Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmem ki
Monbebeeemmmm gozumuz aydin kuzummm

bilmem ki
Monbebeeemmmm gozumuz aydin kuzummm

süper bi haber buuuuuuuuuuuuuu

maşallah canım inşallah katlanarak devam eder

Olacak canim yüreğini ferah tut biz elimizden geleni yapalimfa gerisi allaha kalmis

Cok sevindim inanilmaz hede yeni yılın ilk hamisi Allahim dualarimkzi kabul etsin ins saglikla alacaksın kucağına ben inanıyorum

Allah razi olsun canlar... cok cok cok merci... darisi size.. insallah en kisa zamanda..

hamisimmm... :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Allah razi olsun canlar... cok cok cok merci... darisi size.. insallah en kisa zamanda..

cnm benim çok sevindim değerlerinin yükselmesine annecim ben burdayım demiş resmen pıtırcık hayırlı olsun gözün aydın darısıda bize işallah kısçem niye takvim yapmıyosun kiz hade yap ha bide namaz kıl şükret cnm işallah sağlıklı doğar bebişinnnnnn bide bizede dua et olurmu bu gün saat 12 de çatlatma iğnesini vurdum maçlarımıza başladık dualarınıza ihtiyacım var kızlar yardim edin şimdi yarın akşam mı maç yapalım kızlarrrr:26::26::26:

Saol tatlım iyiz biz sen nasılsın

ben iyiyim cnm kızlar bu gün buluşacklardı galiba kimsecikler yok burda bende bu gün çatlatma iğnesi vuruldum cnm şimdi bişey sorucam bununla ilgili cvp verir misin tatlımmmmm:26:

ne guzeeelll bı haberrr buuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrıklerrrr cnmmmmmmmmmmmm....

Kızlar 1. Istanbul buluşmasını yaptık ve ilk ben yazayım daha yoldayım eve dönüyorum çok çok eğlendik invoice, nefesal, opera, dilketin güzel bir gündü kızlar öpüyorum sizi :))))))))

Monbebemmmmm çok sevindim değerin yükseldiğineeee maşallah
Zeycanım Allah gönlüne göre versin... Sağlıklı olsun da....

selamm kızlar neler yapıyorsunuz görüşmeyeli nasılsınız bakalım....... çoğunlukla evde değilim onun için gelemiyorum pek fazla ...

klomen kullanan var mı

ben kullandım canım biteli 4 gün filan oldu ikinci ayımı bitirdim klomende ...ama hiç yumurtam büyümedi ilk ay günde iki doz bu ayda 3 doz kulladım günde ama yumurtalarım büyümedi maalesef....önümüzdeki regl dönemimde iğneye geçeceğiz salı tekrar kontrolüm var...

hicranım bebişini gördüm çok güzel maşallahhh nazar değmesin bak benim içime kız doğuyor hem 3 aylık olunca erkekse cinsiyet belli oluyor kızsa geç belli oluyor bence seninki kız tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama benim içime öğle doğdu ..:)

hicranımmmm neredesin yaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! ösledim seniiiiii bir iki konuşalım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…