Ins elaam bence cok mantıklı msa84 de söyle nasil devir edilecekse devir etsin sonra sende onun gibi hamis oldımı belkı sans getrr bna
evet canim oluyo bi kac topikte gordum topik analari degistii
hasretm napyosun hayatım ne var ne yok
Kizlaaar ben cikiyorum simdilik. Bi yemek yapiim dus aliim,kocacigimi bekliimaksam gorusuruz yineee
ayyyyy bak smdı heveslendım msa gozukmyo nasl yapczIns elaam bence cok mantıklı msa84 de söyle nasil devir edilecekse devir etsin sonra sende onun gibi hamis ol
:) oo oo süper iste tam tamina 10 numara
İyiyim canım.İşlerim çok bugünlerde.Katılamıyorum muhabbete.Ayrıca bugün batım.Heyecanla bekliyorum.Geçen ay çatlatma iğnesinden sonraki 16.gün olmuştu.Bugünde 16.gün.Topiğimiz kalsın yaa.Üzülürüm ben benim ilk ve tek göz ağrım((
hasretimmmmmm kuzucummmm ins gelmesin o kirmizilarrr
Isimden once msa diyelim yönetime msj atsin bi iki gune elaya gecer sonra isim dusunuruz olmamii
elammm sen durumu msa acikla ozel msj at oda yoneticilere atsin hallolur
liste var zaten sen duzenleyebilirsin yada liste onemli degil ya yada ogreniriz liste yapmayi
nefesimmmmmm nasilsin kuzummmmSelam kizlar
Yine yeni topik mevzusu gundeme gelmis.
Burda devam edebiliriz bence biri devralirsa
liste var zaten sen duzenleyebilirsin yada liste onemli degil ya yada ogreniriz liste yapmayi
Selam kizlar
Yine yeni topik mevzusu gundeme gelmis.
Burda devam edebiliriz bence biri devralirsa
Iyiyim hicrancim .yarini bekliyorum heyecan var tabi biraz.o kadar olucak.Sen nasilsin bakalimmnefesimmmmmm nasilsin kuzummmm
Hosbulduk cnmCok sukur iyiyim .sen nasilsinselam canım hoş geldin!! nasılsın?msa giremiyor diye mii devr alıcaksın elacım
hasretimmmmmm kuzucummmm ins gelmesin o kirmizilarrr
Topiki hicranin dedigi gibi sen devraldiktan sonra isim seceriz hep beraber ilk devraleeeeee adı ne olcek hadı dusunun
Isimden once msa diyelim yönetime msj atsin bi iki gune elaya gecer sonra isim dusunuruz olmamii
olur ama lıste fln yapmasını beceremessem yapablcek brı alsın bu ısı
Iyiyim hicrancim .yarini bekliyorum heyecan var tabi biraz.o kadar olucak.Sen nasilsin bakalimmHosbulduk cnmCok sukur iyiyim .sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?