tutar inş.canım sen içini ferah tut daha yaşında küçük senin stres yapma olur inşallah tez vakitte
öylemi canıminşallah kocaman kocaman yumoşşların vardır. haber beklicem yarın senden.. atamadan hiç umudum yok benim zihinsel engde çalışıyorum keşke bu branşta atasalar beni
ınsallah.... ınsallah.... ınsallah....
işallah cnm çok sağol
hepbirlikte hamiş kalırız işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
işalah canm çok sağol yarın saat 6 kalkacağim erkenden yola çıkarız engeç 11 ve ya 12 burdayım cnm haber veririm telde net yok eve ggelince yazarım puanın kaçki senin cnm
Bebisim gitmedim... doktor ariycakti yaa.. bekliyorum hala.. ben aradim simdi dedim naptiniz doktor aramadi.. birazdan ariycakmis.. ona gore yapicaz biseyler..ben de şimdi sana mesaj atacaktım. ne yaptın gittin mi kan tahliline?
Insallah bakalim hayirlisi.. suan hala inanamiyorum bile.. kan kese gormedikcede zor benim icin.. cunku bir dusuk oldu once.. ama tabii biraz seviniyorumm..inşallah hamilesindir canım ya üzülmeni istemem ama sen yine de çok kaptırma kendini bebiş vardır da çokkkkkkkk mutlu olursun inşallah hadi hayırlısı..
patron burda çok giremiyorum
Bebisim gitmedim... doktor ariycakti yaa.. bekliyorum hala.. ben aradim simdi dedim naptiniz doktor aramadi.. birazdan ariycakmis.. ona gore yapicaz biseyler..
Insallah bakalim hayirlisi.. suan hala inanamiyorum bile.. kan kese gormedikcede zor benim icin.. cunku bir dusuk oldu once.. ama tabii biraz seviniyorumm..
Bebisim gitmedim... doktor ariycakti yaa.. bekliyorum hala.. ben aradim simdi dedim naptiniz doktor aramadi.. birazdan ariycakmis.. ona gore yapicaz biseyler..
Insallah bakalim hayirlisi.. suan hala inanamiyorum bile.. kan kese gormedikcede zor benim icin.. cunku bir dusuk oldu once.. ama tabii biraz seviniyorumm..
monbebe testmi yaptın evde ayy benim hiç haberim yok pozitifmi gördün yoksa
inşallah canım benim yaa inşallah, Rabbim dualarımızı kabul etsinişalah hamişsindir cnm artık varya her dua ettiğimde ağlıyorum sadece kendime etmiyorum sizlerde hep dualarımdasınızzzzzzsizi çok seviyorummmm
inşallah monbebem inşallahhhhh
puan 67 canım üviversite bitti nişan dügün vs hiç çalışmamıştım.. okulun bittigi yaz evlendim kötü olduneyse bu sene inşallah sende çatlatta gel yumoşları
evet canim test yaptim soylemedim daha emin degilim cunku... ikinci cizgi cikti ama ben korkuyorum tabi zor inaniyorum.. bakalim hayirlsi...
hımmm işallah cnm çatlacam sonrada kocişe gol atması için sahaya çağiracağimmmmmmmm
Aramadi canim.. ben duramadim tabiii iki kere aradim..inşallah monbebem inşallahhhhh
aramadı mı daha şu doktor yaaa aaaa ama
insallah canim.. sagol bekleyelim gorelim...ayy canım benim insan söylemez mihadi inşallah geldi bebiş hayırlı olsun ocak bebişi hoşgeldinnnnnnnnn
Tekrarrr merhabaaaaa
Monbebemmm 2. çizgi silik bile olsa hamilesin demektirrr
hadi hayırlısı tatlımmmm... inşalahhh canım inşallahhhh hepimizin bebişi olacakk
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?