kızlar herkese merhaba.Hamileliğimin 5.haftasındayım ve bukadar zorlanacağımı hiç tahmin etmezdim.Bulantılarım çok fazla ve bulantıyla beraber miğdemde yanma oluyor.Ağzımın içinde sanki zehir var gibi sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi.Mutfağa zor giriyorum,buzdolabının kapağını zor açıyorum inanılmaz miğdem bulanıyor.Nasıl geçecek bilmiyorum Allah sabır versin bana ve benim gibilere
merhaba canım Allah sabır versin
darısı başımıza:)
Evet canım aşılama yaptırdı ya üzülmüştür insan çok umutlanıyor çünkü.Benimki de gelmez inşallah ama hiç umudum yok gelecek biliyorum((((
Canım 1 ay oldu nerdeyse ya.Acı bana :)))
sen nerdesin ben honazdan geliyorum buraya yeni taşındık daha öncede çardaktan geliyordum
hayırlı günler kızlar nasılsınız ? ben pek iyi hissetmiyorum kendimi,çok halsiz yorgun ve bulantılarım var hayattan koptum inan ki,eğer mümkünse yeni bir topik açabilirsiniz çünkü sayfayla ilgilenemiyorum ve kendimi kötü hissediyorum
geçmiş olsun canım benim.. zordur eminim ama şükret canım bunlar bebişinden kaynaklı..bak sana şarkı yolluyorum dinle havan gelsin.. ben kocuşuma attım az önce face den
http://www.izlesene.com/video/burcu-gunes-mutluyuz-2009-album-hq-slayt-klip/1079396
cannıımm kesinlikle şikayet olarak değil de topiğe girememe sebebini anlatmak istedim hamdolsun,bunlar geçecek ama bir uyusam bir uyusaaaam bir daha uyusaaaaaaammm
kızlar merhaba
işin yoğunluğundan giremiyorum. ama görüyorum ki herkes dağılmış inşallah en kısa sürede toparlanırız. hepinizi öptüm....
canım bu topi,k nasıl açılıyor yayeni topik yeni iş yeni bebiş ohh ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?