- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
gunaydın herkese
Kizlar... bol duali bir geceden sonra gunaydin... nasilsiniz ??
GÜNAYDIN CANLARIMMM
Kızlar, dün bu mübarek kandil gününde,sanırım Rabbim bize yardım ettiveee dükkan tuttukkk :124:
tam göbekte tutamadık, arada kalıoruz, dükkan çok sevimli küçük... Rızkı veren Rabbim heryerde verir rızkımızıBol kazanç olur inşallahhh ortada tutmak mümkün değil, gene ara sokaklara girioruz oralarda bile hava parası istiolar 20bin,10bin sadece hava parası.. biyerdaha beğenmiştik oda 2000 tl kira ama 1 yıllık peşin istedi
Rabbim hayırlısını versin inşallahh
günaydın canlarım dün çok dua etim hepimiz için dua ederken göz yaşlaarımıTutamadım işallah rabbim kabul eder cümlemizin dualarını Esrarengizz çok sevindimmm cnm benim hayırlı olsun nasılsınız kızlar ben kendimi yorgun hissediyorum bitkinimmm ya
hu huuuuuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ya iki çift laf edelimmmmmmmmmm
ben varımmmm
Sağol tatlım yaa... Inşallah bol kazanç olur.. Hayırdır sen neden yorgun hissediosun kendini :26:
Ya bu yeni sistem güzel olmamış yaa. Bu ne yaa özel mesaj filan die gelio alıntılar
Buarada kızçelerim nirdesiniz yaaa :26: Bu topik neden bu gün bukadar boş
günaydın canlarım dün çok dua etim hepimiz için dua ederken göz yaşlaarımıtutamadım işallah rabbim kabul eder cümlemizin dualarını esrarengizz çok sevindimmm cnm benim hayırlı olsun nasılsınız kızlar ben kendimi yorgun hissediyorum bitkinimmm ya
dün biraz geç uyudum bide pazartesi erkenden uyandık uykumu alamadım o yüzden yorgun hissediyorum ya eeeeeeeeee senden nbr nasılsın kız senin bat ne zaman
aynen eskisi gibi alıntılar bildirim olarak geseydi daha iyi olurdu begen medim ben bunu hakkaten kimsecikler yok nerdeler bunlaryaa geçmişi okumadım varmı yeni hberler ayyyyy cnm közlenmiş patates çektiiiiiiiiii
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
Selammm... guzel anneler... nasilsiniz ??Slmmmmmmmm gunaydinnnn tunaydinnn mutlu bi hafta olsun insss.....
batım 1 şubat canımAma aklımız fikrimiz dükkan oldu nasıl çalışcaz bilmiorum buara :26:
ya ewet çok iğrenç bi sistem oldu
Kızz aşmı eriosun yoksam sen
zeycanimmm minidasimmmm benim irkegimiz pasamiz geliomus çok sevindim
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
Slmmmmmmmm gunaydinnnn tunaydinnn mutlu bi hafta olsun insss.....
zeycanimmm minidasimmmm benim irkegimiz pasamiz geliomus çok sevindimiyiyiz canım sen nasılsın neler yapion
MONBEBEMMM TAZEE ANNISIMMMMMM BENIMMM RABBİM KORUSUN SİZİ
hb canimmm bakalim artik beklicez bir ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?