Aşk dolu, musmutluuuuuuu, sağlıklı, kadın cinayetlerinin olmadığı, kötülüklerden uzak, gönlünüzden geçenlerin çabucak gerçekleştiği, eşlerimizle musmutlu huzurlu olduğumuz, kv, görümce ve tüm sinir olduğumuz kötü niyetli insanların bizden uzak olduğu, kucaklarımızda tontiş mi tontiş minişlerimizin olduğu, bol kahkaha attığımız, mutlulukların sevinçlerin agır bastığı bir yıl diliyorum.
Aşk dolu, musmutluuuuuuu, sağlıklı, kadın cinayetlerinin olmadığı, kötülüklerden uzak, gönlünüzden geçenlerin çabucak gerçekleştiği, eşlerimizle musmutlu huzurlu olduğumuz, kv, görümce ve tüm sinir olduğumuz kötü niyetli insanların bizden uzak olduğu, kucaklarımızda tontiş mi tontiş minişlerimizin olduğu, bol kahkaha attığımız, mutlulukların sevinçlerin agır bastığı bir yıl diliyorum.
Iste buna kocamaaaaann bir IIINSALLAH diyorummm.
Gunaydinnnnnn kardesciklerimmmmmmmm :-D:-D :-*:-*
Aminnn iyi dileklerin icin tesekkrler sana vuzel yillar bebisinle esinle dostlarnla ve bizlerle:))))
Iste buna kocamaaaaann bir IIINSALLAH diyorummm.
önce günaydınnn... sonraaa güzel dileklerin için teşekkürler canım... inşallah herkes sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bebişli yeni bir yıl geçirir.. dileklerini bende paylaşıyorum arkadaşlarıma senin sayende.. Allah hepimizin kalbine göre versin... aş isteyene aş, bebiş isteyene bebiş versin yarabbim..Dualarımız kabul olsun inşallah...:13::13:
Ne kadar güzel dilekler... Ben de yeni yıl için inşallah sağlıklı bir gebelik istiyorum... Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm
ben deeeeIste buna kocamaaaaann bir IIINSALLAH diyorummm.
Gunaydinnnnnn kardesciklerimmmmmmmm :-D:-D :-*:-*
kimsecikler yook pekbenim ögrencim yoktu gireyim bakayım dedim.. nasılsınız bakalım bugün.. bide küçük bi ricam olcak 2-3 güne test yapcam içinize doguyorsa bi tahminde bulunsanız hamile miyim sizce
kuşum bi de yılbaşı klasiğidir ya kellere saç, dişsizlere diş falan :)))))))) iyi ki onları yazmamışım :) inşallah cnmmmm, benim en çok istediğim şeylerden biri topikteki tüm kızların 2014 aralığa kadar doğurmuş olması :)
hamişlerin duası makbuldür derler ya, ben 2014 Aralık sonuna kadar hepinizin doğurduğu bi yıl diliyorum bennnnn :)
O zaman yaklasinca tahmin edeyim:))
ben deeee
Günaydın bebeğimmmm :13::13::13:
İnşallah hamilesindir canım. Yeni yılda rabbim hepimizin gönlünden geçeeni naip etsin bizlere. Hiç birimizin yüreğini buruk, gözünü yaşlı koymasın.
Bu arada ben regl oldum. Ne antibiyotikmiş yaaaa. 5 gün geciktirdi. Hayırlısı inşallah bi dahaki aya.
günaydın yeni yılın anneleri ve anne adaylarıı
çok güzel yazmışsın bebişim aynı dilekleri ben de diliyorum hem kendim hem de hepimiz için
haahahaha :) dedim ya Allah herkesin kalbine göre versin.. kim ne istiyorsa inşallah en kısa sürede ona kavuşur.. bizim kızlarda 2014 ün ilk çeyreğinde hamile kalırlar ve 2014 bizim topiğimizin yılı olur...
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu en güzel dualardannn.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
herkese günaydın herkes iyidir İnsallah
hadi hayırlısı diyelim o zaman bebişim, bi de senin kv ile benimkinin bize gelemediği bir yıl diliyorum, 2014'e onla girersem hep öyle geçecek diye korkuyorum yaaaaaa :)
herkese günaydın herkes iyidir İnsallah
ben deeee
Günaydın bebeğimmmm :13::13::13:
İnşallah hamilesindir canım. Yeni yılda rabbim hepimizin gönlünden geçeeni naip etsin bizlere. Hiç birimizin yüreğini buruk, gözünü yaşlı koymasın.
Bu arada ben regl oldum. Ne antibiyotikmiş yaaaa. 5 gün geciktirdi. Hayırlısı inşallah bi dahaki aya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?