Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merak ettim ya neden girmiyo ki neyse inşallah yogunluktan girmiyodur..

inş öyledir canımm bu arada ben yine çörek otu yaptım ya ama düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe yumurta takibine gitcem faydası olur da klomen vermez diye kullanıyorum.ama aklıma şu kimyasal takıldı sendede aynısı olmuş birazgoogle araştırdım kullanıp kimyasal gebelik geçirenleri okudum acaba bilmediğimiz bişey mi var diyorum hem korkuyorum hemde yiyorum acayibim yaa (((

inan hiç bilmiyorum canım.. ama bu ay doktordan bişey ögrendim.. kadınlar her ay yumurtlamazmış hani biz diyoz ya adet oluyosan yumurtluyosun.. yanlışmış o.. doktor her ay yumurtlasak 35inde menapoza gireriz dedi ama bu çörek otu demekki vücut yumurtlamıcaksa bile yumurtayı olgunlaştırıyo büyütüyo.. ben çok düzenli kullanıyorum.. hatta kaşık kaşık yiyorum.. ayın 22sine doktor kontrolüm var bakalım ne olacak.. tutunamama olayını inan ki anlamadım o konuda karışıgım biraz..

bahar çok güzel oluyo yaa bütün güzel duyguların canlandığı aylar nisan mayıs ooohh mis
çiçekler böcekler:) bahar bi başka yaaa
bak birden keyiflendim şimdi:)

canım benim inş. hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz
ama her ay da umutlanmadan yapamıos işte...

bazen hiç anne olamıcam mı diye korkuyorum
bazen bebek eşyalarına hevesleniyorum...
öyle geçiyo zaman işte.
ama şunu biliyorum zaman gerçekten çoook çabuk geçiyo...
bizler sabırsızız sadece

canım haklısın insan etrafında çocuk yapıcam dedigi anda hamile kalanları görünce kendinde sorun arıyo.. ama öyle degil.. doktorum diyoki her hamilelik sorunsuz olsa,her isteyen istedigi anda hamile kalsa dünyanın dengesi degişir.. etrafınızdaki bikaç insana bakmayın diyo ben günde kaç anormal gebelik görüyorum diyo.. bide her ay yumurtlamazmışız biliyomusun bende aptal gibi 7 ay oldu hani nerde falan diyorum.. bunun 2 ayı kürtaj sonrası rahim toparlansa kalan 5 ayında birinde kimyasal yaşadım zaten.. geriye ne kaldı 4 ay ee nerden biliyorum bu 4 ay içinde yumurtladıgımı????? dimi ama şimdi öyle rhatladım ki.. bunlar doktorun sözleri.. sende rahat ol arkadaşım.. bahara gelir inşallah minişler benim derdim ikiz olsun istiyorum

evet canım onu bende duymuştum ve cok şaşırdımm bende adeti yumurtluyor zannediyordum ama öyle değilmiş.ben ilk defa yumurta takibine gitcem çalıştığım için izin almam cok zor olack ama mecburum artık bskalım yumurtam gelişip çatlıyor mu daha onu bile bilmiyorum hayırlısı canım inş bebişlerimiz bu ay gelir..

hehehe ben de ikiz olsun isterim:)
doğru söylüyosun ama insanoğlu işte,
ben korunmayı bıraktığımda hemen olcak sanıyodum:)
hiç araştırmamıştım bu işler naasıl olur diye
sonra burda okudukça anladımki işler öyle değilmiş:)
şimdi de prof kesildim maş.
eşim diyo sen tekrar sınavlara gir de doktor çık bari:)

Canım azap çiçeği regl olmuş demişti biri yanlış hatırlamıyorsam ((
Bugünde benim batım.((

Günaydın herkese.Nasılsınız??

Kızlar halsizlik bitkinlik tükenmişlik için vitamin takviyesi kullanan ya da bilgisi olan var mı???

cnm ben biraz da hamilelikten öyle olmuştum. doktorum Dodex yani B vitamini verdi. iğnesini yaptırıyorum duygu değişimlerime falan çok iyi geldi. Dodexi herkes yaptırabiliyor zaten. Doktoruna sorarsan söyler ya da B vitamini içebilirsin yatmadan önce. Gündüz içmeni tavsiye etmem iştah açıyo.

Kızlar halsizlik bitkinlik tükenmişlik için vitamin takviyesi kullanan ya da bilgisi olan var mı???

günydın canımm ben hergünn balık yağı hapı kullanıyorum ama her balık yağı olmaz buna cok dikkat etmek gerek...kendimi halsiz hissetiğimdede vitamin takviyesi yapıyorum iyi geliyor bence yada psikolojik :)

kimseler yok yine..gamze bunlar bizi terk etti hamile kalan gitti başka topiklere
Evet ya cok sessiz topik artik sağlık olsun napalim :) arada bi haber almak bile güzel
evet çok güzel yeni doktorlarda gelmiş değitirmişler
Evet iymis eskisi gibi değil ama bana uzak

Ins vok bekletmex minislerimiz bu arada adacayini duydunmu çörek otu gibi yumurta kalitsini artiyormiss istersen dene sendr ben gec kaldim ama yinede baslicam bugun gunde 2 bardak yumurtlamadn iki gün önce bırakılıyor

b12 mi acaba yoksa b kompleks mi?? Ben bir araştırayım canım sağol.Çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum şu an.

günydın canımm ben hergünn balık yağı hapı kullanıyorum ama her balık yağı olmaz buna cok dikkat etmek gerek...kendimi halsiz hissetiğimdede vitamin takviyesi yapıyorum iyi geliyor bence yada psikolojik :)

Hangisini kullanıyorsun canım sen???.Ben bir ara marincap kullanmıştım da.Düzenli kullanmadım doğal olarak ta bir etkisini hissedemedim.

b12 mi acaba yoksa b kompleks mi?? Ben bir araştırayım canım sağol.Çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum şu an.

dodex b12, diğeri yani hap olan komplex. hamile kalmadan önce b vitamini hapı alıyodum. Ama dodex duygu değişimleri için çok doğru bi tercih.

dodex b12, diğeri yani hap olan komplex. hamile kalmadan önce b vitamini hapı alıyodum. Ama dodex duygu değişimleri için çok doğru bi tercih.

Sağol canım.Dr a sorup ben de kullanmayı düşünüyorum iyi olur.Bu haftasonu kv gidiyor.Spora da başlıycam.Atayım şu mutsuzluğu üzerimden.Havalar da güzel...Ohh ne güzel miss gibi bir bahar geliyor...

Sağol canım.Dr a sorup ben de kullanmayı düşünüyorum iyi olur.Bu haftasonu kv gidiyor.Spora da başlıycam.Atayım şu mutsuzluğu üzerimden.Havalar da güzel...Ohh ne güzel miss gibi bir bahar geliyor...

dönem dönem hepimize oluyo cnm, çabucak geçer umarım. kv hala sende miydi, ben gitmiştir diye düşünüyodum. Hasretcim sen hazır kv'ye alışmışken benimkini de mi sana göndersem ne yapsam :)

sen nerdesin ben honazdan geliyorum buraya yeni taşındık daha öncede çardaktan geliyordum

dönem dönem hepimize oluyo cnm, çabucak geçer umarım. kv hala sende miydi, ben gitmiştir diye düşünüyodum. Hasretcim sen hazır kv'ye alışmışken benimkini de mi sana göndersem ne yapsam :)

Canım 1 ay oldu nerdeyse ya.Acı bana :)))

ayyyyyyyyy yapma ya canım benim üzülmüştür yaa :85: neyse salık olsun.. senin başlamaz inşallah canım

Evet canım aşılama yaptırdı ya üzülmüştür insan çok umutlanıyor çünkü.Benimki de gelmez inşallah ama hiç umudum yok gelecek biliyorum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…