Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cmt beri hastanelerdeydim tatlimmm..... Bugunde kan sayimi falan icin tahlil yaptirdim sabahtan aksama kadar hast deydim yine eve geldim az uyudum yeni gozum acildi... Sen.nasilsin.ne yapion
bir problem yokturdur inşallah, bende pazartesi doktordaydım cinsiyetimizi öğrendik pipili geliyor, sen öğrenebildinmi??

kv rahatsizdi ben ateslendim falan canim... Gribim fena....

Oyyy yerim ben onun cukunu gözün aydın güle güle büyüt tosunu ins canim.... Bu yil erkek senesi galiba

Benim belli değil tatlım
eyvah eyvah ilacda alamazsın sen şimdi, bol ıhlamur ve c vitamini al..bana bu topikte ve temmuz topiğinde hep erkek demişlerdi bildiler..seninkini ben kız hissediyorum bakalım senin yumurtadan ne çıkacak..

evet kuzum yaa alamiyorummm....istahimmm.hic yok kaç gündür ya yiyemiom die cok üzülüyorum...

Sanirim bende erkek demiştim sana.... Ilk bebek kiz miydi senin yine unuttum :44:

Ben ikili teste kadar erkek hissettim dr belli değil deyince acaba kiz mi diyorum simdi

evet ilk kızdı benim, canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ne kadar bekledin bu bebeği biliyosun

ben face kullanıyorum canım bana ozelden link atar misin ordada akis muhabbet böyle mi
canım arama yerine 2014 temmuz anneleri yazarsan çıkıyor kapalı grup gruba katıl butonuna tıklıyosun nektar onaylarsa açılıyor.. ardaki akış daha iyi kaç kişi göbeğinin fotoğflarını paylaştı hatta bir ara seni sordular hicran nerde diye..

aaa oyle miii himm.merak ettim simdiii... Esimin faceden girsem olur mu ki ayy bide kim sordu ki merak etti
eşinin faceden niye giriyosun kendi faceden gir..true-blod diye bir arkadaş vardı hatırladınmı bilmiyorum, senide sordu, evlimutluyu da sordu ama evlimutlu face kullanmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…