Öyle testten yaptım daha erken olduğu ıcın çıkmadı. Pazartesiydi o adet gecıkmesınden sonra çıkıyormuş. Kan testi içinde iş yerinden izin almam lazm offf sıkıntılı benım durumum anlıycagın. Ayrıca korkuyrmda ne biliyim hayırlısı beklıyrm adet olmassam yaptırcam
hmmmmm ayyyyy heycanlı kanda daha çabuk belli oluyor keşke izin ala bilsen ya
cnm regli günün ne zamn ha burada bende pkluyum bu ay öğrendim bende pklu olduğumu
evet erken ama belkı sorun varsa başlarlar sımdıden oylesıne bı gıt muayeneye bence. Yanında sen yap yıne kurlerını falan Meryem suresı oku inşallah canım inşallah tutmuştur bu seferde çok beklemeyız. Allahım isteyen herkese nasıp etsin..
hoşbulduk balımmmmmm nasılsın
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................11 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
denızasker...........................bahara beklıyor
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem...........................17 ocak .........testı negatıf beklıyo inş pozıtıf olur
vıladımır.............................4 subat
xlxl.....................................20 subat
msa84.................................HAMILE
brlj......................................HAMILE
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK..
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......
beykanneslı...........................HAMILE
ebrulımavı.............................HAMILE
esmersırıne............................HAMILE
zeycan27...............................HAMILE .......ERKEK..
hıcran4242............................HAMILE
selınay..................................HAMILE
Loyalsun...............................HAMILE
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE
cımcımelek.............................HAMILE
yaaa pekı tedaviye yenımı başladın? iğne falanmı oldun noldu anlat gecen surecı. Bebişin olduğunu kanda mı ogrendn yoksa teste sılıkmı cıktı :))) benım gecen ay 28nde regly oldum bılıyrsun pco demek adet duzensızlıgı demek ben son tarihten dusunuyrm yaklaşık 6 gunum kaldıo yüzden kendımı allaha emnet ettım vericek bizlerede inşallah
Iyi balim ama senn niye agliyosun kii5: ben iyiyim iste kirmizlarla bogusuyrm gecsn diye bekliyrmm:)
cnm ben bu ayın 6sın da öğrendim küçük çaplı kistlerin var yumurtlaman düzenli olmuyor bu yüzdende adet düzensizliği oluyor dedi dr ilaçlarla yumutlama olcak çatlama işlemide aynı dedi daha önce 2 defa klomen kullandım 1 çatlatma iğnesi olmadı bu ayda 1 çatlatma iğnesi ve serophone yumoş geliştirici kullandım şimdi beklemedeyim yarın testi tekrarlıycam yarında silik çıkarsa kan vericem işallah ilacın etkisinden pozitif çıkmamiştır işallah hamileyizdir
kısçem cuma günü gidiyoruz memlekete 15 gün orda kalacağim net olacak ama kalabalık olcak orası koçiş amaliyat olacak varikoselden müsait olamam yani sizlerden ayrı kalacağim 15 gün nasıl geçecek bilmiyorummm
inşallah canım inşallahigneyı ne zaman oldun bat ne zamandı
cnm ben bu ayın 6sın da öğrendim küçük çaplı kistlerin var yumurtlaman düzenli olmuyor bu yüzdende adet düzensizliği oluyor dedi dr ilaçlarla yumutlama olcak çatlama işlemide aynı dedi daha önce 2 defa klomen kullandım 1 çatlatma iğnesi olmadı bu ayda 1 çatlatma iğnesi ve serophone yumoş geliştirici kullandım şimdi beklemedeyim yarın testi tekrarlıycam yarında silik çıkarsa kan vericem işallah ilacın etkisinden pozitif çıkmamiştır işallah hamileyizdir
kısçem cuma günü gidiyoruz memlekete 15 gün orda kalacağim net olacak ama kalabalık olcak orası koçiş amaliyat olacak varikoselden müsait olamam yani sizlerden ayrı kalacağim 15 gün nasıl geçecek bilmiyorummm
Selam kızlar nasılsınız :)))
Ay cnmmm uzulme yaaaa bizde seni özlicezz kocanda insAllah basarili sekilde atlatir.cok gecmis olsun cnm bnmm
slm balım kız sen nerelerdesin böle sesn solun çıkmıyor çoktan beri bebiş nasıl sen nasılsın bebiş kukulumu pipilimi
çok sağol cnm işallah bir an önce geçer bu günler
Hoşbulduk n var n yok bi kac haftadir gelemedim bulantılar falan derken ancak aklıma geldi :)))
iğneyi 11 ocakta vuruldum enson 25 aralıkta regli oldum 23, 25 ocak arası bekliyorum adeti işallah gelmezz
ayy inşallah gelmez canımben 8nde oldum igneyii ayy böyle duydukça gıdıp yaptırasım gelıyr testı :))))
Evet havva cim gelemedim n zaman iyi desem kötü oluyorum çok şükür maşallah 3 gündür iyiyim bebis de maşallah iyi pipili :)))
havvam askosum napyosun inşşşşşşşşş bebşin sennledr dua edyorumişallah bebeğin seninledircnm ben çıkıyorum namazımı kılayım sonra yine gelirim görüşürüz bayyyyyyyyyyyy
Evet havva cim gelemedim n zaman iyi desem kötü oluyorum çok şükür maşallah 3 gündür iyiyim bebis de maşallah iyi pipili :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?