Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence msa topigi sana devretsinn sende sana gecince adini degistirirsinn
Bencede elaam topiki sana devretsin evet msa84 ilgilenemiyo artij bu topik bicogumjza ugur getirdi tam anlamiyla kimse kopamito 26 kisi kalfik hamis olmayan
napsak kı gamsem yaaaa:26: erkekler okuyomu acep
Okuyo olabilirler ama suanda ilgilerini cekmiyordir
nasil anlamazlar kuzummm biz esimle mik mik dioz
:) mikmiklendik diyoruz
Aynen gamzecimm ayy benim esim grip oldu 10 gundur kanka modundayiz bugun bi acilis yapalim artik barii

Ben size uyarim kizlar ama tasinirsaniz beni de alin hee unutmayin buralarda

Ay burayi merak eden grup ogrenmis olabilir mikmikii

Bende hastaydim dun döndüm sahalara ohh be catlicakdim biraz daha adetim gelse:)

bugun de ben formalari giyip atliim bari sahayaa

gamsem cok osledım senı bea sahalara dondugune cokkkkk sevndm

e tabı cnm bn okuyunca anladım saten oun ıcın dedgnı bzde gulduk gormedn mı hayatım

gecmisimiz var kac aydir bi abda silinecek maziye gomulecek bakin kac sayfamiz var guzel dostluklarin kuruldugu... msa diyelim elam devralsin adinida degistiririz

Elaaam seni de seviyomm bak hicranin dedigi mantikli he,oyle yapabilirsin.ama yonetime msj atip topigi gebelik bolumundan de tasitman lazim bebek disina cikacaksa sohbetimiz

bugun de ben formalari giyip atliim bari sahayaa
Ohhh sabahkar olmasin yandan yandan
gamsem cok osledım senı bea sahalara dondugune cokkkkk sevndm
Bende cok ozledim msa84 sana devretsjn nasil devi oluyo bilmiyorum bakarsjn sende topik anası den gercek annelige terfi edersin sans getirir
gecmisimiz var kac aydir bi abda silinecek maziye gomulecek bakin kac sayfamiz var guzel dostluklarin kuruldugu... msa diyelim elam devralsin adinida degistiririz

Devir alabiliyomu ki keske öyle olabilse cok ii olur walla

Bu topik bana ugurlu geldi ki daha once cok topige yazdim ama burasi baskaaaaaaa

Elaaam seni de seviyomm bak hicranin dedigi mantikli he,oyle yapabilirsin.ama yonetime msj atip topigi gebelik bolumundan de tasitman lazim bebek disina cikacaksa sohbetimiz

ayyy bncede bura herkese ugur getrdı aglıcam nerdeyse burnumun dregı szladı cok gzel arkadaslıklarımz oldu bu topkte bska topıkler gbı dgl burası oradakıler hep kavga edyolar adıda degsmesın topıgın

Ohhh sabahkar olmasin yandan yandan

Bende cok ozledim msa84 sana devretsjn nasil devi oluyo bilmiyorum bakarsjn sende topik anası den gercek annelige terfi edersin sans getirir

Devir alabiliyomu ki keske öyle olabilse cok ii olur walla

dımı belkı sans getrr bna

gebekik dışına cikilmasin bence çünkü biyerde gebelik muhabbeti doncek ama belirti konusulmasin diye uyari yazılabilir
ayyy bncede bura herkese ugur getrdı aglıcam nerdeyse burnumun dregı szladı cok gzel arkadaslıklarımz oldu bu topkte bska topıkler gbı dgl burası oradakıler hep kavga edyolar adıda degsmesın topıgın

Adida degissin bence sen devral adida eğlenceli bisi olsun cok basit kaldi ismi

gebekik dışına cikilmasin bence çünkü biyerde gebelik muhabbeti doncek ama belirti konusulmasin diye uyari yazılabilir

Adida degissin bence sen devral adida eğlenceli bisi olsun cok basit kaldi ismi

eeeeee adı ne olcek hadı dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…