Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah kizlar sagolunnnn...

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: saat ikide kana gidicem.. insallah aksama verirler sonuclari.. :18::18::18::18:

hade hayırlısı çok heycanlı kız bat ne zaman dı cnm cım bence takvimi yapmaya başla derim bennn

hayırlı günleer kızlaaar uzun bir aradan sonra merhaba,

MONBEBEEEEEE ÇOK SEVİNDİM,tebrikleeeeer

denizden haber var mı? canım yaa hep aklımda

sizler nasılsınız?

hayırlı günler balım hoşgeldinnn merhaba denizim geç yumurtlamış cnm beklemede

3 gün içinde başka kan testi yaptırmadın mı? belki geçdöllenmedir,

geç döllenmenin 12.günü bugün test yaptım gri saçma bişey geçenki gibi yani negatif .. gri ne zaman görsem kana gitsem negatif çıkıyor.. hem az önce dikkat ettim de kahverengi akıntım başlamış.. regli başlıyo sanırım.. benden pes topigimin anası..ateş ölçmek dışında hiçbirşey yapmıcam artık.. onuda adet gecikirse heveslenmeyim yumurtlama zamanını bileyim diye..

hade hayırlısı çok heycanlı kız bat ne zaman dı cnm cım bence takvimi yapmaya başla derim bennn
Yok kiz yapamam vallahi yani kan ciksin sonra.. hala inanamiyorumm... acayip stresliyimm.. kan saati gelsin sonra sonuclar ciksin.. insallah aksama verirler..
MONBEBEEEEEE ÇOK SEVİNDİM,tebrikleeeeer
Selam canimm.. insallah insallah.. oldu galiba... sevinemiyorum emin olmak istiyorum.. bebegin ve sen iisinizdir insallah..

dur bakem belki olamazsın cnm niye hemen böyle ümütsizliğe kapılıyorsun sabır versi çocuk versin rabbim bize işşallah

banada öyle geliyor cnm işalah öyledir ya cnm benim bat ocak 24 ya 25. günü değişti yine

tamam canım senin vesilenle hatırlatayım,bu akşam liste değişecek özelden bana laşan arkadaşların bat tarihlerini değiştiriyorum haberiniz olsun

Aaaaayyy inşaallah yerleşme haberidir,olmazsa da önümüzdeki ay inşaallah,şimdi ev işi yapma akıntın kızmızıya dönene kadar dinlen bakalım,dua ediyorum sana ve burdaki arkadaşlara

biz iyiyiz teyzesi ben hamile olduğumu bazen unutuyorum aklıma geliyo,böyle güzel bi mutluluk kaplıyo içimi,seninde haberini akşam bekliyorum,sen geçen ay herşeyi bırakıyorum demiştin dimiiii bak ne oldu çok şükür,

mltmu da çok üzülüyorum ALLAH yardım etsin inşaallah

işallah yapıpta kadırmayı nasip etmez rabbimm duaalarımız seninle cnmmm

Canim evet aynen oyle olmustu.. ustelik cok kotude hastalandim.. bu ay cok cok zor diyordum.. ama bitmeyen beyaz akinti falan neysee... kandan sonra daha guzel konusuruz.. :18::18::18::18::18::18::18:

Sevdiginnn... :79::79::79::79::79::79::79:

:96::96::96::96: ooooouuuu bide beğendiler miii hmmm hiç beğenmedim:100::100::100:

amaaaannn şaka yapıyorum kııııız ya değişik,komik bişey sigara olunca biraz hoşlanmadım,neyse banane

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canim evet aynen oyle olmustu.. ustelik cok kotude hastalandim.. bu ay cok cok zor diyordum.. ama bitmeyen beyaz akinti falan neysee... kandan sonra daha guzel konusuruz.. :18::18::18::18::18::18::18:

Sevdiginnn... :79::79::79::79::79::79::79:

hadi bakalım bence çizgin gayet net,RABBİM hayırlısını versin sağ salim kucağına da alırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…