sagol canim.. Aminnn insallah.. hepimizinde saglikli bebisi olsun.. gelsinler 9 ay boyunca bizi birakmasinlar.. insallah hepimizinde yuzu gulsun..
tekrar hoşgeldinnTekrarrr merhabaaaaa
güle güle denizcim, yarın görüşürüzzziyi akşamlar size benim mesai bitti kaçıyorum bb
alla alla nasıl bi memleket orası monbebem yaaAramadi canim.. ben duramadim tabiii iki kere aradim..
Sekreterle konustum ne yaptiniz ne etiniz niye aramiyor doktor diye... ama elimde bir rdvu var.. taaaaaaaa 21 !!
insallah canim.. sagol bekleyelim gorelim...
iyi olmaya çalışıorum canım dükkan işi olmadımerhaba cnm hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnnnn
sagol canim.. Aminnn insallah.. hepimizinde saglikli bebisi olsun.. gelsinler 9 ay boyunca bizi birakmasinlar.. insallah hepimizinde yuzu gulsun..
aaaaaaaaaaaaaaiyi olmaya çalışıorum canım dükkan işi olmadı
hiç bi kızçe de ne oldu die merak etmedi
aminnn canımmmm inşallahhhhh inşallahhhhh... bu ay uğurlu gelecek inanıorum ben
Kiz catliycam durduum yerde.. g...vur memleketi iste..alla alla nasıl bi memleket orası monbebem yaadoktor bu kadar neyi düşünüyor ki aramak için, sanki açık kalp ameliyatı yapacak, alt tarafı testi değerlendirip gel ya da gelme dicek
walla sabır taşı olsa çatlar sizin orda kuzum yaa
Insallah cnim benimm..aminnn canımmmm inşallahhhhh inşallahhhhh... bu ay uğurlu gelecek inanıorum ben
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlı monbebe hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
iyi olmaya çalışıorum canım dükkan işi olmadı
hiç bi kızçe de ne oldu die merak etmedi
aminnn canımmmm inşallahhhhh inşallahhhhh... bu ay uğurlu gelecek inanıorum ben
ahh ben bile çatlayacağım ki seni hayal bile edemiyorum walla canımcımKiz catliycam durduum yerde.. g...vur memleketi iste..
Bizimki cok yogun ondan herhalde..
Insallah cnim benimm..
sagol canimmm.. dur bi kana gidim dee..
ah sorma canım yaa... adam bizi oyaladı, üstümüzden fiyatı artırdı, sonrada çaktı geçti.. eşim bi sinir oldu neler söledi adama...aaaaaaaaaaaaaaniye olmadı esram dükkan işi yaa, ben oldu gözüyle bakıyordum:26:
cnm benim ya ben önce seniiyi olup olmadığini sorayım dedim cnm benim önceliğim sensin sağlık olsun cnm bi kapı kapanır diğeri açılır hayırlısı olsun üzüldüm amayaaaaaaa
Kiz catliycam durduum yerde.. g...vur memleketi iste..
Bizimki cok yogun ondan herhalde..
Insallah cnim benimm..
sagol canimmm.. dur bi kana gidim dee..
haydeeah sorma canım yaa... adam bizi oyaladı, üstümüzden fiyatı artırdı, sonrada çaktı geçti.. eşim bi sinir oldu neler söledi adama...
ben sana demedimmi bak ciddisen görüşelim yoksa oyalama die dediben senin dükkana öncelik veriorum ama aklımda 2 yer daha var ona göre net bişi söle dediğimde tmm görüşürüz konuşuruz demedinmi ben senin yüzüne başka bi dükkanı kaçırdım.. neyse ben kime ne anlatıom ki adam olsan bu safhaya gelmezdi işler. neyse hayrını gör dükkanının diyip yüzüne kapadı
anlıcağın ortalığı kızıştırıp dükkanın değerinden daha fazla vermeye çalışıolar. senin kar edip etmemen önemli değil sen kazanma ama kira veray sinir oldum gene bak
sağol bebemm bende kimse beni merak etmio die üzülmüştümmmkimse beni sormuyo die alınmıştım..
ama sizleri çok seviorum ben yaaa iyide varsınız...
ah sorma canım yaa... adam bizi oyaladı, üstümüzden fiyatı artırdı, sonrada çaktı geçti.. eşim bi sinir oldu neler söledi adama...
ben sana demedimmi bak ciddisen görüşelim yoksa oyalama die dediben senin dükkana öncelik veriorum ama aklımda 2 yer daha var ona göre net bişi söle dediğimde tmm görüşürüz konuşuruz demedinmi ben senin yüzüne başka bi dükkanı kaçırdım.. neyse ben kime ne anlatıom ki adam olsan bu safhaya gelmezdi işler. neyse hayrını gör dükkanının diyip yüzüne kapadı
anlıcağın ortalığı kızıştırıp dükkanın değerinden daha fazla vermeye çalışıolar. senin kar edip etmemen önemli değil sen kazanma ama kira veray sinir oldum gene bak
sağol bebemm bende kimse beni merak etmio die üzülmüştümmmkimse beni sormuyo die alınmıştım..
ama sizleri çok seviorum ben yaaa iyide varsınız...
ben de çıkıyorum, nihayet akşam oldu, eve gitme zamanııııııııneyse ben çıkıyorum sonra yine gelirim benim koçiş birazdan gelir sofrayı açayımmmm bennn byyyyyyyyyyyyyy
ayy bende öleyim maleseflilim nerde ol gelsin de pitnik tüpünü kafasına geçirsin o adamınCnm benim bende burdaki herkezi çok seviyorum hep aklımda dualarımdasınız cnm benim sen de benim gibisin sevdiğin insanlara küsüyosun sevmediğim sormasa hiçte umrumda olmaz ben küsersem kızmayın bana olur mu benim adım nazlı napayım adima çekmişim sizi çok seviyorum
neyse ben çıkıyorum sonra yine gelirim benim koçiş birazdan gelir sofrayı açayımmmm bennn byyyyyyyyyyyyyy
kırmızılar geldi
kısmet cnm hayırlısı olsun ne zamndır deniyosun
2 yıl önce bir düşüğüm olmuştuondan sonra hamile kalamadım , 1 aydırda doktora gidiyorum sorun yok gözüküyo ama kısmet işte
ayy cnm benim düşüğün için üzüldüm ya allah kısmet ederse olur hayırlısı ile neden düşük oldu cnm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?