Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim okadsr cok sevindim ki anlatamam saglikla alacaksin kucagina okadwr beklemne degdi sonunfa miskin sirin :)

Güzel haberle gel ins bana oglun olacak gibi geliyo bakalım görelim :)

rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah hepimize :)

Sizi cok seviyorummm uzuntumude sevincimide goz yasimida mutlulugumuda ortak olup paylastiginiz icin coooooook ama coookkkk teşekkür edrim

Canimmm gunaydinnnnn... kimseler yok kiz bugun.. yok yapmadim cesaretim yok.. belirtilere bakiyom atesime bakiyomm..
Cok zor dilketinimm yaa..

canım benimmmm.. Allahım sana bağışlasın yavrunu.. sonuçta kanama olmaması demek herşey iyi demek
Gunaydin bacilar.
Herkese iyi haftasonlari
Hicrancim gozun aydın

günaydın Deryacımmm sana da iyi h.sonları kuzucum.. bu sabah neden herkes bacılar diye açıyor konusunu

Sizi cok seviyorummm uzuntumude sevincimide goz yasimida mutlulugumuda ortak olup paylastiginiz icin coooooook ama coookkkk teşekkür edrim

Haklısın canım stresliyim dicloflam içmişim aslında doktor içebilirsin demişti ağrın olduğunda ama çok içtim üstüste. Böyle de olunca çok taktım kafama. Çok sağol cevabın için...

slm kizlar
büyük bir aradan sonra ben yine burdayim.....

bir ay önce asilama yaptirdim, ve sonucu iki gün önce aldim, NEGATIF...maalesef....
cok üzüldüm, dünyam basima yikildi sanki, cok ümitliydim bilmiyorum neden ama...

insallah en kisa zamanda hamis kaliriz

basammm canimm benimmmm... Hayırlısı olsun biliyorsun asilamada sank çok düşük

Hayirlisi dedim ama hicranim, icim icimi yemedi…..
Cok ümitlendim ama olmadi bundada vardir bir hayir diyorum…
Kismet
Normal hallerde hamile kalma ve asilamadaki sans ayniymis canim yani 15-20% her ay….
Bir ay ara verdik simdi, bir ay sonra 2. Asilamamiza devam edeceyiz…

bu arada sen nasilsin, hamileligin nasil geciyor...
bebisimiz kiz mi erkek mi?

Buluşma var mii canlarr

olmaz mııı???????? gelecek misin yoksa

ümitlenmemek elde mi? ama Hicranın da dediği gibi aşılamada ihtimal düşük... neden aşılama yaptırdın bir sorun mu vardı??

Degerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..

Canım bosuna stres yapıyosun hamileyken bile icenler oluyo bilmeden bisicik olmuyo senki adetinde icmizsin hic bisi olmaz merak etme

Canim benim sağlık olsun kaderimkzi yaşıyoruz ne bi eksik ne bi faxla yani

olmaz mııı???????? gelecek misin yoksa

ümitlenmemek elde mi? ama Hicranın da dediği gibi aşılamada ihtimal düşük... neden aşılama yaptırdın bir sorun mu vardı??

ihtimali ayni normal yolardan gebe kalma gibi sansi varmis canim...yani 15-20%

esimde sperm azligi ve hizinda problem oldugu icin doktor bize bunu önerdi, bizde tamam dedik...ben agustos ayinda hamile kaldim ama bos gebelik gecirdim suan 1,5 yilik evliyim...ve hala birsey yok....
ekim ayinda bos gebelik denildi (bebisi göremediler) sonra 3 ay zaten hamile kalamiyorsun...rahim kendini toparlamasi icin

Canım bosuna stres yapıyosun hamileyken bile icenler oluyo bilmeden bisicik olmuyo senki adetinde icmizsin hic bisi olmaz merak etme

Canim benim sağlık olsun kaderimkzi yaşıyoruz ne bi eksik ne bi faxla yani

hayirlisi canim...denemeye devam artik, ne yapalim bütün yollari denicem artik, hayirlisi, ama her defasinda bu büyük ümitsizliye kapilma olmasa daha iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…