Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok tırsıyorum:18::18::18:

olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa

cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmm cnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:
elammm hemen git bi test al ve yap bende senin gibi korkuyodum test yapmaya bende geçikmenin üçüncü gününde yaptım ve mutluluktan havalara uçtum..rüya tabirine göre adet olmak evlat demek zaten ben birde baklava yiyodum rüyamda. birde gördüğün çocuk kız mı erkekmiydi canım

Masallah cnm ne guzel.
Kv ile benimde simdilik problemim yok.annem derki o kadina iyi davran cok iyi bi kadinn.
Ama digerlerriii

Ergenlerle ugrasmak zor.bi de bi simartilmiski .suyunu bile kv icirecek nerdeyse.
Hep kv nin sucu.o yuzden cocugumu ona birakmak istemem

Baban iyiki duymamis cnm.benim babamda oyle yaprdi kesin.tutar kolumdan gotururduu

Hosgeldin hicranimm nasilsinn.gozukmuyosunn

aynen benimde senin gibi düşüdüğüm bir kaç kişi var ailelerimizde çocuğumun yüzünü göremeyecekler beni üzdüler...

ohhh ohhh maşallah suya sabuna dokunmayan insanlara bayılıyorummm

Yapcam walla psikom.bana destek olmayana ben niye cocugumu sevdireyimm.
Bana beddua eder gibi laf sokuyo pislik

Bende öle daha bi kez bile anne demek nasip olmadı. hep - filanca - hanım dedim.. aman zaten 4 yıldırda görüşmüoruz. yüzünü şeytan görsün

evet cnm ya unutmamssn cok saol inş dedgn gbı olr bna ortak bı dua etsenz olrmu bgun:26:

hb guzel anne nasilsin
iyiyim canım burdada hava kapalı insanı depresyona sokuyo böyle havalar, başın çok ağrıyosa eczaneye git ve hamile olduğunu söyle hamilelere uygun ağrı kesici verir..ama prospektüsünü mutlaka oku yok eğer çok ağrımıyosa dayanmaya çalış geçer.. benimde oluyodu ama çok şiddetli olmuyodu çok şükür o sıkıntıları atlattık.

yazık ama yaaa, halbuki oğlun bu kadınla mutlu, torunların var, insan gibi davransan nolur yani...cahillik bence bu cnm, kendileri çekiyo ya kv'den o yüzden bize de yapıyolar işte...üzüldüm gerçekten yaaa, neyse hiç takma kocanla çocukların sana yeter de artar bile...

ben deeeee, eşim aileme laf söylese benden neler duyar nelerrrrrrr, demez de Allahtan...iyi yapıyoruz kız, ailemizden öncelikli kim olabilir ki bu dünyada...

cok tırsıyorum:18::18::18:

olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa

cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmm cnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:

elaaaammm çok takmışsın yaaa o rüyayı o yüzden gördün. testi kendini hazır hissettiğin zamanda yap o zaman. en azından kafan daha rahat olur. ama merak ederiz bize de yaz sonucunu. inşallahhhhhhhhh minik bi pıhtı vardır orda...

bugün bi durgunum içimde bi sıkıntı var desem

hayırdır kuzumm havadandır belki. bak yarın yılsonuuu eğlenicez öyle düşün ertesi gün de iş yok

bence kv kaynının eşiyle sorun yaşayacak bu yüzden bak yazdım şuraya

idare eder tatlim bas agrim disinda iyiyim Sen nasilsin hafta sonu ne yaptın
totomun üstüne oturmadım kuzucum ya hala yorgunum farkettim ki haftasonu daha yorgunummmm

bugün bi durgunum içimde bi sıkıntı var desem
ayyy al benden de o kadar dinlediğim şarkı nev den
kaç kere yemin ettimmmmmmm
kaçççç gönüledeeeee girdimmmmmm
sensiz yapamıyorummmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak yine geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

evet canım sabahtan beri kapalı burda da :120:çok yatmak da baş ağrısı yapar kuzum. Başörtüsü işe yaradıysa sarmaya devam

baş ağrısı zordur insani bitirir migrenimden bilirim allahtan auralı gelmeden hissediyorum da ilacımı alıyorumm

sizi üzene susmayın kızlar çemkirinnnnn

canim benimmm. bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:

erkektı galıba cnm ama sapur supur opuyodum kalkınca yanmda sanmstım bde adet oldugumu ılk dfa gordum hatta sabh kalktgımda adet sansıcı gbıydı ole olunca hmn olrdum ama hmn gctı gttı:26::26:

canim benimmm. bende seni ozledim sal bittiyse don aramiza artikin canimm bi test yapsannn :44:
bttı cnm uc orumceklerı nı yapyorum

erkektı galıba cnm ama sapur supur opuyodum kalkınca yanmda sanmstım bde adet oldugumu ılk dfa gordum hatta sabh kalktgımda adet sansıcı gbıydı ole olunca hmn olrdum ama hmn gctı gttı:26::26:

of pofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…