Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizzzz iğneyi kendiniz yapamionuz muu iğnenin adi ne gobekten değil mi popin niye yanioo
yok bebegm bnde ıgne yok kı sdece kutunun ıcınde suyu ve ılacı var goturyorum smdı onlar dozunu ayarlayıp popışten vuyo ama cok yanıyo
İyiyiz biz canimm. Minigime soyluyorum arkadaslarini cagirsin diye insallah topigimiz citir annelerle dolacak en kisa zamanda

solede bran once gelsın bebesım mınıgıne sole bnden bebegıme selm solesın

bisey olmaz canım benim de aynı sey bi kez başına geldi yumurta ölçümüne gittim akintim vardı iğnem olmadan dr catlamamamistir bisey olmaz dedi

kızceler bn ıgnemı vurunmaya gdyrum:18: byere gtmeyn sz

İyiyim gamzecimm,o da iyidir insallah cumartesi gorcez bakalim. Sen nasilsin balim
Cok şükür canim iim ben kirmzilari gönderdim attom kendimi sahalara
tekden de ramazan ilker
Yeni tekden cok güzel yaa bayıldım otel gibi olmus
dicektim ama kimsecikler yok imiş :)
Kuzum nerelerdesin gorunmuyorsun
Aaaaaaa kimse yokkkkkk
Esram nasılsın
kızlar ya bn yok ken harkes dagldımı ne 3. sayfaya gtmsz

Allah rast getirsin elam ins bu sefer tutar evet eskisi gibi gelinmiyo herkes dağıldı

Günaydın herkese.Nasılsınız??

Kızlar halsizlik bitkinlik tükenmişlik için vitamin takviyesi kullanan ya da bilgisi olan var mı???

evet çok güzel yeni doktorlarda gelmiş değitirmişler

kimseler yok yine..gamze bunlar bizi terk etti hamile kalan gitti başka topiklere

günaydın herkese....

Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sizler?

Günaydın herkese.Nasılsınız??

Kızlar halsizlik bitkinlik tükenmişlik için vitamin takviyesi kullanan ya da bilgisi olan var mı???

kuşum pek girmiyorum haklısın ihmal ediyorum sizleri ama bugünlerde psikoljim bozukkk :) bende cumaya randevu aldım gitcem yeni bitmiş olacak ne konuşşacaz bkalım...bu arada günaydınn hepinizee yaa kafam yerinde değil ki :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız?
benim bata yaklaşıyorum
ama hiç bi belirti yok bu ay da fos çıktı galiba
of yaa tatile çıkıos haftaya bebişli çıkmak isterdim.
tatil derken yarı yıl tatili:)
akrabalara gitçes yani

git canım oh ne güzel gez toz kafa dagıt.. en iyisi o.. ben şöyle bi hayatımı gözden geçirdim de şükürler olsun Rabbime.. mutlulugu çocuga odaklamam çok yanlış.. neler var dünyada.. Şükürler olsun halimize..bırak öbür ay olsun sonraki ay olsun.. hatta bahara olsun ilk bebegime nisanda hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…