Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmmmmm ayyyyy heycanlı kanda daha çabuk belli oluyor keşke izin ala bilsen ya
cnm regli günün ne zamn ha burada bende pkluyum bu ay öğrendim bende pklu olduğumu

hmmmmm ayyyyy heycanlı kanda daha çabuk belli oluyor keşke izin ala bilsen ya
cnm regli günün ne zamn ha burada bende pkluyum bu ay öğrendim bende pklu olduğumu

yaaa pekı tedaviye yenımı başladın? iğne falanmı oldun noldu anlat gecen surecı. Bebişin olduğunu kanda mı ogrendn yoksa teste sılıkmı cıktı :))) benım gecen ay 28nde regly oldum bılıyrsun pco demek adet duzensızlıgı demek ben son tarihten dusunuyrm yaklaşık 6 gunum kaldı o yüzden kendımı allaha emnet ettım vericek bizlerede inşallah

Aslinda bi gidym diyorm bi yok diyorm.göğüsüm icin gitcm belki kadin dogumada ugrarim.meryem.suresini ilk defa duydum.tavsiyelern icn sagol denicm cnm

benim batım 4 şubat yazarmısınız

cnm ben bu ayın 6sın da öğrendim küçük çaplı kistlerin var yumurtlaman düzenli olmuyor bu yüzdende adet düzensizliği oluyor dedi dr ilaçlarla yumutlama olcak çatlama işlemide aynı dedi daha önce 2 defa klomen kullandım 1 çatlatma iğnesi olmadı bu ayda 1 çatlatma iğnesi ve serophone yumoş geliştirici kullandım şimdi beklemedeyim yarın testi tekrarlıycam yarında silik çıkarsa kan vericem işallah ilacın etkisinden pozitif çıkmamiştır işallah hamileyizdir

Iyi balim ama senn niye agliyosun kii5: ben iyiyim iste kirmizlarla bogusuyrm gecsn diye bekliyrmm:)

kısçem cuma günü gidiyoruz memlekete 15 gün orda kalacağim net olacak ama kalabalık olcak orası koçiş amaliyat olacak varikoselden müsait olamam yani sizlerden ayrı kalacağim 15 gün nasıl geçecek bilmiyorummm

inşallah canım inşallah igneyı ne zaman oldun bat ne zamandı

Ay cnmmm uzulme yaaaa bizde seni özlicezz kocanda insAllah basarili sekilde atlatir.cok gecmis olsun cnm bnmm

Selam kızlar nasılsınız :)))

slm balım kız sen nerelerdesin böle sesn solun çıkmıyor çoktan beri bebiş nasıl sen nasılsın bebiş kukulumu pipilimi

Ay cnmmm uzulme yaaaa bizde seni özlicezz kocanda insAllah basarili sekilde atlatir.cok gecmis olsun cnm bnmm

çok sağol cnm işallah bir an önce geçer bu günler

Son düzenleme:
Evet havva cim gelemedim n zaman iyi desem kötü oluyorum çok şükür maşallah 3 gündür iyiyim bebis de maşallah iyi pipili :)))

ayy inşallah gelmez canım ben 8nde oldum igneyii ayy böyle duydukça gıdıp yaptırasım gelıyr testı :))))

işallah bebeğin seninledir cnm ben çıkıyorum namazımı kılayım sonra yine gelirim görüşürüz bayyyyyyyyyyyy

Evet havva cim gelemedim n zaman iyi desem kötü oluyorum çok şükür maşallah 3 gündür iyiyim bebis de maşallah iyi pipili :)))

kız bu topikte sadece bi tane prenses var hepsi paşa maşallah allahım nazarlardan korusun işallah darısıda bize işallahhhhhhhh kısçem herkez dağildı topiğimiz çok sesizleşti :26::26:

işallah bebeğin seninledir cnm ben çıkıyorum namazımı kılayım sonra yine gelirim görüşürüz bayyyyyyyyyyyy
havvam askosum napyosun inşşşşşşşşş bebşin sennledr dua edyorum

selınayımmmm hsgeldın hc gzukmuyodun senıde kaydettm lısteye erkek dye naslsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…