Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar... bol duali bir geceden sonra gunaydin... nasilsiniz ??

GÜNAYDIN CANLARIMMM

Kızlar, dün bu mübarek kandil gününde,sanırım Rabbim bize yardım etti veee dükkan tuttukkk :124:
tam göbekte tutamadık, arada kalıoruz, dükkan çok sevimli küçük... Rızkı veren Rabbim heryerde verir rızkımızı Bol kazanç olur inşallahhh ortada tutmak mümkün değil, gene ara sokaklara girioruz oralarda bile hava parası istiolar 20bin,10bin sadece hava parası.. biyerdaha beğenmiştik oda 2000 tl kira ama 1 yıllık peşin istedi

Rabbim hayırlısını versin inşallahh

gunaydın herkese

Kizlar... bol duali bir geceden sonra gunaydin... nasilsiniz ??

günaydın canlarım dün çok dua etim hepimiz için dua ederken göz yaşlaarımı tutamadım işallah rabbim kabul eder cümlemizin dualarını esrarengizz çok sevindimmm cnm benim hayırlı olsun nasılsınız kızlar ben kendimi yorgun hissediyorum bitkinimmm ya

hu huuuuuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ya iki çift laf edelimmmmmmmmmm

hu huuuuuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ya iki çift laf edelimmmmmmmmmm

ben varımmmm

Sağol tatlım yaa... Inşallah bol kazanç olur.. Hayırdır sen neden yorgun hissediosun kendini :26:

Ya bu yeni sistem güzel olmamış yaa. Bu ne yaa özel mesaj filan die gelio alıntılar

Buarada kızçelerim nirdesiniz yaaa :26: Bu topik neden bu gün bukadar boş

ben varımmmm

Sağol tatlım yaa... Inşallah bol kazanç olur.. Hayırdır sen neden yorgun hissediosun kendini :26:

dün biraz geç uyudum bide pazartesi erkenden uyandık uykumu alamadım o yüzden yorgun hissediyorum ya eeeeeeeeee senden nbr nasılsın kız senin bat ne zaman

Ya bu yeni sistem güzel olmamış yaa. Bu ne yaa özel mesaj filan die gelio alıntılar

Buarada kızçelerim nirdesiniz yaaa :26: Bu topik neden bu gün bukadar boş

aynen eskisi gibi alıntılar bildirim olarak geseydi daha iyi olurdu begen medim ben bunu hakkaten kimsecikler yok nerdeler bunlaryaa geçmişi okumadım varmı yeni hberler ayyyyy cnm közlenmiş patates çektiiiiiiiiii

Gunaydinn canimm.. allah'im insallah dualarimizi kabul eder..canimm..

dün biraz geç uyudum bide pazartesi erkenden uyandık uykumu alamadım o yüzden yorgun hissediyorum ya eeeeeeeeee senden nbr nasılsın kız senin bat ne zaman

batım 1 şubat canım Ama aklımız fikrimiz dükkan oldu nasıl çalışcaz bilmiorum buara :26:

aynen eskisi gibi alıntılar bildirim olarak geseydi daha iyi olurdu begen medim ben bunu hakkaten kimsecikler yok nerdeler bunlaryaa geçmişi okumadım varmı yeni hberler ayyyyy cnm közlenmiş patates çektiiiiiiiiii

ya ewet çok iğrenç bi sistem oldu
Kızz aşmı eriosun yoksam sen

batım 1 şubat canım Ama aklımız fikrimiz dükkan oldu nasıl çalışcaz bilmiorum buara :26:

ya ewet çok iğrenç bi sistem oldu
Kızz aşmı eriosun yoksam sen

hadi hayırlısı kısçem maçları ihmat etme cnm aklında dükkan işinde olcak ya bakarsın koçişin golü atmiş bence değerlendir belkide çifte sevinç olurrrrrrrrrr kız ne aşermesi daha 11 ocak ta çatlatma iğnesi vuruldum daha spoşum gelmemiştir yuvaya benim ablamda çalışmalara başlamış dkl hapıyla korunuyodu ysminle kafayı yemiş şimdiden bu gün kana gidecem diyo 17 günü daha son adet 28 aralık idi kasıklarım ağrıyor miğdem bulanıyor kokulara hasasiyeti artmış beni güldürdü dur bakem daha yolun başındasın dedim bi kızi var karnimda bişey oynuyor diyo pskolojisi bozulmuş belli işallah fazla beklemezz sizdede ilk ay böle oldumu kızlar hapla korununalar ilk ayda

zeycanimmm minidasimmmm benim irkegimiz pasamiz geliomus çok sevindim iyiyiz canım sen nasılsın neler yapion

MONBEBEMMM TAZEE ANNISIMMMMMM BENIMMM RABBİM KORUSUN SİZİ

kız hicran bence senin bebiş kızzzzzzz ben öyle hissettim işallah sağlıklı olur annesinin bitanessssssiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…