Insallah kizlar sagolunnnn...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: saat ikide kana gidicem.. insallah aksama verirler sonuclari.. :18::18::18::18:
hayırlı günleer kızlaaar uzun bir aradan sonra merhaba,
MONBEBEEEEEE ÇOK SEVİNDİM,tebrikleeeeer
denizden haber var mı? canım yaa hep aklımda
sizler nasılsınız?
gecikmenin 3.günü canım.. ateşim düştü.. kırmızılar geliyo sanırım.. başlarsa yeni batı yazarsın..
hayırlı günler balım hoşgeldinnn merhaba denizim geç yumurtlamış cnm beklemede
yaa ne bileyim denizde bebk var gibi geliyor bana ama ümitlendirmek de istemiyorum,
3 gün içinde başka kan testi yaptırmadın mı? belki geçdöllenmedir,
Yok kiz yapamam vallahi yani kan ciksin sonra.. hala inanamiyorumm... acayip stresliyimm.. kan saati gelsin sonra sonuclar ciksin.. insallah aksama verirler..hade hayırlısı çok heycanlı kız bat ne zaman dı cnm cım bence takvimi yapmaya başla derim bennn
Selam canimm.. insallah insallah.. oldu galiba... sevinemiyorum emin olmak istiyorum.. bebegin ve sen iisinizdir insallah..MONBEBEEEEEE ÇOK SEVİNDİM,tebrikleeeeer
geç döllenmenin 12.günü bugün test yaptım gri saçma bişey geçenki gibi yani negatif .. gri ne zaman görsem kana gitsem negatif çıkıyor.. hem az önce dikkat ettim de kahverengi akıntım başlamış..regli başlıyo sanırım.. benden pes topigimin anası..ateş ölçmek dışında hiçbirşey yapmıcam artık.. onuda adet gecikirse heveslenmeyim yumurtlama zamanını bileyim diye..
yaa ne bileyim denizde bebk var gibi geliyor bana ama ümitlendirmek de istemiyorum,
dur bakem belki olamazsın cnm niye hemen böyle ümütsizliğe kapılıyorsun sabır versi çocuk versin rabbim bizeişşallah
banada öyle geliyor cnm işalah öyledir ya cnm benim bat ocak 24 ya 25. günü değişti yine
geç döllenmenin 12.günü bugün test yaptım gri saçma bişey geçenki gibi yani negatif .. gri ne zaman görsem kana gitsem negatif çıkıyor.. hem az önce dikkat ettim de kahverengi akıntım başlamış..regli başlıyo sanırım.. benden pes topigimin anası..ateş ölçmek dışında hiçbirşey yapmıcam artık.. onuda adet gecikirse heveslenmeyim yumurtlama zamanını bileyim diye..
Yok kiz yapamam vallahi yani kan ciksin sonra.. hala inanamiyorumm... acayip stresliyimm.. kan saati gelsin sonra sonuclar ciksin.. insallah aksama verirler..
Selam canimm.. insallah insallah.. oldu galiba... sevinemiyorum emin olmak istiyorum.. bebegin ve sen iisinizdir insallah..
topik anasıııııııııııııı hg bacımm
Yok kiz yapamam vallahi yani kan ciksin sonra.. hala inanamiyorumm... acayip stresliyimm.. kan saati gelsin sonra sonuclar ciksin.. insallah aksama verirler..
Selam canimm.. insallah insallah.. oldu galiba... sevinemiyorum emin olmak istiyorum.. bebegin ve sen iisinizdir insallah..
teennküü canım hoşbulduk,nasılsın yaa şu profilini değiştirsene yaa çok gıcık 2 ayıp durum
biz iyiyiz teyzesi ben hamile olduğumu bazen unutuyorum aklıma geliyo,böyle güzel bi mutluluk kaplıyo içimi,seninde haberini akşam bekliyorum,sen geçen ay herşeyi bırakıyorum demiştin dimiiiibak ne oldu çok şükür,
teennküü canım hoşbulduk,nasılsın yaa şu profilini değiştirsene yaa çok gıcık 2 ayıp durum
bacım herkez bayılıyo avatarıma ilk sen dedin
:96::96::96::96: ooooouuuu bide beğendiler miii hmmm hiç beğenmedim:100::100::100:
amaaaannn şaka yapıyorum kııııız ya değişik,komik bişey sigara olunca biraz hoşlanmadım,neyse banane
Canim evet aynen oyle olmustu.. ustelik cok kotude hastalandim.. bu ay cok cok zor diyordum.. ama bitmeyen beyaz akinti falan neysee... kandan sonra daha guzel konusuruz.. :18::18::18::18::18::18::18:
Sevdiginnn... :79::79::79::79::79::79::79:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?