ihtimali ayni normal yolardan gebe kalma gibi sansi varmis canim...yani 15-20%
esimde sperm azligi ve hizinda problem oldugu icin doktor bize bunu önerdi, bizde tamam dedik...ben agustos ayinda hamile kaldim ama bos gebelik gecirdim suan 1,5 yilik evliyim...ve hala birsey yok....
ekim ayinda bos gebelik denildi (bebisi göremediler) sonra 3 ay zaten hamile kalamiyorsun...rahim kendini toparlamasi icin
SAgol guzelimm darisi sana.. doktor aradi kana gitimmm.. ve soylediii..
Canimm benimm.. hep dua ediyorum hem bebeme hem size canlarim benimm.. bitanesiniz..
size direkt tüp önermeleri lazımdı ama boş da olsa bir gebelik geçirmişsin bu da iyiye işaret yani. kürlerle falan eşinin değerlerini yükseltebilirsiniz gibi geliyor bana.
nasil bir kürle olur diye düsünüyorsun?
evet bir hamilelik gecirdigim icin, (tedaviye baslamadan önce) öneri asilamaydi, cünkü bende degil esimde problem oldugu icin....
tüp bebek tam olarak nasil oluyor?
bilen varmi
canım kürlerle ilgili bu sitede çok topik var bir incele istersen. çok güzel sonuçlar alanlar var. tüp bebeği de internette yine araştırabilirsin aslında doktorunun sana açıklaması gerekirdi ama yapmamış. işinin ehli bir doktora görünmekte her zaman fayda var. diğer türlü vakit kaybı oluyor malesef... bu da sabrımızı ve ümidimizi zorluyor... tüpte tutma şansı çok daha yüksek ayrıca
burda bir tedavi yeri var 10 doktor birden calisiyor....bana onu önerdiler, ve dedilerki, hani bununla baslariz devamina bakariz.....bir gebelik gecirdiniz, bu iyi birsey ama denememiz gerek (diger tedaviler daha pahali oldugu icin bundan basliyorlarmis)
tamam canim bir bakayim siteye ne kürler varmis....
canim asilama denemeye niye devam ediosun biraz doğal calisin olmazsa tup yaptirirsiniz bende iki uc boyunca surekli agladim yerden yere vurdum kendimi birde hic umidim olmadigi halde çok üzüldüm asilamadan sonra... İnsan içten içe umutlanio iste
hee gelcem surpriz yapcam sizeee
cok güzel bi haber buuuuuDegerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..
Olacak canim yüreğini ferah tut biz elimizden geleni yapalimfa gerisi allaha kalmishayirlisi canim...denemeye devam artik, ne yapalim bütün yollari denicem artik, hayirlisi, ama her defasinda bu büyük ümitsizliye kapilma olmasa daha iyi olacak...
Degerim artmis cok sukur.......; insallah devami gelir guzel allah'im hepinizede nasip etsin..
SAgol guzelimm darisi sana.. doktor aradi kana gitimmm.. ve soylediii..
Canimm benimm.. hep dua ediyorum hem bebeme hem size canlarim benimm.. bitanesiniz..
hee gelcem surpriz yapcam sizeeeyakasinda kırmızı karanfilli biri size dogru yaklasirsa bilin ki o benim
hahaaa tamam baska takan olmazsa dilketinimi hemencik tanirim.
hahaaa tamam baska takan olmazsa dilketinimi hemencik tanirim.
bazıları para tuzağı da olabiliyor canım. bir kere yaparsın tam yaparsın
canim asilama denemeye niye devam ediosun biraz doğal calisin olmazsa tup yaptirirsiniz bende iki uc boyunca surekli agladim yerden yere vurdum kendimi birde hic umidim olmadigi halde çok üzüldüm asilamadan sonra... İnsan içten içe umutlanio iste
Olacak canim yüreğini ferah tut biz elimizden geleni yapalimfa gerisi allaha kalmis
Cok sevindim inanilmaz hede yeni yılın ilk hamisi Allahim dualarimkzi kabul etsin ins saglikla alacaksın kucağına ben inanıyorum
hani bi süre sonra aşılama yerine tup yaptirirsiniz demek istedim canım tupte sansss çok çok yüksek
aminn canim ins en kısa zamanda.... Cinsiyet belli değil canım
hani bi süre sonra aşılama yerine tup yaptirirsiniz demek istedim canım tupte sansss çok çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?