Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bu topik bereketliymiş sanırım bayaabir kaç arkadaşımın adını da duyunca geldim
bat 1 ekim inş gelmez

canım ben de ateş topiğindenim. henüz yumyum olmamış gibi ama bir ihtimal 12. gün olabilir. bir kaç güne ihtiyaç var..akıntı yapışkan değil uzayan türde olmalı ve illa olucak diye bir şey de yok.bugünü boş geçirme..

vayyy süperrrr...Bakalım hamişlerin oranı ne olacak? eğer hamile oranı çok yüksek olursa bu topik basında yer almalı, psikolojik destekle ya da kadın dayanışmasıyla hamile kaldılar nasıl başlık ama :)))

:)) çok sevindimmm cevap verdiğin için ben ilk defa bu ay ölçüyorum... 12. gün ilişki olmuştu:)) bugece de olacak kısmetse :)) sen ne kadar süredir deniyorsun... bugün sanki benim ıslaklığım biraz daha arttı gibi hissettim ben ama üşütmüşte olabilirim..

canım bu 9. ayım..haziranda kimyasal gebelik yaşadım..çok şükür eşimde de ben de sorun yok ama biraz zor oluyor nedense

canım ateş ölçümünü bırakma..o zaman daha net yorum yapabiliriz. burda bulamazsan ateş ölçme yöntemi ne gel hep ordayım..

ya ben o topice baktım ama anlayamadım daha doğrusu pc ye o programı indirmedim hep cepten takılıyorum yani gelcem o topice de anlamadım :)) benimde bu ay 6. ayım olcak bende poliple ama doktorum engel değil dedi bu ayda olmazsa eşimin sperm sayısına bakacaklar... bebişler çok bekletmesin bizi yaaaa :)

Canımcım benim batı 21 Ekim olarak değiştirir misin?
26 sı demiştim ama zamanında oldum çok şükür 21 i bat

polip çok etkilemiyor diye duydum ben de...stresten gebe kalamıyoruz biz bence..benim en sakin olduğum hatta tatile çıkıcam diye olmasın istediğim haziran ayında geldi bebek..ama maalesef ömrü yokmuş..

stres yumyum kalitemizi acayip azaltıyor.

haklısın canım geçen ay hiç buralara bakmadım belirti aramadım baktım öylede yapabilirim.. artık belirti aramıyorum, kendimi heveslendirmiyorum... bence de bizim sorun stresss...

iyi geceler canlar hepiniz burda gözüküyorsunuz ama yazmıyorsunuz acaba başka bir alandan sohbet ediliyor da ben mi bilmiyorum diye paranoyaya bağlamadım değil... şaka bir yana mik mik vakti geliyor... :))

slm herkeseeee valla bende bakınıyom ama soracağım bişe yokya okuyorum sadece nasılsınız bayanlar ben daha adetimin 8. günündeyim varmı benim kadar uzun süren çünkü 10'a tamamlarım ben genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…