Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[QUOTE=ESRARENGIZ86;32018910]verilen hangi sipoş tuttuki
söyle hangimiz mikmiklenmiyoki
tek taraflı sipoş yettimi
hangimiz yumoşu takip etmediikki

kimi yumurtlar kimi çatlar
kişiye görede değişebiliyor
kimide çatlatma
kimide hsg yapmadanda
hamiş kalabiliyor

görmeyeli ne çok oldu çift çizgiyi
nicedir halim
batımıda sorar olmuş
paniklemişsin zamanla sende bi hayli

bat biteli çok oldu alıştım
bendeki bu bat sitresi hali
içimde bebişim olacak diye
kendime iyi baktım bi hayli
[/QUOTE
]

Anaaammmm bebek seni şair etmiş güzel uyarlamışsın müziğiyle okuyunca pek bir anlamlı oldu

[sıze=3]kızlar biliyorum erken diceksiniz ama benim belim çok ağrıyo.. Sanırım ben adet olacam gene günü gelince[/sıze] :18::18:

[sıze=3]kızlar biliyorum erken diceksiniz ama benim belim çok ağrıyo.. Sanırım ben adet olacam gene günü gelince[/sıze] :18::18:

Bak kendinde yazmisin o bebeb bu gobuse girecek diyee
No stress yes baby bizim sloganimizzz
Heee bidee mik mik de mik mik sknra gelsin minikkk
Dont panikkk:)))

merhaba kızlar,ben bugün aktardan keçiboynuzu ve çörek otu aldım.yarın sabah keçiboynuzu kürü yapıp eşime içirmeye başlayacağım.ilk kez deneyeceğim.umarım faydasını görürüm:)))))

Bak kendinde yazmisin o bebeb bu gobuse girecek diyee
No stress yes baby bizim sloganimizzz
Heee bidee mik mik de mik mik sknra gelsin minikkk
Dont panikkk:)))
bu sloganı fena tuttum kızlaar (=
[sıze=3]ay şu pazartesiyide atlattık yaaa ohhhhhh[/sıze]

aynen cnm pazartesi demek kabus demek çok şükür bitti..yeni günler yeni hafalar bize bebişler gietrisn inşallah

iyi haberlerini aldık... çok şükür bebişin sağlıklı, sende mutlusundur... İnşallah doğduktan sonrada böyle geçer... hayırlısı ile kucağına al inşallah...

ben ateşimi ölçüyorum ya günler ve ısı şu şekilde..

8. gün: 36.4
9.gün : 36.1
10.gün:36.3
11.gün:36.0
12.gün:36.1
13. gün:36.3
14. gün:36.2

şeklinde bugün 14. günüm... aşırı derecede ıslaklık söz konusu ama o yapışkan sıvı daha gelmedi. kasıklarımda da hafif ağrılar var her iki tarafta da...

gün aşırı mik mike devam ediyorum... sence yumurtlama olmuşmudur canım...

HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR LİSTEMİZ BUGÜN İTİBARİYLE 72 KİŞİ OLDU,HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAKINDA HAMİLELERİN HABERİ GELECEK HEPİMİZE BU RESMİ EKLEMEK NASİP OLSUN İNŞAALLAH

EKİM TOPİĞİİİİİİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…