Gittiler galibaaa
Gittiler galibaaa
Bildigin gibi cnmmm kuzenunimin nisanlisi aradı yarm saat konustuk yaniii ne guzel zayiflamissin ben 250 gr veremedim sanirim tartilmak yok
ayy niye kine bacımm kııınsaılsın??
as hb bacımm şükür işte senn
Havvacımmmm cqnmmm benimmm spora gidicemm hazirlancammm opuyorum senii
ayy niye kine bacımm kııınsaılsın??
as hb bacımm şükür işte senn
Gitmedimmm cnmm telden giriyorum ben telden biri arayinca kopuyorummm
bu topiği terk etmiycem ben taki bebeğimi doğurana kadar doğursam bile yine gelirim vaktim olursa
evlendiğimde 53 kg evlendikten sonra 63 1 ay önce tartıldım 65 bu gün tartıldım 64 heep bu pko yüzünden kiloalıyorum artık dikkat ediyorum valla koçişte bana bakıp oda yemiyoyemesin onunda göbeği çıkmış zayıflasın öyle daha güzel oluyor
iyiyiyim balım ne olsun
Ay bilmiyorm bacimm yaaaçok sukur iyiyim sen nasilsnnn
abla bgun 7. gunumela test yaptın mı kac gün oldu?? merk etim seni :18:
7 gun oldu cnm asılma olalı:18::18:napayım balım bu gün vucut temizliğimi yaptım antebe gideceğiz ya orası kalabalık olur. namazımı kıldım geldim bol bol dua ettim hepimize
işallah balım bebeğim benimledir çok sağol cnm benim duaların için allahım hepize nasip eder işallah anne olmayı
eee sen napıyosun nasılsınn kaç gün oldu aşi olalı
çok sağol cnm benim her zamana dualarımdasınız görüşürüz byyy
merhaba tatlım nasılsın spor nasıl gidiyor kız
slm bacım hoş geldin nasılsın
bnde 1 kg vermsm aman ne cokBildigin gibi cnmmm kuzenunimin nisanlisi aradı yarm saat konustuk yaniii ne guzel zayiflamissin ben 250 gr veremedim sanirim tartilmak yok
ALLAH iyilik versin bacımmbnde aynı işte evi bekliyom
ALLAH iyilik versin bacımmbnde aynı işte evi bekliyom
abla bgun 7. gunum
7 gun oldu cnm asılma olalı:18::18:
bnde 1 kg vermsm aman ne cok
işallah devamıda gelirr yeniden çıtır olacam karar verdimmm kızlar bişey sorucam 11 ocakta vuruldum ya iğne ne zaman yapayım test kız sen ne kadar bekliycen daha kan vermek için
işallah devamıda gelirr yeniden çıtır olacam karar verdimmm kızlar bişey sorucam 11 ocakta vuruldum ya iğne ne zaman yapayım test kız sen ne kadar bekliycen daha kan vermek için
5 gun daha beklıycem bebegm sen 2 gun daha bekle
anam sana 12 gun olmus yarın yaptrsan mıkı:18::18:
bilmiyorum kiz cuma günü memlekete gideceğim keşke gitmeden belli olsa evimizde iken koçişie süpriz yapardım bi güzel son bi testim kaldı koçişin haberi yok şimdi iğnenin etkisi geçmiş midir ki acaba
cnm coktan gecmstr 12 gun olmus evde varsa yapsana yne 2 czgı ckrsa yarn kana gderdn
kuzum yarın sabah yaparım işallah vardır ya gerçekten geçmiş midir etksiya hicran erken niye yaptın dedi dün iğnenin etkisindende pozitif çıkmiş olabilir dedi kafam çok karışık yaa:26::26:
kuzum yarın sabah yaparım işallah vardır ya gerçekten geçmiş midir etksiya hicran erken niye yaptın dedi dün iğnenin etkisindende pozitif çıkmiş olabilir dedi kafam çok karışık yaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?