ayyyyyyyy yaşıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz... :))))))))))) walla içime geldiler neden yazmıyor bunlar diyeee...
h.g :) ekim geliyor ya kızlar çalışmalara hız kattı herhalde :)
ben gidiyorummmmmm mikkkk mikkkkkkk mikkkkkkkkkkkkkk miiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))))))))
Ahh benim yumyum bitti biz o yoğun dönemi atlattık beklemedeyiz artık:))
slm herkeseeee valla bende bakınıyom ama soracağım bişe yokya okuyorum sadecenasılsınız bayanlar ben daha adetimin 8. günündeyim varmı benim kadar uzun süren çünkü 10'a tamamlarım ben genelde
Canım eskiden benimde öyleydi ama evlendiğimden beri en fazla 5 gün sürüyor. Bi kurtaj geçirdim ondan mi, yoksa doğum kontrol hapından mı bilmiyorum ama kısaldı artık
slm herkeseeee valla bende bakınıyom ama soracağım bişe yokya okuyorum sadecenasılsınız bayanlar ben daha adetimin 8. günündeyim varmı benim kadar uzun süren çünkü 10'a tamamlarım ben genelde
sen de bendensin yani :) bu ay da bekleyelim bakalım :) şimdiden geri sayıma başladım :)))
Ben geri sayım falan yapmıyorum artık canım ya. Geçen ay çok yıkıldım valla
Aha cemrede burdaymış
bende hap kullanırken 6*7 güne düşmüştü ama 6 ay oldu bırakalı hapı tekrar devam yani 10 güne ama hepsi full geçmiyor tabii benim kahverengi akıntılar uzun sürüyor :26:
ben de büyük hüsrana uğradım geçen ay...az önce eşim diyo ki hayatım sen hamilesin dedim nerde çıktı diyo ki ne bileyim son günlerde pek bi güzelleştin, sitedeki kızlara sor bakalım o da bi belirti miymiş :))))))) dedim benden sonra sen de keçileri kaçırdın kesin :)))
hehheeee yazık adamlara yaaaonlarıda bozduk sanırsam ama benimkinin dünyadan haberi yok garibim ancak gün sayıyor 10 adet olurmu yaaa diye
bayağı uzun sürüyomuş senin, benim 5 ama 1-2 biraz yoğun geçer 3-4 çok az 5.gün bişi yoktur...
Canım eskiden benimde öyleydi ama evlendiğimden beri en fazla 5 gün sürüyor. Bi kurtaj geçirdim ondan mi, yoksa doğum kontrol hapından mı bilmiyorum ama kısaldı artık
bende diyecem acaba benimkimi garip ama ben ilk olmaya başladığımdan beri böyle yani demekki benim anatomim böyle diyorum
:))) seninki 10 gün adet olur mu diyo, ben ilk evlendiğimde 18 günde bir oluyordum düşün eşimin halini :) ama hakikaten çok güldürdü beni bu akşam, belirtiye bakar mısın :))) eee benimki de bana onu dedi yaklaşık 2 saattir playstation oynuyo :)
tabi cnm ben 3 gün olanı da biliyorum...
tabi cnm ben 3 gün olanı da biliyorum...
oda iyiymişyaa benimki bide beni 2.ciyi istemiyor diye biliyor yani benim dıştan görünümüm bu bazı sebeğlerden dolayı ama ateş takvimi olsun falan üzerine düşüyorum aslında :
Imm ben kısa beş gün Allah bereket versin bi de kocana sabır versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?