evet cnm ılgılenemyomus bu topktende gtmek ıstemyoruz cunku hrkese ugur getrdı adını degstrcez sadeceselam canım hoş geldin!! nasılsın?
msa giremiyor diye mii devr alıcaksın elacım
Topiki hicranin dedigi gibi sen devraldiktan sonra isim seceriz hep beraber ilk devral
Elam niye beceremiceksin msa84 giremedigi halde yaptı sen daha sık giriyosun korkutma gözünü hic yapamazsan yapmayiveririz liste
Iyiyim hicrancim .yarini bekliyorum heyecan var tabi biraz.o kadar olucak.Sen nasilsin bakalimmHosbulduk cnmCok sukur iyiyim .sen nasilsin
kızlar 2 saat sonra satışa gideceğim işe ... yemek yapmam lazım çıkmam gerekli kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlar..
Selam kizlar
Yine yeni topik mevzusu gundeme gelmis.
Burda devam edebiliriz bence biri devralirsa
insss kolaycacik gececek canim benimmm duam senlee merakla beklicem genel anestezi mi alcan
Allah iyilik versin canım... dün doktora gittim iyi haberlerle gelemedim maalesef tüp bebek yaptırmamız gerekliymiş aşılama da tutma ihtimali çok düşükmüş ... hazirana doğru tüp yaptıracağz inşallahhh
evet cnm ılgılenemyomus bu topktende gtmek ıstemyoruz cunku hrkese ugur getrdı adını degstrcez sadece
tamamdr msa84 e msj attım
Hakkinizda hayirlisi canim.o da bi cozum sonucta. Ya o da olmasa napardik
sende allha emanet ol cnm bnm kndıne ıyı bkısın gucun rast gtsın inş
Hafi bakalım hayırlı olsun şans getirsin hepimizr
inş cnm blyomusun yarın 2. asılmm var yumurtam 21mm olmus dun gece ıgne vurundum bu sefer tutsa barı
Offf benimdee mutfagimmm toplanacakkkk ama hic bisey yapmak istemiorummm
sağolun kızlar... inşallahhh.... oda olmaasa evlatlık alırdım ne yapayım !!!!!!
neyse bunu konuşmak için çok erken ......
aynen benimde mtfak toplanacak yemek yapacağım hazırlanacağım ancaaaa ama hala oturuyorum hiç bişi yapasım yok benimdee
hayırlısı olsun canım benim hakkında inşallah bu ay bebeişin senle olur beklemezsin rabbim bekletmesin....dualarım senle bu gece dua ederim sana .....
topık annesı olrsam hazıranda tup bebek yaptrcak dye yazarım cnm bn ama inş tup bebege gerek kalmadan bebegn sennle olur allhmn ıznyle hıc uzulme sen bzm cnm arkadasmz kardesmzsn senn yanndayız hep allhm byuk elbet bzmde olcak hergun braz daha yakınlasyoruz bebeklerımıze
Offf benimdee mutfagimmm toplanacakkkk ama hic bisey yapmak istemiorummm
allh razı olsun cnm cok saol dualarımızı eksık etmeyelım brbrmzdenbnmde mutfak toplancak ama brturlu ckamyorum
offf benimde mutfagi toplamam lazim allahtan yemegim var aksama kuzenime gidicez......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?