Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Havvacımmmm cqnmmm benimmm spora gidicemm hazirlancammm opuyorum senii

Gittiler galibaaa

bu topiği terk etmiycem ben taki bebeğimi doğurana kadar doğursam bile yine gelirim vaktim olursa

Bildigin gibi cnmmm kuzenunimin nisanlisi aradı yarm saat konustuk yaniii ne guzel zayiflamissin ben 250 gr veremedim sanirim tartilmak yok

evlendiğimde 53 kg evlendikten sonra 63 1 ay önce tartıldım 65 bu gün tartıldım 64 heep bu pko yüzünden kiloalıyorum artık dikkat ediyorum valla koçişte bana bakıp oda yemiyo yemesin onunda göbeği çıkmış zayıflasın öyle daha güzel oluyor

ayy niye kine bacımm kııı nsaılsın??

as hb bacımm şükür işte senn

iyiyiyim balım ne olsun

Aynen bende terketmicemmm hicc :))

ela test yaptın mı kac gün oldu?? merk etim seni :18:
abla bgun 7. gunum
7 gun oldu cnm asılma olalı:18::18:
Bildigin gibi cnmmm kuzenunimin nisanlisi aradı yarm saat konustuk yaniii ne guzel zayiflamissin ben 250 gr veremedim sanirim tartilmak yok
bnde 1 kg vermsm aman ne cok

abla bgun 7. gunum

7 gun oldu cnm asılma olalı:18::18:

bnde 1 kg vermsm aman ne cok

işallah devamıda gelirr yeniden çıtır olacam karar verdimmm kızlar bişey sorucam 11 ocakta vuruldum ya iğne ne zaman yapayım test kız sen ne kadar bekliycen daha kan vermek için

Son düzenleme:
işallah devamıda gelirr yeniden çıtır olacam karar verdimmm kızlar bişey sorucam 11 ocakta vuruldum ya iğne ne zaman yapayım test kız sen ne kadar bekliycen daha kan vermek için

5 gun daha beklıycem bebegm sen 2 gun daha bekle

anam sana 12 gun olmus yarın yaptrsan mıkı:18::18:

5 gun daha beklıycem bebegm sen 2 gun daha bekle

anam sana 12 gun olmus yarın yaptrsan mıkı:18::18:

bilmiyorum kiz cuma günü memlekete gideceğim keşke gitmeden belli olsa evimizde iken koçişie süpriz yapardım bi güzel son bi testim kaldı koçişin haberi yok şimdi iğnenin etkisi geçmiş midir ki acaba

bilmiyorum kiz cuma günü memlekete gideceğim keşke gitmeden belli olsa evimizde iken koçişie süpriz yapardım bi güzel son bi testim kaldı koçişin haberi yok şimdi iğnenin etkisi geçmiş midir ki acaba

cnm coktan gecmstr 12 gun olmus evde varsa yapsana yne 2 czgı ckrsa yarn kana gderdn

cnm coktan gecmstr 12 gun olmus evde varsa yapsana yne 2 czgı ckrsa yarn kana gderdn

kuzum yarın sabah yaparım işallah vardır ya gerçekten geçmiş midir etksiya hicran erken niye yaptın dedi dün iğnenin etkisindende pozitif çıkmiş olabilir dedi kafam çok karışık yaa:26::26:

kuzum yarın sabah yaparım işallah vardır ya gerçekten geçmiş midir etksiya hicran erken niye yaptın dedi dün iğnenin etkisindende pozitif çıkmiş olabilir dedi kafam çok karışık yaa:26::26:

Ben bile heycan yaptim burdaa:,(((((

ama cnm 12 gun olmus gecmstr dye blyorum ama eger yoksada uzulmk yok tamm mı hayatm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…