- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ufff kızlar ya cuma doktor gunum klomen kllandm yumurtam byumus mu dye bakcak dua edn de byusun:18::18: snra cat ıgnesı ve asılma 2. asılmm barı tutsa
işallah olur cnm rabbim hayırlısı ile veriri işallahhhhhhh bende yarın gideceğimm dua edin ne olurrrrrrrrr
Kızlaaarrr slmmmm nasılsınızz??
yaa bgn çok ağrım olduu sol kasığımda ve belimde batmalar oluo adet olcakmışım gbi ama daha 1hafta var yaa puff( ya üşüttüm yada kırmızılar gelio (
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız takvimimi okuyamıyorum yardımcı olur musunuz ???
canım bende senin gibiydimm offf son 5 gün benim ayın 14 ü.günler gecmiyor ya gecmiyor((((
günaydın herkeseee.
Eskiden oku oku bitiremezdim şimdi 2-3 sayfa oluyor sadece.
Ve ilk defa bugün topiği ben açıyorum :)))))
Geçtimi peki ağrıların canımmm??ya bnmde 6gün kaldı senden 1gün snra 15ocakta :18:
günaydın herkeseee.
Eskiden oku oku bitiremezdim şimdi 2-3 sayfa oluyor sadece.
Ve ilk defa bugün topiği ben açıyorum :)))))
Herkese günaydınlar güzel anne ve anne adaylarrıııııııı
Herkese günaydınlar güzel anne ve anne adaylarrıııııııı
kızlar gecikmenin 3.günü bugün ama ateşim 0.2 derece düştü.. inadına test yaptım ve yine şu lanet olası gri çizgi.. başkada bişey yok.. bir iki güne kırmızıları bekliyorum.. bu arada moralim iyi merak etmeyin toparladım yani bebek konusunda.. :)
günaydın canım..evet topik sessizleşti iyice.. ama listemize bakınca nerdeyse %90 hamile herkesin kendine göre sıkıntıları var.. neyse yeter ki bebekler saglıkla gelsin topikte sessiz olsun boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?