hoşbulduk iyiyim cnm sen nasılsın çok heycanlıyım
kızlar dr gittim kan verdim 3.30 da sonuç çıkacakmış tel. aldım arayıp öğrenecem işallah dualarımız kabul olur çok heycanlıyımmmmmmmmm:18::18::18:
canım daha altı gün varr nasıl silik çıkıyor anlamadım ben !!!!
bende adet gününü bekle derim sana ozman!!! bence panik yapma canım biliyorum zor ama beklemekten başka çeren yok üzgünüm..inşallah hamilesindir dualarım seninleee
iyi olmaya çalışıyorum canım ... maşallahh hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım ... anlayabiliyorum seni... gerçekten de zor .......
allhm napcam bn yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 946744
testlerim bunlar cnm 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum işallah iyi haberler veririm
tamm cnm saol duanıza ıhtyacm varCanım sanırım leke olarak başladı adetim yarın Zübeyde Hanıma gitcem listede batımın yerine aşılama yaptırcak yazabilir misin..doktora direk aşılama istediğimi soyliycem..inşallah hamilesindir bu arada sana çok dua edicem
Eki Görüntüle 946744
testlerim bunlar cnm 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum işallah iyi haberler veririm
ayyy maşallahh canım darısı başıma inşallah ...... kesin hamişsin sen canım bence........adetin kaç gün gecikti canım...
benim durumlar hiç parlak değil .. tüp bebekk dediler bana haziranda tüp bebek yaptırcaz
tamm cnm saol duanıza ıhtyacm var
cnm senn 23unde yaptıgın testın braz acıgı bnm napcaz yaaaa
allahım gönlündekini verir işallah tez zamanda cnm enson 25 ocakta regli oldum 30 günde bir regli oluyorum 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum testleri vyaptığım tarihleride yazdım üzerine iğnenin etkisi geçmiştir demi hamişsem acaba değer kaç çıkar acaba:18:
cnm şimdi testi yaptın ya o çizgi kaç dk içinde çıktı :26:
inşallah canım amiinnn..... 25 aralık yazacaktın ocak yazdın heyecandangeçmiştir etkisi tatlım tabikide...vallahi hiç hamiş olmadığım için bilmiyorum canım üzgünüm........
5dk oldu olmadı yanı
ay evet ya aralık 25 heycandan öle yazdım kusura bakma
hıımm İlk 5-10 dk da ne çıktıysa odur canım çok bekleyip de bakanlarda sonuç sağlıklı olmuyor ama silik bile çıktıysa o içinci çizgi bilmiyorum ya bu kadar erken çıkarmı ki idrarda sen biraz daha bekle sonra kanda baktır hicrana soralım kısçem o ne diyecek :26::26::26:
hcranda yok kı hanı evlımutluya sordum o teste nerdeyse gcgı gorunmcekken ısıkta bakms gormus adetıne bır hfta kala ogranms
cnm benim beklemekten başka çare yok dua edelim bol bol işalah hamilesindir ben namazımı kılayım dr arayıp gelirim byyy
ay evet ya aralık 25 heycandan öle yazdım kusura bakma
hıımm İlk 5-10 dk da ne çıktıysa odur canım çok bekleyip de bakanlarda sonuç sağlıklı olmuyor ama silik bile çıktıysa o içinci çizgi bilmiyorum ya bu kadar erken çıkarmı ki idrarda sen biraz daha bekle sonra kanda baktır hicrana soralım kısçem o ne diyecek :26::26::26:
cnm benim beklemekten başka çare yok dua edelim bol bol işalah hamilesindir ben namazımı kılayım dr arayıp gelirim byyy
cnm sıkıldı eltim kürtaş olmuş yine kalbi durmuş bebeğin bu 2 kürtajı 12 haftalık bebeğin 2 testini yapmaya gitti bebeğini almışlar annem dr gitmiş doktor onjo demiş ama allhım sen bize sabır verya şu anda çok kötü oldum yaa allahım sen yardım et
cnm sıkıldı eltim kürtaş olmuş yine kalbi durmuş bebeğin bu 2 kürtajı 12 haftalık bebeğin 2 testini yapmaya gitti bebeğini almışlar annem dr gitmiş doktor onjo demiş ama allhım sen bize sabır verya şu anda çok kötü oldum yaa allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?