kiyamammm yaa once sen iyiles canim benim once saglik bebikte olur sıkma canını böylesi hayirliymis.... Kendini iyice topla hamilelikte bünye daha zayıf oluyor
ahh canim benim o korunmadigim 18aylik donem icinde kaç kez hasta oldum geberdim yine de bi tane ilaç almadim bebegim varsa bisey olursa die her ay bekledim.... Ama canim hamilelikte bile bazı ilaçlar kullaniliomus kulak agrisida zor olur derler allah yardimcin olsun
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kimse yok canım bugün topik durgun.. napıyosun..
canım sıkılıyorrr yaaaaa
bebisimmmmm çok geçmiş olsun yaaa yeni bi vuris cıkmış o mu bulasti ki kolay kolay gecmiomus aman çok dikkat et
cnm çok teşekkür ederim. evet bu yılki grip çok agır ve uzun süreli oluyo...ben evden çıkamıyorum günlerdir. sürekli yatıyorum hala toparlanamadım.
aynene topik hiç bu kadar sesiz sakin olmazdı
cnm sıkılıyorya heycanlıyım ama yarın sabah dr gideceğiz eee sen napıyosun canım senin braş neydi
aynen benimde bat ne zamn
ne heyecanı canım hayırdrı???ben sınıfçıyım
cnm çok teşekkür ederim. evet bu yılki grip çok agır ve uzun süreli oluyo...ben evden çıkamıyorum günlerdir. sürekli yatıyorum hala toparlanamadım.
bat 25-30 ocak arası herhangi bir gün canım:44:aynen topik hiç bu kadar sesiz sakin olmazdı
cnm sıkılıyorya heycanlıyım ama yarın sabah dr gideceğiz eee sen napıyosun canım senin braş neydi
aynen benimde bat ne zamn
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özlüyorum nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerak et
tim kuzucum nerelerdesin sennnnnnn unutmadık unutturmam
ayyy canım benim ya geçmiş olsun bi yakalandın mı zaten süründürüyor bu grip
geçmiş olsun canım dinlen bol bol vitamın al geçer inşallah dikkat et kendine öptüm
aşağıdayım canımmmmmmmmmmmmmm bende seni özledim sesine geldim içime doğdu herhallllldeeeeeee sağol düşünmen yeter
yumoş takibine gidiyorum ya ben yarın büyümüşse yumoşlarımının ikisi çatlatma iğnesi vuracakmış dr pkoluyum ama bi umut işte işallah musmutlu gelirimya 1 haftadan beri yemek bile cnm istemiiyo pasta börek yaptım hepsi öylece duruyor miğdem bulanıyor ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra yaaaa benim kocişte sınıfçı tayin lerde zor oldu valla bu yıl hakkımız var tayin istemeye işallah çıkarda kutuluruz burdan
yumoş takibine gidiyorum ya ben yarın büyümüşse yumoşlarımının ikisi çatlatma iğnesi vuracakmış dr pkoluyum ama bi umut işte işallah musmutlu gelirimya 1 haftadan beri yemek bile cnm istemiiyo pasta börek yaptım hepsi öylece duruyor miğdem bulanıyor ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra yaaaa benim kocişte sınıfçı tayin lerde zor oldu valla bu yıl hakkımız var tayin istemeye işallah çıkarda kutuluruz burdan
bat 25-30 ocak arası herhangi bir gün canım:44:
ama ateş ölçmedeki yumurtlamam doğru ise 20si test günüm, bakalım ateşimin gidişatına göre bakıcam artık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?