Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amaaann o doktorların da doluluğu hiç bitmiyor zaten ff hesabını azap çiçeğine sordum canım

[

ayy deryam bi türlü acamadım ki ben ugraştım ama beceremedim sinir oldumm
istersen ban özelden mail adresini ve ölçtüğün ateşlerini yaz, ben sana tablo oluşturayım, sonra hergün sen devam edersin ölçtüklerini yazmaya

iyiyim tatlim grip ve bas agrisini saymazsak.. Sen nasilsin tatlimm
geçmiş olsun canım ya, insan hemen toparlayamıyor da:26: ben de iyiyim işte, iş güç uğraşıyoruz

heeeeee bende dıorum ff hesabını baska hesap anladım canımmmm ondan ustume alındımmm :) deryamm arkadasınn bursadamı oturuor hangı doktora gıttı arkadasın
olsun
yok arkadaşım istanbulda doktora gitti canım, bursada değil

ben ates hiç ölçmedim canım ölçmicemde onuda yaparsam artık kafayı yiğcem bırakıcam oluruna yavaş yavaş birden olmuyo ama napalım

bebişin nasıl teyzesinin kuzusu
ben de ovulasyon testi yaparken çok yıprandım, çünkü yapa yapa hiç bi sonuca ulaşamadım.. ama ateş ölçme öyle değil, insan vücudunu tanıyor, iyi oluyor. Bide sanırım cidden ben bu ay daha sakinim yaa, oluruna bıraktım ayy maşallah bana

maaleseff canımmm yaa bıktım valla ama ne yapalım cabalıyoruzzz işte. anladımm canımm sonradan ff deyınce aklım başka şeye gıttı :)

aynen canım rabbım daha buyuk acılardan korusunn ınsallah tamam bızımkılerde cok acı ama rabbım herseyın hayırlısını nasıpp etsınn ınsallahhh
aminn btanem aminnn
ben dr a gidiyodum canım yumurtam çatlamıyo benim ama bıraktım gitmeyi oluruna bırakalım diyo eşim ovulasyon testi falan hiç yapmadım sabahları saat kaçta ölçüyosun ateşini

maaleseff canımmm yaa bıktım valla ama ne yapalım cabalıyoruzzz işte. anladımm canımm sonradan ff deyınce aklım başka şeye gıttı :)
haklısın, Allah eksikliklerini de göstermesin muhtaç da etmesin ama ben de çok sıkıldım yaa. Hep bişey çıkıyor hep doktorlardayım Allah beterinden saklasın, hamdolsun...
Cumartesi yine gidicem doktora, vajinama doğru biyerlerde bi sertlik çıktı, onu göstericem
Ya bide şu pıhtılaşma topiğinde cemocan diye biri var, o da bursadaymış, pıhtılaşmadan bir kaç kez düşük yapmış, ama sağlıklı doğum yapmış en sonunda. Ben bi kere sordum doktorun kim diye ama görmedi sanırım... İstersen sen de bi sor toprammm

aminn btanem aminnn

ben dr a gidiyodum canım yumurtam çatlamıyo benim ama bıraktım gitmeyi oluruna bırakalım diyo eşim ovulasyon testi falan hiç yapmadım sabahları saat kaçta ölçüyosun ateşini
Yumurta çatlaması için havuç+incir kürü yapıyorlarmış ama denedin mi hiç tatlım? yumurtanın çatlamasına stres de engel oluyor gerçi ama:26:
Ateşimi sabah 6:15te ölçüyorum canım ben

ayy canımsın vlla tm özelden atayım ALLAH razı olsun bacımm

süt hormonlarım yüksekti canım benim o yüzden yapamıyorum onu incir süt hormonlarını yükselte biliyo ben prolaktin tedavisi gördüğüm için yapmadım onu

okuz kocasi hamileyken aldatmis birde hala tehdit ediyo gelini kesin mik.mik yapamadik diye aldatti
kesinnnn hemdee ne okuzz canım.

aaaaaaaaa saolll toprammm du bende geleım bakaım o topıgeee

ayy canımsın vlla tm özelden atayım ALLAH razı olsun bacımm
ne demek bacım ama ben kaydını yapınca senin mailine şifre gelecek, o şifreyi de bana mesaj atman lazım ki, ff'ye giriş yapabileyim.. Ben girişi kaydı yaptıktan sonra sen şifreni değiştirirsin

süt hormonlarım yüksekti canım benim o yüzden yapamıyorum onu incir süt hormonlarını yükselte biliyo ben prolaktin tedavisi gördüğüm için yapmadım onu
hımm anladım, o zaman eşini ikna edip doktora devam etmek en iyi seçenek gibi duruyor şimdilik

kesinnnn hemdee ne okuzz canım.

aaaaaaaaa saolll toprammm du bende geleım bakaım o topıgeee
gel gel tatlım, hem ilk sayfadaki tabloda kimde ne sorun varsa yazıyor, ordan kendindeki problemde kim ne tedavi görmüş onları öğrenebilirsin mesela

deryAM özeline bakarmısınn bide tam saat mi olcak yani biri 06 digeri 06 15 olmuyomu? :26:

merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok kötüü grıbımm dun butun gun yattım bugünde yatıyorum bı bakınayım dedım napıyonuz dıee.. yarın dr kontrolüm var bana dua edın inşallah herşey iyidir bebişimde...

gecmiş olsun bacım aman dikat et bebişine ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…