bana beddua eder gibi laf sokuyo pislik
totomun üstüne oturmadım kuzucum ya hala yorgunum farkettim ki haftasonu daha yorgunummmmidare eder tatlim bas agrim disinda iyiyimSen nasilsin hafta sonu ne yaptın
ayyy al benden de o kadar dinlediğim şarkı nev denbugün bi durgunum içimde bi sıkıntı var desem
evet canım sabahtan beri kapalı burda da :120:çok yatmak da baş ağrısı yapar kuzum. Başörtüsü işe yaradıysa sarmaya devam
masallah cnm ne guzel.
Kv ile benimde simdilik problemim yok.annem derki o kadina iyi davran cok iyi bi kadinn.
Ama digerlerriii
Ergenlerle ugrasmak zor.bi de bi simartilmiski .suyunu bile kv icirecek nerdeyse.
Hep kv nin sucu.o yuzden cocugumu ona birakmak istemem
baban iyiki duymamis cnm.benim babamda oyle yaprdi kesin.tutar kolumdan gotururduu
hosgeldin hicranimm nasilsinn.gozukmuyosunn
yapcam walla psikom.bana destek olmayana ben niye cocugumu sevdireyimm.
Bana beddua eder gibi laf sokuyo pislik
guya bugum kuafore gidecektim saglik ocagina gidecektim toto yemedi
canim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canım
idare eder canimmm sen nasilsinn ne yapionn
bttı cnm uc orumceklerı nı yapyorumcanim benimmm.bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canım
totomun üstüne oturmadım kuzucum ya hala yorgunum farkettim ki haftasonu daha yorgunummmm
ayyy al benden de o kadar dinlediğim şarkı nev den
kaç kere yemin ettimmmmmmm
kaçççç gönüledeeeee girdimmmmmm
sensiz yapamıyorummmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak yine geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
baş ağrısı zordur insani bitirir migrenimden bilirim allahtan auralı gelmeden hissediyorum da ilacımı alıyorumm
sizi üzene susmayın kızlar çemkirinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?