Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ufff kızlar ya cuma doktor gunum klomen kllandm yumurtam byumus mu dye bakcak dua edn de byusun:18::18: snra cat ıgnesı ve asılma 2. asılmm barı tutsa

bacım 2. aşı olcan hee hadi inşş hayırlısı ayın 30 bnde oldum bekliyorum :18: inş yum büyümüştürde bir an önce yaparlar

Kızlaaarrr slmmmm nasılsınızz??
yaa bgn çok ağrım olduu sol kasığımda ve belimde batmalar oluo adet olcakmışım gbi ama daha 1hafta var yaa puff ( ya üşüttüm yada kırmızılar gelio (

Kızlaaarrr slmmmm nasılsınızz??
yaa bgn çok ağrım olduu sol kasığımda ve belimde batmalar oluo adet olcakmışım gbi ama daha 1hafta var yaa puff ( ya üşüttüm yada kırmızılar gelio (

canım bende senin gibiydimm offf son 5 gün benim ayın 14 ü.günler gecmiyor ya gecmiyor ((((

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız takvimimi okuyamıyorum yardımcı olur musunuz ???

zeycanımmm :))) Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 27-07-2014

Hamileliğimin 12. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 200 gün kaldı.

Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 mm. (Baştan Popoya)

günaydın herkeseee.
Eskiden oku oku bitiremezdim şimdi 2-3 sayfa oluyor sadece.
Ve ilk defa bugün topiği ben açıyorum :)))))

Geçtimi peki ağrıların canımmm??ya bnmde 6gün kaldı senden 1gün snra 15ocakta :18:

ara ara ksıklarım ağrıyor canım ama o günkü gibi değil aynı adet ağrısı gibiydi.ateşimide ölçüyorum ben ateşim düştü benim bugün yine birkaç güne gelir benim kırmızılar...hayırlısı herşeyin...

günaydın herkeseee.
Eskiden oku oku bitiremezdim şimdi 2-3 sayfa oluyor sadece.
Ve ilk defa bugün topiği ben açıyorum :)))))

günaydın canım.. evet topik sessizleşti iyice.. ama listemize bakınca nerdeyse %90 hamile herkesin kendine göre sıkıntıları var.. neyse yeter ki bebekler saglıkla gelsin topikte sessiz olsun boşver

kızlar gecikmenin 3.günü bugün ama ateşim 0.2 derece düştü.. inadına test yaptım ve yine şu lanet olası gri çizgi.. başkada bişey yok.. bir iki güne kırmızıları bekliyorum.. bu arada moralim iyi merak etmeyin toparladım yani bebek konusunda.. :)

Herkese günaydınlar güzel anne ve anne adaylarrıııııııı

günaydın :) denizcim benim ateş bugün resmen cakıldı dün 36.7 iken 36.1 ü zor gördü benm kırmızıların gelmesi yakındır

günaydın canım.. evet topik sessizleşti iyice.. ama listemize bakınca nerdeyse %90 hamile herkesin kendine göre sıkıntıları var.. neyse yeter ki bebekler saglıkla gelsin topikte sessiz olsun boşver

evet canım haklısın.çok pozitif gördüm seni.hep böyle ol :)))

s.a bacılarr gününüz aydın dualarınız kabul olsun inşşş

s.a bacılarr gününüz aydın dualarınız kabul olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…