Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol canim.. Aminnn insallah.. hepimizinde saglikli bebisi olsun.. gelsinler 9 ay boyunca bizi birakmasinlar.. insallah hepimizinde yuzu gulsun..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlı monbebe hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Tekrarrr merhabaaaaa
tekrar hoşgeldinn

iyi akşamlar size benim mesai bitti kaçıyorum bb
güle güle denizcim, yarın görüşürüzzz

Aramadi canim.. ben duramadim tabiii iki kere aradim..
Sekreterle konustum ne yaptiniz ne etiniz niye aramiyor doktor diye... ama elimde bir rdvu var.. taaaaaaaa 21 !!

insallah canim.. sagol bekleyelim gorelim...
alla alla nasıl bi memleket orası monbebem yaa doktor bu kadar neyi düşünüyor ki aramak için, sanki açık kalp ameliyatı yapacak, alt tarafı testi değerlendirip gel ya da gelme dicek
walla sabır taşı olsa çatlar sizin orda kuzum yaa

merhaba cnm hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnnnn
iyi olmaya çalışıorum canım dükkan işi olmadı
hiç bi kızçe de ne oldu die merak etmedi

sagol canim.. Aminnn insallah.. hepimizinde saglikli bebisi olsun.. gelsinler 9 ay boyunca bizi birakmasinlar.. insallah hepimizinde yuzu gulsun..

aminnn canımmmm inşallahhhhh inşallahhhhh... bu ay uğurlu gelecek inanıorum ben

aaaaaaaaaaaaaa niye olmadı esram dükkan işi yaa, ben oldu gözüyle bakıyordum:26:

Kiz catliycam durduum yerde.. g...vur memleketi iste..
Bizimki cok yogun ondan herhalde..
Insallah cnim benimm..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlı monbebe hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sagol canimmm.. dur bi kana gidim dee..

cnm benim ya ben önce seni iyi olup olmadığini sorayım dedim cnm benim önceliğim sensin sağlık olsun cnm bi kapı kapanır diğeri açılır hayırlısı olsun üzüldüm amayaaaaaaa

Kiz catliycam durduum yerde.. g...vur memleketi iste..
Bizimki cok yogun ondan herhalde..

Insallah cnim benimm..

sagol canimmm.. dur bi kana gidim dee..
ahh ben bile çatlayacağım ki seni hayal bile edemiyorum walla canımcım

aaaaaaaaaaaaaa niye olmadı esram dükkan işi yaa, ben oldu gözüyle bakıyordum:26:
ah sorma canım yaa... adam bizi oyaladı, üstümüzden fiyatı artırdı, sonrada çaktı geçti.. eşim bi sinir oldu neler söledi adama...
ben sana demedimmi bak ciddisen görüşelim yoksa oyalama die dedi ben senin dükkana öncelik veriorum ama aklımda 2 yer daha var ona göre net bişi söle dediğimde tmm görüşürüz konuşuruz demedinmi ben senin yüzüne başka bi dükkanı kaçırdım.. neyse ben kime ne anlatıom ki adam olsan bu safhaya gelmezdi işler. neyse hayrını gör dükkanının diyip yüzüne kapadı
anlıcağın ortalığı kızıştırıp dükkanın değerinden daha fazla vermeye çalışıolar. senin kar edip etmemen önemli değil sen kazanma ama kira ver ay sinir oldum gene bak

cnm benim ya ben önce seni iyi olup olmadığini sorayım dedim cnm benim önceliğim sensin sağlık olsun cnm bi kapı kapanır diğeri açılır hayırlısı olsun üzüldüm amayaaaaaaa

sağol bebemm bende kimse beni merak etmio die üzülmüştümmm kimse beni sormuyo die alınmıştım..
ama sizleri çok seviorum ben yaaa iyide varsınız...

haydee gerçekten çok sinir bozucu bir durum olmuş bu yaa.. neyse hayırlısı değilmiş deyip daha fazla canınızı sıkmayın bari tatlım, yani yapıcak bişey yok, daha güzelini daha iyisini bulursunuz inşallah... Hem kız bu ne alınganlık, hamile misin nesin yoksa

lilim nerde ol gelsin de pitnik tüpünü kafasına geçirsin o adamın cnm benim bende burdaki herkezi çok seviyorum hep aklımda dualarımdasınız cnm benim sen de benim gibisin sevdiğin insanlara küsüyosun sevmediğim sormasa hiçte umrumda olmaz ben küsersem kızmayın bana olur mu benim adım nazlı napayım adima çekmişim sizi çok seviyorum

neyse ben çıkıyorum sonra yine gelirim benim koçiş birazdan gelir sofrayı açayımmmm bennn byyyyyyyyyyyyyy

ayy bende öleyim malesef Adım nazlı değil ama sevdikerime kırılganım küsgen böceği gibi olurum

neyse ben çıkıyorum sonra yine gelirim benim koçiş birazdan gelir sofrayı açayımmmm bennn byyyyyyyyyyyyyy

tmm canım afiyett bal şeler olsun yediklerin yarasın bebişini getirsin inşaalllahahhhhhhhhh

2 yıl önce bir düşüğüm olmuştu ondan sonra hamile kalamadım , 1 aydırda doktora gidiyorum sorun yok gözüküyo ama kısmet işte

ayy cnm benim düşüğün için üzüldüm ya allah kısmet ederse olur hayırlısı ile neden düşük oldu cnm :26:

slm nasılsın psikom monbebeden haberin var mı çok merak ettim kesin hamile bu kız kutlama yapıyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…