Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

s.a bacılarr gününüz aydın dualarınız kabul olsun inşşş

s.a bacılarrr gününüz aydın dularını<z KABUL OLUR İNŞŞŞ

s.a bacılarrr gününüz aydın dularını<z KABUL OLUR İNŞŞŞ

günaydınlar..

az önce de yazdım gelmemiş.. ben fena nezleyim yaklaşmayı bana demiştim

günaydınlar..

az önce de yazdım gelmemiş.. ben fena nezleyim yaklaşmayı bana demiştim

İnşallah canım benim. Az kaldı. Şimdi yaptırsan kanda çıkar belki

evt az kaldı ama bn hiç bişi hissetmiyom sanki yine tutmadı bu ay ben 15 ine kadr beklemk istiyorum günün den önce yamk istemiyorum nasipp RABBİM ol dersee

günaydın :) denizcim benim ateş bugün resmen cakıldı dün 36.7 iken 36.1 ü zor gördü benm kırmızıların gelmesi yakındır

benimde düştü kuzucuk ne yapalım salla gitsin ya.. üff bunaldım.. bugün evimi bi temizlicem bi temilzicem çiçek böcek yapıştırıcı duvar stickerları alcam evimi baştan yaratcam.. valla kus geldi canım neymiş bu çocuk anlamadım ki.. hani istedikçe kaçıyo sanki..

evt az kaldı ama bn hiç bişi hissetmiyom sanki yine tutmadı bu ay ben 15 ine kadr beklemk istiyorum günün den önce yamk istemiyorum nasipp RABBİM ol dersee

En iyisi beklemek tabiki. Doğru olanı yapıyosun.

Kolay gelsin canım benim. Tazelenmek her zaman iyidir. Tebdili mekanda ferahlık vardır demişler.

sagol canım.. ama insanız işte yapamadıgımız zamanlarda oluyor bu pozitifligi.. o zamanlardada gerçek dostlar idare etmeli insanı

Olabilir canım hepimizin zor zamanları oluyor ve sıkılıyoruz. SEn kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…