- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ben de
günaydın canım
hain antibiyotik
ayy hadi yaneyse kuzucum olsun yeniyılın ilk ayı hamiş kalırsın belki
hain antibiyotik
perşembe yada cuma yapıcam test.. içine bişey dogmadı o zaman neyse hayırlısı
dün benimki telefonda eşime beni alacaksın di mi yarın diyodu, yani benim hiç şansım yok kesin gelecek bu akşam. seninkinden bi haber var mı?
Kv mi gelecek yoksaaa
Doğmadi ya( biraz kopya alcktm iste test falan yaltysan diyee
dün benimki telefonda eşime beni alacaksın di mi yarın diyodu, yani benim hiç şansım yok kesin gelecek bu akşam. seninkinden bi haber var mı?
İnşallah canımm Hepimiz inşallahh.
hain ki ne hain. umutlarımı yıktı.
maalesefffffff, bugün gelmek istiyomuş. offffffff offfffffffffff
bende kopyalık birsürü belirti varda onları söylersem yönlerdirme olurneyse şeker sagol bekleyelim görelim diger kızcelere sorayım
Amann ya yalnz birakirsa ölurler biz cok sukur ki uzaktayizz islerimizden öturü ama yakinda olsa esim cok sukur aileci degil yani.....
poffffffffff(( eşinle önce yemek yiyip sonra geç saatt beraber gitseniz uyumasına yakın gelemez belki o zman benimkinden haber yok henüz. kuzenim de gelebilir o gelirse kaynar arada gider yoksa kusura bakmasınlar yaniii
hadi bana benim için içinizden geçeni söyleyin sizce hamile miyim??asla kimseye kırılmam sadece içinize ne dogdu merak ediyorum
ohhh ne güzel valla. normalde bu akşam dışarda olucaktık, eşim oraya da uğrayabilir miyiz diyince kırmak istemedim tamam dedim. ben size gelecem demez mi, sinir oldum ama bişi de demek istemedim eşime.
yok yok kuşum havada karada gelecek, gelmese çatlarrrrrrr
O zamn gec git.12den snra gidin hahahaha uyusn o da yaaaa poffff baska gun gor cocugunu yarn gor mesela aman ya
ohhh ne güzel valla. normalde bu akşam dışarda olucaktık, eşim oraya da uğrayabilir miyiz diyince kırmak istemedim tamam dedim. ben size gelecem demez mi, sinir oldum ama bişi de demek istemedim eşime.
kötü bişi de geçirmek istemiyorum içimden sonuçta hamileyim ama inşallah gelemez yaa hiç uğraşamam onla. o gelip gittikten sonra evde halı koltuk bırakmıyorum her şeyi silmek zorunda kalıyorum. mutfak dolabını bile döküyorum düşün yani. titiz bi kadın değil, arkadan iş çeviriyo, laf sokuyo
hadi bana benim için içinizden geçeni söyleyin sizce hamile miyim??asla kimseye kırılmam sadece içinize ne dogdu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?