Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar herkese mrb ben geldim iyi akşamlar şekerlerrr benim adet günüm 2 gün geçti normal gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba kan testi yaptırsam mı acil lütfen bilenler bana cevap versin lütfennnnnn:18::18::18::18:

neyse arkadaşlar kimseler burada değil galiba hayde iyi geceler Allah rahatlık versin ne dileğiniz varsa kabul olması dileğiyle . . . . .

Nasılsınız?

Ben bugün regl oldum sanırım kızlar az geliyor şu an ama... 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün 30. gün... Normalde 34 günde bir olurdum bi sıkıntı oluşturmaz herhalde di mi? O kadar mutlu oldum ki.. Bebeğime kavuşacağım günler yaklaşıyor diye seviniyorum.. Artık bu reglden sonra bi regl daha bekleyeceğim o kadar....

GunaydinKürtaj sonrasi bildigim kadariyla böyle degisimler olmasi normal.diger bir konu da insAllah senin icin cok cabuk gecer bu gunler ve bebegini kavusursun:)

gayet normal canım bidahaki adetlerin düzenli gelir..kaç günde bi oluyosan ona göre..

kimsecikler yook pek benim ögrencim yoktu gireyim bakayım dedim.. nasılsınız bakalım bugün.. bide küçük bi ricam olcak 2-3 güne test yapcam içinize doguyorsa bi tahminde bulunsanız hamile miyim sizce

GunaydinKürtaj sonrasi bildigim kadariyla böyle degisimler olmasi normal.diger bir konu da insAllah senin icin cok cabuk gecer bu gunler ve bebegini kavusursun:)

Amin canım güzel yüreğine sağlık sağolasın.. İnşallahh canımm...

gayet normal canım bidahaki adetlerin düzenli gelir..kaç günde bi oluyosan ona göre..

Sağol canım benim.. Rabbim senin için hayırlısı ne ise o olsun bitanem.. Rabbim verdiyse hayırla tamamına erdirsin.. Güzel gönlüne göre olsun inşallah...

sagol canım bu arada sen daha 3 aylık evliymişsin ne ara hamile kaldın ne ara kürtaj oldun .. çok hızlısın maşallah

sagol canım bu arada sen daha 3 aylık evliymişsin ne ara hamile kaldın ne ara kürtaj oldun .. çok hızlısın maşallah

Ya canım ben zaten evlilik nedir çocuk nasıl oluyor bilmem ne çok anlamadım ki hala da öyleyim
Vallahi inan ki zaten afedersin ilk 1 ay bazı sıkıntılar yaşadık tam düzenli ilişki 1 ay sonra olabildi.. O da yani toplasan 3 kere felan.. Sonra araya bayram girdi sonra bi baktım hamileyim :S Şaka gibi geldi kabulenemedim inanamadım aynen senin gibi düşündüm Rabbim ne ara oldu dedim :) Rabbim verince veriyor ama işte aldılar bebeğimi.. İnşallah bir daha verir Rabbim bu sefer sağlıklı olur...

Ayy canm benim insAllah saglikla dogar gelecekteki bebisin:)

canım benim yaa inşallah bidahaki de süpriz yapar hemen sana saglıkla gelirler inş

cnm idrar testinde çıkmamış olabilir. kan testi yaptırabilirsin ya da 1-2 gün daha bekleyip testi idrar testini bekleyebilirsin.

Aşk dolu, musmutluuuuuuu, sağlıklı, kadın cinayetlerinin olmadığı, kötülüklerden uzak, gönlünüzden geçenlerin çabucak gerçekleştiği, eşlerimizle musmutlu huzurlu olduğumuz, kv, görümce ve tüm sinir olduğumuz kötü niyetli insanların bizden uzak olduğu, kucaklarımızda tontiş mi tontiş minişlerimizin olduğu, bol kahkaha attığımız, mutlulukların sevinçlerin agır bastığı bir yıl diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…