Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy yetisemiyorum ama yaaaa:)) butun herkesin iyi dileklerine aminnnn cok cok guzel yil olsn ülkemize ailemizee herkesee

dün benimki telefonda eşime beni alacaksın di mi yarın diyodu, yani benim hiç şansım yok kesin gelecek bu akşam. seninkinden bi haber var mı?

poffffffffff (( eşinle önce yemek yiyip sonra geç saatt beraber gitseniz uyumasına yakın gelemez belki o zman benimkinden haber yok henüz. kuzenim de gelebilir o gelirse kaynar arada gider yoksa kusura bakmasınlar yaniii

İnşallah canımm Hepimiz inşallahh.

hain ki ne hain. umutlarımı yıktı.

hadi bana benim için içinizden geçeni söyleyin sizce hamile miyim?? asla kimseye kırılmam sadece içinize ne dogdu merak ediyorum

Amann ya yalnz birakirsa ölurler biz cok sukur ki uzaktayizz islerimizden öturü ama yakinda olsa esim cok sukur aileci degil yani.....

ohhh ne güzel valla. normalde bu akşam dışarda olucaktık, eşim oraya da uğrayabilir miyiz diyince kırmak istemedim tamam dedim. ben size gelecem demez mi, sinir oldum ama bişi de demek istemedim eşime.

yok yok kuşum havada karada gelecek, gelmese çatlarrrrrrr

O zamn gec git.12den snra gidin hahahaha uyusn o da yaaaa poffff baska gun gor cocugunu yarn gor mesela aman ya

O zamn gec git.12den snra gidin hahahaha uyusn o da yaaaa poffff baska gun gor cocugunu yarn gor mesela aman ya

kötü bişi de geçirmek istemiyorum içimden sonuçta hamileyim ama inşallah gelemez yaa hiç uğraşamam onla. o gelip gittikten sonra evde halı koltuk bırakmıyorum her şeyi silmek zorunda kalıyorum. mutfak dolabını bile döküyorum düşün yani. titiz bi kadın değil, arkadan iş çeviriyo, laf sokuyo

Ayy cnm bnmm tabi dusunme hatta ne kadar kotu olursa olsun napalm sabr artik..

kesin yemege içmeye geliyodur yoksa günler torbaya mı girdi.. biliyoki siz illaki bişeyler yaparsınız hem oglunu alıp dışarda ne yapcan dimi siz dışardayken o evde nasıl kös kös otursun.. hatta bak benden demesi iyi giyinip gelir ki eger dışarı çıkarlarsa mecbur benide götürürler diye düşünür ayy çok mu fenayım ne canım doganın dengesi ya onun gözbebegi oglu canının ötesi kocan çekişme olucak elbet bu size özel sayılmaz bin yıldır olan şey bu.. sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…