devleetti dr gittim canim bebis iyi burdaki usg cihazlari net değil hic... Kan sayimi falan yapti dr... Kan hapi verdi
ayy yaa amin canım aminn ne büyük bi acı o öyle ya çok kötü rabbim beterinden korusun
amaaann o doktorların da doluluğu hiç bitmiyor zatenanladım canım bak bızım bı tanıdıgımız var gıtmedıgı doktor kalmamıs bı doktorda kafamı keserım senin hayatta çocugun olmaz demıs. ve kadının cocugu olmus yanı rabbım ol dedıkten sonraa oluverır. stres yapmamaya calıs canım bılıorum kolay degıl. bak ben 3 dusuk yaptım ama yıne stres yapmamaya calısıyorum canım gercekten stres cok cokk önemlııı
hıcranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmm ben randevu alıcamda kadın doluymuss bosalmasını beklıyorummm :) canım var bnım hesabımm ff
istersen ban özelden mail adresini ve ölçtüğün ateşlerini yaz, ben sana tablo oluşturayım, sonra hergün sen devam edersin ölçtüklerini yazmaya[
ayy deryam bi türlü acamadım ki ben ugraştım ama beceremedim sinir oldumm
geçmiş olsun canım ya, insan hemen toparlayamıyor da:26: ben de iyiyim işte, iş güç uğraşıyoruziyiyim tatlim grip ve bas agrisini saymazsak.. Sen nasilsin tatlimm
heeeeee bende dıorum ff hesabını baska hesap anladım canımmmm ondan ustume alındımmm :) deryamm arkadasınn bursadamı oturuor hangı doktora gıttı arkadasın
ben de ovulasyon testi yaparken çok yıprandım, çünkü yapa yapa hiç bi sonuca ulaşamadım.. ama ateş ölçme öyle değil, insan vücudunu tanıyor, iyi oluyor. Bide sanırım cidden ben bu ay daha sakinim yaa, oluruna bıraktımben ates hiç ölçmedim canım ölçmicemde onuda yaparsam artık kafayı yiğcem bırakıcam oluruna yavaş yavaş birden olmuyo ama napalım
bebişin nasıl teyzesinin kuzusu
amaaann o doktorların da doluluğu hiç bitmiyor zatenff hesabını azap çiçeğine sordum canım
istersen ban özelden mail adresini ve ölçtüğün ateşlerini yaz, ben sana tablo oluşturayım, sonra hergün sen devam edersin ölçtüklerini yazmaya
geçmiş olsun canım ya, insan hemen toparlayamıyor da:26: ben de iyiyim işte, iş güç uğraşıyoruz
olsun
yok arkadaşım istanbulda doktora gitti canım, bursada değil
ben de ovulasyon testi yaparken çok yıprandım, çünkü yapa yapa hiç bi sonuca ulaşamadım.. ama ateş ölçme öyle değil, insan vücudunu tanıyor, iyi oluyor. Bide sanırım cidden ben bu ay daha sakinim yaa, oluruna bıraktımayy maşallah bana
vermedi canım ilac...ayy bende izliomm sadeliye bayildim
aminn btanem aminnnaynen canım rabbım daha buyuk acılardan korusunn ınsallah tamam bızımkılerde cok acı ama rabbım herseyın hayırlısını nasıpp etsınn ınsallahhh
ben dr a gidiyodum canım yumurtam çatlamıyo benim ama bıraktım gitmeyi oluruna bırakalım diyo eşim ovulasyon testi falan hiç yapmadım sabahları saat kaçta ölçüyosun ateşiniamaaann o doktorların da doluluğu hiç bitmiyor zatenff hesabını azap çiçeğine sordum canım
istersen ban özelden mail adresini ve ölçtüğün ateşlerini yaz, ben sana tablo oluşturayım, sonra hergün sen devam edersin ölçtüklerini yazmaya
geçmiş olsun canım ya, insan hemen toparlayamıyor da:26: ben de iyiyim işte, iş güç uğraşıyoruz
olsun
ben de ovulasyon testi yaparken çok yıprandım, çünkü yapa yapa hiç bi sonuca ulaşamadım.. ama ateş ölçme öyle değil, insan vücudunu tanıyor, iyi oluyor. Bide sanırım cidden ben bu ay daha sakinim yaa, oluruna bıraktımayy maşallah bana
vermedi canım ilac...ayy bende izliomm sadeliye bayildim
okuz kocasi hamileyken aldatmis birde hala tehdit ediyo gelini kesin mik.mik yapamadik diye aldatti
haklısın, Allah eksikliklerini de göstermesin muhtaç da etmesin ama ben de çok sıkıldım yaa. Hep bişey çıkıyor hep doktorlardayımmaaleseff canımmm yaa bıktım valla ama ne yapalım cabalıyoruzzz işte. anladımm canımm sonradan ff deyınce aklım başka şeye gıttı :)
Yumurta çatlaması için havuç+incir kürü yapıyorlarmış ama denedin mi hiç tatlım? yumurtanın çatlamasına stres de engel oluyor gerçi ama:26:aminn btanem aminnn
ben dr a gidiyodum canım yumurtam çatlamıyo benim ama bıraktım gitmeyi oluruna bırakalım diyo eşim ovulasyon testi falan hiç yapmadım sabahları saat kaçta ölçüyosun ateşini
amaaann o doktorların da doluluğu hiç bitmiyor zatenff hesabını azap çiçeğine sordum canım
olsun
haklısın, Allah eksikliklerini de göstermesin muhtaç da etmesin ama ben de çok sıkıldım yaa. Hep bişey çıkıyor hep doktorlardayımAllah beterinden saklasın, hamdolsun...
Cumartesi yine gidicem doktora, vajinama doğru biyerlerde bi sertlik çıktı, onu göstericem
Ya bide şu pıhtılaşma topiğinde cemocan diye biri var, o da bursadaymış, pıhtılaşmadan bir kaç kez düşük yapmış, ama sağlıklı doğum yapmış en sonunda. Ben bi kere sordum doktorun kim diye ama görmedi sanırım... İstersen sen de bi sor toprammm
Yumurta çatlaması için havuç+incir kürü yapıyorlarmış ama denedin mi hiç tatlım? yumurtanın çatlamasına stres de engel oluyor gerçi ama:26:
Ateşimi sabah 6:15te ölçüyorum canım ben
kesinnnn hemdee ne okuzz canım.okuz kocasi hamileyken aldatmis birde hala tehdit ediyo gelini kesin mik.mik yapamadik diye aldatti
haklısın, Allah eksikliklerini de göstermesin muhtaç da etmesin ama ben de çok sıkıldım yaa. Hep bişey çıkıyor hep doktorlardayımAllah beterinden saklasın, hamdolsun...
Cumartesi yine gidicem doktora, vajinama doğru biyerlerde bi sertlik çıktı, onu göstericem
Ya bide şu pıhtılaşma topiğinde cemocan diye biri var, o da bursadaymış, pıhtılaşmadan bir kaç kez düşük yapmış, ama sağlıklı doğum yapmış en sonunda. Ben bi kere sordum doktorun kim diye ama görmedi sanırım... İstersen sen de bi sor toprammm
Yumurta çatlaması için havuç+incir kürü yapıyorlarmış ama denedin mi hiç tatlım? yumurtanın çatlamasına stres de engel oluyor gerçi ama:26:
ne demek bacımayy canımsın vlla tm özelden atayım ALLAH razı olsun bacımm
hımm anladım, o zaman eşini ikna edip doktora devam etmek en iyi seçenek gibi duruyor şimdiliksüt hormonlarım yüksekti canım benim o yüzden yapamıyorum onu incir süt hormonlarını yükselte biliyo ben prolaktin tedavisi gördüğüm için yapmadım onu
gel gel tatlım, hem ilk sayfadaki tabloda kimde ne sorun varsa yazıyor, ordan kendindeki problemde kim ne tedavi görmüş onları öğrenebilirsin meselakesinnnn hemdee ne okuzz canım.
aaaaaaaaa saolll toprammm du bende geleım bakaım o topıgeee
gel gel tatlım, hem ilk sayfadaki tabloda kimde ne sorun varsa yazıyor, ordan kendindeki problemde kim ne tedavi görmüş onları öğrenebilirsin mesela
deryAM özeline bakarmısınn bide tam saat mi olcak yani biri 06 digeri 06 15 olmuyomu? :26:
cok mutsuzum asılmmn 8. gunu bnde test yaptım tek czgı adetımede 7gun var
merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok kötüü grıbımm dun butun gun yattım bugünde yatıyorum bı bakınayım dedım napıyonuz dıee.. yarın dr kontrolüm var bana dua edın inşallah herşey iyidir bebişimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?