Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

size direkt tüp önermeleri lazımdı ama boş da olsa bir gebelik geçirmişsin bu da iyiye işaret yani. kürlerle falan eşinin değerlerini yükseltebilirsiniz gibi geliyor bana.

size direkt tüp önermeleri lazımdı ama boş da olsa bir gebelik geçirmişsin bu da iyiye işaret yani. kürlerle falan eşinin değerlerini yükseltebilirsiniz gibi geliyor bana.

nasil bir kürle olur diye düsünüyorsun?

evet bir hamilelik gecirdigim icin, (tedaviye baslamadan önce) öneri asilamaydi, cünkü bende degil esimde problem oldugu icin....

tüp bebek tam olarak nasil oluyor?
bilen varmi

nasil bir kürle olur diye düsünüyorsun?

evet bir hamilelik gecirdigim icin, (tedaviye baslamadan önce) öneri asilamaydi, cünkü bende degil esimde problem oldugu icin....

tüp bebek tam olarak nasil oluyor?
bilen varmi

canım kürlerle ilgili bu sitede çok topik var bir incele istersen. çok güzel sonuçlar alanlar var. tüp bebeği de internette yine araştırabilirsin aslında doktorunun sana açıklaması gerekirdi ama yapmamış. işinin ehli bir doktora görünmekte her zaman fayda var. diğer türlü vakit kaybı oluyor malesef... bu da sabrımızı ve ümidimizi zorluyor... tüpte tutma şansı çok daha yüksek ayrıca

burda bir tedavi yeri var 10 doktor birden calisiyor....bana onu önerdiler, ve dedilerki, hani bununla baslariz devamina bakariz.....bir gebelik gecirdiniz, bu iyi birsey ama denememiz gerek (diger tedaviler daha pahali oldugu icin bundan basliyorlarmis)

tamam canim bir bakayim siteye ne kürler varmis....

bazıları para tuzağı da olabiliyor canım. bir kere yaparsın tam yaparsın

canim asilama denemeye niye devam ediosun biraz doğal calisin olmazsa tup yaptirirsiniz bende iki uc boyunca surekli agladim yerden yere vurdum kendimi birde hic umidim olmadigi halde çok üzüldüm asilamadan sonra... İnsan içten içe umutlanio iste

hayirlisi canim...denemeye devam artik, ne yapalim bütün yollari denicem artik, hayirlisi, ama her defasinda bu büyük ümitsizliye kapilma olmasa daha iyi olacak...
Olacak canim yüreğini ferah tut biz elimizden geleni yapalimfa gerisi allaha kalmis
Degerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..

SAgol guzelimm darisi sana.. doktor aradi kana gitimmm.. ve soylediii..

Canimm benimm.. hep dua ediyorum hem bebeme hem size canlarim benimm.. bitanesiniz..

Cok sevindim inanilmaz hede yeni yılın ilk hamisi Allahim dualarimkzi kabul etsin ins saglikla alacaksın kucağına ben inanıyorum

bazıları para tuzağı da olabiliyor canım. bir kere yaparsın tam yaparsın

bilmiyorum, bakalim hayirlisi canim, her yolu denemek isterim tabi

evet, normal yollardan denedik canim bir sene boyunca, ve tedaviye baslamadan önce hamile kaldim sende biliyorsun ama bos gebelikle sonuclandi, simdi diyorum ki deneyelim, allahtan ümit kesilmez, doktorlar bizlerden daha iyi bilir diyorum, ama elden birsey gelmese birakacam tabide

Olacak canim yüreğini ferah tut biz elimizden geleni yapalimfa gerisi allaha kalmis

Cok sevindim inanilmaz hede yeni yılın ilk hamisi Allahim dualarimkzi kabul etsin ins saglikla alacaksın kucağına ben inanıyorum

insallah canim, allahim bizlere hayirli, sagliki evlatlar nasil etsin

simdilik cikioyrum kizlar...

hicranim ne güzel resimler bunlar, allahim bizede insallah nasip eder :)

kizmi acaba?

hani bi süre sonra aşılama yerine tup yaptirirsiniz demek istedim canım tupte sansss çok çok yüksek

tabi canim asilamadan sonra devam edeceyiz baska tedavilere....
bilmiyorum bundan sonra ne önerirler...

yani 3 kere deneme dediler, birincisi negatif iste. hayirlsii canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…