Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tutar inş.canım sen içini ferah tut daha yaşında küçük senin stres yapma olur inşallah tez vakitte

işallah cnm çok sağol
hepbirlikte hamiş kalırız işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öylemi canım inşallah kocaman kocaman yumoşşların vardır. haber beklicem yarın senden.. atamadan hiç umudum yok benim zihinsel engde çalışıyorum keşke bu branşta atasalar beni

işalah canm çok sağol yarın saat 6 kalkacağim erkenden yola çıkarız engeç 11 ve ya 12 burdayım cnm haber veririm telde net yok eve ggelince yazarım puanın kaçki senin cnm

puan 67 canım üviversite bitti nişan dügün vs hiç çalışmamıştım.. okulun bittigi yaz evlendim kötü oldu neyse bu sene inşallah sende çatlatta gel yumoşları

ben de şimdi sana mesaj atacaktım. ne yaptın gittin mi kan tahliline?
Bebisim gitmedim... doktor ariycakti yaa.. bekliyorum hala.. ben aradim simdi dedim naptiniz doktor aramadi.. birazdan ariycakmis.. ona gore yapicaz biseyler..
inşallah hamilesindir canım ya üzülmeni istemem ama sen yine de çok kaptırma kendini bebiş vardır da çokkkkkkkk mutlu olursun inşallah hadi hayırlısı..
Insallah bakalim hayirlisi.. suan hala inanamiyorum bile.. kan kese gormedikcede zor benim icin.. cunku bir dusuk oldu once.. ama tabii biraz seviniyorumm..

monbebe testmi yaptın evde ayy benim hiç haberim yok pozitifmi gördün yoksa

hadi hayırlısı cnmmm...bekliyorum haberini...

işalah hamişsindir cnm artık varya her dua ettiğimde ağlıyorum sadece kendime etmiyorum sizlerde hep dualarımdasınızzzzzzsizi çok seviyorummmm
inşallah canım benim yaa inşallah, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah senin de çatlasın yumoşların da, bebişler gelsin artık

ınsallah.... ınsallah.... ınsallah....

inşallah monbebem inşallahhhhh
aramadı mı daha şu doktor yaaa aaaa ama

puan 67 canım üviversite bitti nişan dügün vs hiç çalışmamıştım.. okulun bittigi yaz evlendim kötü oldu neyse bu sene inşallah sende çatlatta gel yumoşları

hımmm işallah cnm çatlacam sonrada kocişe gol atması için sahaya çağiracağimmmmmmmm

inşallah monbebem inşallahhhhh
aramadı mı daha şu doktor yaaa aaaa ama
Aramadi canim.. ben duramadim tabiii iki kere aradim..
Sekreterle konustum ne yaptiniz ne etiniz niye aramiyor doktor diye... ama elimde bir rdvu var.. taaaaaaaa 21 !!
ayy canım benim insan söylemez mi hadi inşallah geldi bebiş hayırlı olsun ocak bebişi hoşgeldinnnnnnnnn
insallah canim.. sagol bekleyelim gorelim...

ınsallah.... ınsallah.... ınsallah....

Monbebemmm 2. çizgi silik bile olsa hamilesin demektirrr
hadi hayırlısı tatlımmmm... inşalahhh canım inşallahhhh hepimizin bebişi olacakk

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sagol canim.. Aminnn insallah.. hepimizinde saglikli bebisi olsun.. gelsinler 9 ay boyunca bizi birakmasinlar.. insallah hepimizinde yuzu gulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…