kızlar bu topik bereketliymiş sanırım bayaabir kaç arkadaşımın adını da duyunca geldim
bat 1 ekim inş gelmez
iyi haberlerini aldık... çok şükür bebişin sağlıklı, sende mutlusundur... İnşallah doğduktan sonrada böyle geçer... hayırlısı ile kucağına al inşallah...
ben ateşimi ölçüyorum ya günler ve ısı şu şekilde..
8. gün: 36.4
9.gün : 36.1
10.gün:36.3
11.gün:36.0
12.gün:36.1
13. gün:36.3
14. gün:36.2
şeklinde bugün 14. günüm... aşırı derecede ıslaklık söz konusu ama o yapışkan sıvı daha gelmedi. kasıklarımda da hafif ağrılar var her iki tarafta da...
gün aşırı mik mike devam ediyorum... sence yumurtlama olmuşmudur canım...
ayyy az kalmışşş... inşallah güzel haberler verirsin bize...
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR LİSTEMİZ BUGÜN İTİBARİYLE 72 KİŞİ OLDU ,HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAKINDA HAMİLELERİN HABERİ GELECEK HEPİMİZE BU RESMİ EKLEMEK NASİP OLSUN İNŞAALLAH
EKİM TOPİĞİİİİİİİİİİİİİİİ
canım ben de ateş topiğindenim. henüz yumyum olmamış gibi ama bir ihtimal 12. gün olabilir. bir kaç güne ihtiyaç var..akıntı yapışkan değil uzayan türde olmalı ve illa olucak diye bir şey de yok.bugünü boş geçirme..
:)) çok sevindimmm cevap verdiğin için ben ilk defa bu ay ölçüyorum... 12. gün ilişki olmuştu:)) bugece de olacak kısmetse :)) sen ne kadar süredir deniyorsun... bugün sanki benim ıslaklığım biraz daha arttı gibi hissettim ben ama üşütmüşte olabilirim..
canım bu 9. ayım..haziranda kimyasal gebelik yaşadım..çok şükür eşimde de ben de sorun yok ama biraz zor oluyor nedense
canım ateş ölçümünü bırakma..o zaman daha net yorum yapabiliriz. burda bulamazsan ateş ölçme yöntemi ne gel hep ordayım..
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR LİSTEMİZ BUGÜN İTİBARİYLE 72 KİŞİ OLDU ,HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAKINDA HAMİLELERİN HABERİ GELECEK HEPİMİZE BU RESMİ EKLEMEK NASİP OLSUN İNŞAALLAH
EKİM TOPİĞİİİİİİİİİİİİİİİ
ya ben o topice baktım ama anlayamadım daha doğrusu pc ye o programı indirmedim hep cepten takılıyorum yani gelcem o topice de anlamadım :)) benimde bu ay 6. ayım olcakbende poliple ama doktorum engel değil dedi bu ayda olmazsa eşimin sperm sayısına bakacaklar... bebişler çok bekletmesin bizi yaaaa :)
polip çok etkilemiyor diye duydum ben de...stresten gebe kalamıyoruz biz bence..benim en sakin olduğum hatta tatile çıkıcam diye olmasın istediğim haziran ayında geldi bebek..ama maalesef ömrü yokmuş..
stres yumyum kalitemizi acayip azaltıyor.
Aaaaaa yine ben geldim herkes gitmiş
burdayız be canım ama kızlar biraz sessiz bu gece :))
Evet fark ettim. Meşguller heralde :))
Aaaaaa yine ben geldim herkes gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?