Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aminnn iyi dileklerin icin tesekkrler sana vuzel yillar bebisinle esinle dostlarnla ve bizlerle:))))

Iste buna kocamaaaaann bir IIINSALLAH diyorummm.

önce günaydınnn... sonraaa güzel dileklerin için teşekkürler canım... inşallah herkes sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bebişli yeni bir yıl geçirir.. dileklerini bende paylaşıyorum arkadaşlarıma senin sayende.. Allah hepimizin kalbine göre versin... aş isteyene aş, bebiş isteyene bebiş versin yarabbim..Dualarımız kabul olsun inşallah...:13::13:

kuşum bi de yılbaşı klasiğidir ya kellere saç, dişsizlere diş falan :)))))))) iyi ki onları yazmamışım :) inşallah cnmmmm, benim en çok istediğim şeylerden biri topikteki tüm kızların 2014 aralığa kadar doğurmuş olması :)

Ne kadar güzel dilekler... Ben de yeni yıl için inşallah sağlıklı bir gebelik istiyorum... Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm

günaydın yeni yılın anneleri ve anne adaylarıı

çok güzel yazmışsın bebişim aynı dilekleri ben de diliyorum hem kendim hem de hepimiz için

Iste buna kocamaaaaann bir IIINSALLAH diyorummm.
ben deeee

Gunaydinnnnnn kardesciklerimmmmmmmm :-D:-D :-*:-*

Günaydın bebeğimmmm :13::13::13:

kimsecikler yook pek benim ögrencim yoktu gireyim bakayım dedim.. nasılsınız bakalım bugün.. bide küçük bi ricam olcak 2-3 güne test yapcam içinize doguyorsa bi tahminde bulunsanız hamile miyim sizce

İnşallah hamilesindir canım. Yeni yılda rabbim hepimizin gönlünden geçeeni naip etsin bizlere. Hiç birimizin yüreğini buruk, gözünü yaşlı koymasın.

Bu arada ben regl oldum. Ne antibiyotikmiş yaaaa. 5 gün geciktirdi. Hayırlısı inşallah bi dahaki aya.

haahahaha :) dedim ya Allah herkesin kalbine göre versin.. kim ne istiyorsa inşallah en kısa sürede ona kavuşur.. bizim kızlarda 2014 ün ilk çeyreğinde hamile kalırlar ve 2014 bizim topiğimizin yılı olur...

ayy hadi ya neyse kuzucum olsun yeniyılın ilk ayı hamiş kalırsın belki

günaydın yeni yılın anneleri ve anne adaylarıı

çok güzel yazmışsın bebişim aynı dilekleri ben de diliyorum hem kendim hem de hepimiz için

hadi hayırlısı diyelim o zaman bebişim, bi de senin kv ile benimkinin bize gelemediği bir yıl diliyorum, 2014'e onla girersem hep öyle geçecek diye korkuyorum yaaaaaa :)

haahahaha :) dedim ya Allah herkesin kalbine göre versin.. kim ne istiyorsa inşallah en kısa sürede ona kavuşur.. bizim kızlarda 2014 ün ilk çeyreğinde hamile kalırlar ve 2014 bizim topiğimizin yılı olur...

amin cnm inşallah. evet kızlar en geç aralık sonunda doğurmanız için ilk çeyrekte çok çalışmanız lazım ona göre :) olacak görürsünüz, minikbebisim demişti dersiniz...

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu en güzel dualardannn.. Aminnnnnnnnnnnnnn..

di mi ama :) hadi hayırlısııııııııııı

hadi hayırlısı diyelim o zaman bebişim, bi de senin kv ile benimkinin bize gelemediği bir yıl diliyorum, 2014'e onla girersem hep öyle geçecek diye korkuyorum yaaaaaa :)

ben de

herkese günaydın herkes iyidir İnsallah

günaydın canım

hain antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…