Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kiyamammm yaa once sen iyiles canim benim once saglik bebikte olur sıkma canını böylesi hayirliymis.... Kendini iyice topla hamilelikte bünye daha zayıf oluyor

tabi canim ben herseye ramen adet olmadim diye 3 hafta boyunca ilac icmedim agrirsa agrisin kulagim dedim bebek vardir diye agzima ilac sokmadim sonunda kulagim duymamaya basladi ablamin kizi beni kendime getirdi kurdugu cumle su "teyze anne diyen cocugu duymadigin zaman anne olmak bir ise yarayacak mi" dedi ve bu cumleyi kuran cocuk daha 11 yasinda dusun artik cocyk sahibi olmak icin dustugum hale bak... bakalim kismet kurban oldugum Allah banada elbet bir cocuk verir bana herkese versin amin....

ahh canim benim o korunmadigim 18aylik donem icinde kaç kez hasta oldum geberdim yine de bi tane ilaç almadim bebegim varsa bisey olursa die her ay bekledim.... Ama canim hamilelikte bile bazı ilaçlar kullaniliomus kulak agrisida zor olur derler allah yardimcin olsun

ben cikiyorum bayanlar daha aksam yemegi yaapacam anca yaparim cok halsizim LİLİTY gorunmuyo gelirse bol selamlar iletin benden Allah kucagimizi bos koymasin temenlilerimle gorusmek uzere iyi gunler....

Son düzenleme:
bebisimmmmm çok geçmiş olsun yaaa yeni bi vuris cıkmış o mu bulasti ki kolay kolay gecmiomus aman çok dikkat et

cnm çok teşekkür ederim. evet bu yılki grip çok agır ve uzun süreli oluyo...ben evden çıkamıyorum günlerdir. sürekli yatıyorum hala toparlanamadım.

cnm çok teşekkür ederim. evet bu yılki grip çok agır ve uzun süreli oluyo...ben evden çıkamıyorum günlerdir. sürekli yatıyorum hala toparlanamadım.

ayyy canım benim ya geçmiş olsun bi yakalandın mı zaten süründürüyor bu grip

ne heyecanı canım hayırdrı???ben sınıfçıyım

yumoş takibine gidiyorum ya ben yarın büyümüşse yumoşlarımının ikisi çatlatma iğnesi vuracakmış dr pkoluyum ama bi umut işte işallah musmutlu gelirimya 1 haftadan beri yemek bile cnm istemiiyo pasta börek yaptım hepsi öylece duruyor miğdem bulanıyor ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra yaaaa benim kocişte sınıfçı tayin lerde zor oldu valla bu yıl hakkımız var tayin istemeye işallah çıkarda kutuluruz burdan

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özlüyorum nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerak et
tim kuzucum nerelerdesin sennnnnnn unutmadık unutturmam

geçmiş olsun canım dinlen bol bol vitamın al geçer inşallah dikkat et kendine öptüm

aynen topik hiç bu kadar sesiz sakin olmazdı
cnm sıkılıyorya heycanlıyım ama yarın sabah dr gideceğiz eee sen napıyosun canım senin braş neydi

aynen benimde bat ne zamn
bat 25-30 ocak arası herhangi bir gün canım:44:
ama ateş ölçmedeki yumurtlamam doğru ise 20si test günüm, bakalım ateşimin gidişatına göre bakıcam artık:18:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özlüyorum nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerak et
tim kuzucum nerelerdesin sennnnnnn unutmadık unutturmam

aşağıdayım canımmmmmmmmmmmmmm bende seni özledim sesine geldim içime doğdu herhallllldeeeeeee sağol düşünmen yeter

ayyy canım benim ya geçmiş olsun bi yakalandın mı zaten süründürüyor bu grip

geçmiş olsun canım dinlen bol bol vitamın al geçer inşallah dikkat et kendine öptüm

çok teşekkürler kızlar. bu nasıl bişeyse dinlenince de geçmiyor. siz de dikkat edin kendinize bi yakalandınız mı en az 2 hafta süründürüyo

tutar inş.canım sen içini ferah tut daha yaşında küçük senin stres yapma olur inşallah tez vakitte

öylemi canım inşallah kocaman kocaman yumoşşların vardır. haber beklicem yarın senden.. atamadan hiç umudum yok benim zihinsel engde çalışıyorum keşke bu branşta atasalar beni

bat 25-30 ocak arası herhangi bir gün canım:44:
ama ateş ölçmedeki yumurtlamam doğru ise 20si test günüm, bakalım ateşimin gidişatına göre bakıcam artık:18:

işalah hamişsindir cnm artık varya her dua ettiğimde ağlıyorum sadece kendime etmiyorum sizlerde hep dualarımdasınızzzzzzsizi çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…