Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar herkese merhaba.Hamileliğimin 5.haftasındayım ve bukadar zorlanacağımı hiç tahmin etmezdim.Bulantılarım çok fazla ve bulantıyla beraber miğdemde yanma oluyor.Ağzımın içinde sanki zehir var gibi sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi.Mutfağa zor giriyorum,buzdolabının kapağını zor açıyorum inanılmaz miğdem bulanıyor.Nasıl geçecek bilmiyorum Allah sabır versin bana ve benim gibilere

merhaba canım Allah sabır versin
darısı başımıza:)

sen nerdesin ben honazdan geliyorum buraya yeni taşındık daha öncede çardaktan geliyordum

Srn baya uzakmissjn ben merkezde oturuyorum ama isten izin alsam iki araçla hitmek zorundayım ve zaman kaybi onun için ozel ege arif saylana gidiyordum memnunumda bu sefer erkan beye gitcem bebeki olmayan bi kac arkadaşim ona gidio bakalım artık hayırlısı hepimiz icin

sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey

7 ay oldu bu ay 8 olacak eşimin sperm değerleri düşük etrafımda herkesin bebeği oldu ablam benı beklerken 2.bebeğine hamıle şuan 2 aylık...etrafım bebek ve hamıle dolu en cok psikolojimide bu bozuyor...kımseyı kıskandıgım yok helekı ablamı rabbim bağışlasın abiye kardeş gelıyor...dayanamıyorum ya çok zor Allah sabır versin pazar gunu adet gunum ıcımdekı hıs yıne olmadı hissi pazar gunu bana gecmicek hayal kırıkları ile dolu bir hafta sonu benı beklıyor o gunu atlatmak cok zor oluyor Allah sabır versin tez zamanda benımde olmayan arkadaşlarımında kucağını doldursun inşallah

hayırlı günler kızlar nasılsınız ? ben pek iyi hissetmiyorum kendimi,çok halsiz yorgun ve bulantılarım var hayattan koptum inan ki,eğer mümkünse yeni bir topik açabilirsiniz çünkü sayfayla ilgilenemiyorum ve kendimi kötü hissediyorum

geçmiş olsun canım benim.. zordur eminim ama şükret canım bunlar bebişinden kaynaklı.. bak sana şarkı yolluyorum dinle havan gelsin.. ben kocuşuma attım az önce face den

http://www.izlesene.com/video/burcu-gunes-mutluyuz-2009-album-hq-slayt-klip/1079396

cannıımm kesinlikle şikayet olarak değil de topiğe girememe sebebini anlatmak istedim hamdolsun,bunlar geçecek ama bir uyusam bir uyusaaaam bir daha uyusaaaaaaammm

evet topigin tadı kaçtı ama senin gimemenle ilgili degil.. genel olarak dagılıyoruz yavaştan.. sende yat dinlen kuzucum al eline hamilelik dogum bebek baımı kitaplarını göz gezdirerekten uyu.. bırak kalsın iş güç..

kızlar merhaba

işin yoğunluğundan giremiyorum. ama görüyorum ki herkes dağılmış inşallah en kısa sürede toparlanırız. hepinizi öptüm....

kızlar merhaba

işin yoğunluğundan giremiyorum. ama görüyorum ki herkes dağılmış inşallah en kısa sürede toparlanırız. hepinizi öptüm....

en ıyısı ben btane topık acıyım belkı gdenler gerı gelır:88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…