Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi olmaya çalışıyorum canım ... maşallahh hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım ... anlayabiliyorum seni... gerçekten de zor .......

iyi olmaya çalışıyorum canım ... maşallahh hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım ... anlayabiliyorum seni... gerçekten de zor .......

allhm napcam bn yaaaaaaaaa

Canım sanırım leke olarak başladı adetim yarın Zübeyde Hanıma gitcem listede batımın yerine aşılama yaptırcak yazabilir misin..doktora direk aşılama istediğimi soyliycem..inşallah hamilesindir bu arada sana çok dua edicem

testlerim bunlar cnm 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum işallah iyi haberler veririm

Eki Görüntüle 946744

testlerim bunlar cnm 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum işallah iyi haberler veririm

ayyy maşallahh canım darısı başıma inşallah ...... kesin hamişsin sen canım bence........adetin kaç gün gecikti canım...

benim durumlar hiç parlak değil .. tüp bebekk dediler bana haziranda tüp bebek yaptırcaz

tamm cnm saol duanıza ıhtyacm var
Eki Görüntüle 946744

cnm senn 23unde yaptıgın testın braz acıgı bnm napcaz yaaaa

allahım gönlündekini verir işallah tez zamanda cnm enson 25 ocakta regli oldum 30 günde bir regli oluyorum 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum testleri vyaptığım tarihleride yazdım üzerine iğnenin etkisi geçmiştir demi hamişsem acaba değer kaç çıkar acaba:18:

inşallah canım amiinnn..... 25 aralık yazacaktın ocak yazdın heyecandan geçmiştir etkisi tatlım tabikide...vallahi hiç hamiş olmadığım için bilmiyorum canım üzgünüm........

inşallah canım amiinnn..... 25 aralık yazacaktın ocak yazdın heyecandan geçmiştir etkisi tatlım tabikide...vallahi hiç hamiş olmadığım için bilmiyorum canım üzgünüm........

ay evet ya aralık 25 heycandan öle yazdım kusura bakma

5dk oldu olmadı yanı

hıımm İlk 5-10 dk da ne çıktıysa odur canım çok bekleyip de bakanlarda sonuç sağlıklı olmuyor ama silik bile çıktıysa o içinci çizgi bilmiyorum ya bu kadar erken çıkarmı ki idrarda sen biraz daha bekle sonra kanda baktır hicrana soralım kısçem o ne diyecek :26::26::26:

hcranda yok kı hanı evlımutluya sordum o teste nerdeyse gcgı gorunmcekken ısıkta bakms gormus adetıne bır hfta kala ogranms

hcranda yok kı hanı evlımutluya sordum o teste nerdeyse gcgı gorunmcekken ısıkta bakms gormus adetıne bır hfta kala ogranms

cnm benim beklemekten başka çare yok dua edelim bol bol işalah hamilesindir ben namazımı kılayım dr arayıp gelirim byyy

önemli değil canım olur öyle şey.....

cnm benim beklemekten başka çare yok dua edelim bol bol işalah hamilesindir ben namazımı kılayım dr arayıp gelirim byyy

görüşürüz canım güzel haberlerle geleceğinden eminim :) bekliyoruz heyecanla seniiii

cnm sıkıldı eltim kürtaş olmuş yine kalbi durmuş bebeğin bu 2 kürtajı 12 haftalık bebeğin 2 testini yapmaya gitti bebeğini almışlar annem dr gitmiş doktor onjo demiş ama allhım sen bize sabır verya şu anda çok kötü oldum yaa allahım sen yardım et

annen ack kalp amelyatımı olcak ayyy cnm allhm sıfasını versn uzulme nolur cok gcms olsun

Allah önce sabır versin. yardımcısı olsun inşallah. çok zor bir durum. yine dediğine göre daha önce de olmuş anladığım kadarıyla.. psikolojisi inşallah çok çabuk düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…