bir problem yokturdur inşallah, bende pazartesi doktordaydım cinsiyetimizi öğrendik pipili geliyor, sen öğrenebildinmi??cmt beri hastanelerdeydim tatlimmm..... Bugunde kan sayimi falan icin tahlil yaptirdim sabahtan aksama kadar hast deydim yine eve geldim az uyudum yeni gozum acildi... Sen.nasilsin.ne yapion
kv rahatsizdi ben ateslendim falan canim... Gribim fena....
eyvah eyvah ilacda alamazsın sen şimdi, bol ıhlamur ve c vitamini al..bana bu topikte ve temmuz topiğinde hep erkek demişlerdi bildiler..seninkini ben kız hissediyorum bakalım senin yumurtadan ne çıkacak..kv rahatsizdi ben ateslendim falan canim... Gribim fena....
Oyyy yerim ben onun cukunugözün aydın güle güle büyüt tosunu ins canim.... Bu yil erkek senesi galiba
Benim belli değil tatlım
evet kuzum yaa alamiyorummm....istahimmm.hic yok kaç gündür ya
evet ilk kızdı benim, canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ne kadar bekledin bu bebeği biliyosunevet kuzum yaa alamiyorummm....istahimmm.hic yok kaç gündür yayiyemiom die cok üzülüyorum...
Sanirim bende erkek demiştim sana.... Ilk bebek kiz miydi senin yine unuttum :44:
Ben ikili teste kadar erkek hissettim dr belli değil deyince acaba kiz mi diyorum simdi
hicran, elam bi topik açmıştı noldu, şimdide burayı devralmış haberin varmı?oyy cok sevindim senin adina tatlimmm
Cok bekledim tatlimmmm kiz erkek fark etmez saglikli olsun rabbime sukur cok sukur bu gunlereee
sen facede temmuz anneleri grubuna niye katılmıyosun burdaki temmuz anneleri topiğide sesizleşti herkes gruba dahil oldu..o topik sessizlesti galba tatlim burasida sessizde yinede is gorur
canım arama yerine 2014 temmuz anneleri yazarsan çıkıyor kapalı grup gruba katıl butonuna tıklıyosun nektar onaylarsa açılıyor.. ardaki akış daha iyi kaç kişi göbeğinin fotoğflarını paylaştı hatta bir ara seni sordular hicran nerde diye..ben face kullanıyorum canım bana ozelden link atar misin ordada akis muhabbet böyle mi
eşinin faceden niye giriyosun kendi faceden gir..true-blod diye bir arkadaş vardı hatırladınmı bilmiyorum, senide sordu, evlimutluyu da sordu ama evlimutlu face kullanmıyormuşaaa oyle miii himm.merak ettim simdiii... Esimin faceden girsem olur mu ki ayy bide kim sordu ki merak etti
Bende minnoşumuz da çok şükür iyiyiz..hadi hayırlı haberlerini de alırız inşallahıyıym cnm nasl oluyum sen naslsın mınnosumuz nasl bn 2. asılmamı oldum beklıyorum
Kolay gelsin canımevet cnm tayin var işallah kurtulacağiz burdannn
neyse ben çıkıyorum geldi galiba azar azar
ben de iyiyim toprammm. Tam çıkış saatimdi yazamadim... neler yapıyorsun? Kafani toparlayabildin mi biraz:26:çokkkk şükürrr toprammmmmm sennn nasıslınnnnnnnnn
slmm kimse yukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?