Canim okadsr cok sevindim ki anlatamam saglikla alacaksin kucagina okadwr beklemne degdi sonunfa miskin sirin :)
Güzel haberle gel ins bana oglun olacak gibi geliyo bakalım görelim :)
canimmmm musmustlu don inssss bence kiz
Canimmm gunaydinnnnn... kimseler yok kiz bugun.. yok yapmadim cesaretim yok.. belirtilere bakiyom atesime bakiyomm..
Cok zor dilketinimm yaa..
Gunaydin bacilar.
Herkese iyi haftasonlari
Hicrancim gozun aydın
Sizi cok seviyorummm uzuntumude sevincimide goz yasimida mutlulugumuda ortak olup paylastiginiz icin coooooook ama coookkkk teşekkür edrim
a.s. günaydın canım.. hiçbişeycik kalmamış yaaa
günaydın geçmiş olsun öncelikle. ben de her adetimde ağrı kesici kullanıyorum ama adetim kesilmiyor istersen ağrı kesicini değiştir. ayrıca stres de etkiler adeti. çok stresli görünüyorsun...
Rabbim su ezanların hurmetine gonlumuzden geçeni kucagimiza versin
sagol canim benim darısı basiniza inss.... Canim sen ictigin agri kesiciyi değiştir ben mazejik.kullanırdım kesmezdi ama bu ilaca sağlam mida lazım
basammm canimm benimmmm... Hayırlısı olsun biliyorsun asilamada sank çok düşük
basammm canimm benimmmm... Hayırlısı olsun biliyorsun asilamada sank çok düşük
Buluşma var mii canlarr
slm kizlar
büyük bir aradan sonra ben yine burdayim.....
bir ay önce asilama yaptirdim, ve sonucu iki gün önce aldim, NEGATIF...maalesef....
cok üzüldüm, dünyam basima yikildi sanki, cok ümitliydim bilmiyorum neden ama...
insallah en kisa zamanda hamis kaliriz
Degerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..
Canım bosuna stres yapıyosun hamileyken bile icenler oluyo bilmeden bisicik olmuyo senki adetinde icmizsin hic bisi olmaz merak etmeGünaydın kızlarr. Benim kırmızılar geçti bu ay da olmadıBuna üzülürken bir de migrenim tuttu adetin ilk günü 12 saat arayla ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Çok kötüydüm çünkü. Onda sonra da adetim kesildi. Zaten olmuyordu bebişim şimdi de bu yüzden bu ayı boş geçecekmişim gibi geliyor çok moralim bozuldu Sizce de bu bir engel olur mu ya?
slm kizlar
büyük bir aradan sonra ben yine burdayim.....
bir ay önce asilama yaptirdim, ve sonucu iki gün önce aldim, NEGATIF...maalesef....
cok üzüldüm, dünyam basima yikildi sanki, cok ümitliydim bilmiyorum neden ama...
insallah en kisa zamanda hamis kaliriz
Degerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..
olmaz mııı???????? gelecek misin yoksa
ümitlenmemek elde mi? ama Hicranın da dediği gibi aşılamada ihtimal düşük... neden aşılama yaptırdın bir sorun mu vardı??
gözümüz aydın canımmmmmmmmmmm
nasıl anladın arttığını?
Canım yaa cok sevindim bolbol dua et hemencik artsin ve ve sıkıca tutunsun annesine
Canım bosuna stres yapıyosun hamileyken bile icenler oluyo bilmeden bisicik olmuyo senki adetinde icmizsin hic bisi olmaz merak etme
Canim benim sağlık olsun kaderimkzi yaşıyoruz ne bi eksik ne bi faxla yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?