Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hasretm napyosun hayatım ne var ne yok

İyiyim canım.İşlerim çok bugünlerde.Katılamıyorum muhabbete.Ayrıca bugün batım.Heyecanla bekliyorum.Geçen ay çatlatma iğnesinden sonraki 16.gün olmuştu.Bugünde 16.gün.Topiğimiz kalsın yaa.Üzülürüm ben benim ilk ve tek göz ağrım ((

Isimden once msa diyelim yönetime msj atsin bi iki gune elaya gecer sonra isim dusunuruz olmamii

Ins elaam bence cok mantıklı msa84 de söyle nasil devir edilecekse devir etsin sonra sende onun gibi hamis ol

:) oo oo süper iste tam tamina 10 numara
ayyyyy bak smdı heveslendım msa gozukmyo nasl yapcz

yok cnm topıgımz duruyo adı degscek msa 84 ılgılenemyomus

Selam kizlar
Yine yeni topik mevzusu gundeme gelmis.
Burda devam edebiliriz bence biri devralirsa

Canlar dun ogrendim secenekleri duzenleden ayarlayabilirsiniz ben telden girdigim için mesaj kutumu bosaltmak zor oluyodu artik bana gelmio msj

selam kızlar nasılsınız ? ne yapıyorsunuz ?

kızlar eğer gelirse msa ya söyleyin rose ara verdi haziranda tüp bebek yaptıracak dersiniz olur mu? benim adımı erteledi yazsın...

kızlar 2 saat sonra satışa gideceğim işe ... yemek yapmam lazım çıkmam gerekli kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlar..

eeeeee adı ne olcek hadı dusunun
Topiki hicranin dedigi gibi sen devraldiktan sonra isim seceriz hep beraber ilk devral
Isimden once msa diyelim yönetime msj atsin bi iki gune elaya gecer sonra isim dusunuruz olmamii

olur ama lıste fln yapmasını beceremessem yapablcek brı alsın bu ısı

Elam niye beceremiceksin msa84 giremedigi halde yaptı sen daha sık giriyosun korkutma gözünü hic yapamazsan yapmayiveririz liste

Iyiyim hicrancim .yarini bekliyorum heyecan var tabi biraz.o kadar olucak.Sen nasilsin bakalimmHosbulduk cnmCok sukur iyiyim .sen nasilsin

Allah iyilik versin canım... dün doktora gittim iyi haberlerle gelemedim maalesef tüp bebek yaptırmamız gerekliymiş aşılama da tutma ihtimali çok düşükmüş ... hazirana doğru tüp yaptıracağz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…