mrb tatlimm nbrrr kac gundur fırsat olmadı gelemedim topik pek sessiz
ayyyyyyyyyyy kuzum çok sevindim maşalllaaaaaaaahhhhhhhhh:
ayyy inan ki yeni gördüm.. nasıl oldu anlat bakim..
canım benim çok sevindim inan ki..Allah tamamına erdirsin.. canı benim eltine üzülmen ne güzel benim görümce ben bebegimi kaybettigimde kendine gel bebek bile degildi o demişti..Allaha havale ettim neyse boşver onu insan var insan var işte.. annen içinde korkma canım ben 11 yaşında anju artı açık kalp ameliyatı oldum bişeycik yok üstelik anju çok basit bi operasyon Allahım acil şifa versin..
değerinin artmasına sevindim canım... inşallah artarak devam eder..
Ay ben de tam hadi halaya diycektim.İşim çıktı.Halay çekmez olurmuyuz hiç yaaa:
anamm kıs havam üzülmee cekeriz halayını tek tek hamile kalınsın kimse göbegi şiş kalmasında halay olsun bol bol ::122::122::122::122::119::118::122::119::122::119::118::122::119::124::124::124::124::124:
Canim benim tebrik ederim Allahım sağlıkla kucagina almayo nasip etsin ins halay cekemiyorum çünkü telden giriyorum darisi tum dileyen isteyen herkese
çok sevindim canım maşallah diyelim inşallah artar değerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel ya umut olsun inşallah bunlar herkese
bende hamile olduğu öğrenince baklava dağıtıcam iş yerinde hayır için demiştim evde de kuran okutucam mevlüt yapıcam demiştim yaptım geçen hafta çok şükür :)
Aaaaaa cooooook sevindimmmmm cnmmmm bugunlerde aldıgimmm en guzel haber bebegim ayyy cook guzel yaaa hamis oldun die bizi bırakmaa
hayırlı olsun canımAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim evet urfdayim kayinvalidem suyla dus al demisti yapmadım neyse en kisa zamanda gidip suyundan getireyim inşallah sifa olur allaha emanet ol
havvacım üzülme kız istediğin halay olsun, gözünaydın olsun bebeciğini karnında güle oynaya büyütürsün sonrada sağlıklı kucağına alırsın inşallahhhhhnazar:
kızlaaaar çok sevindim tebrikler,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,hadi ayağınızı sürüyün de tüm topik gelsin arkanızdan.
Elaaam testler negatifte yanılabilirmiş,ama pozitif çıktıysa sonuç kesindir derler :)
mrb tatlimm nbrrr kac gundur fırsat olmadı gelemedim topik pek sessiz
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim kvlerdeyim bu gün test yaptım 410 çıktı haftaya çarşamba kesemizi görmeye gideceğiz işallah sizleri çok özledim 10 ocakta geleceğiz işallah o zaman görüşürüz işallah rabbim sizlerede nasip eder sağlıklı evlatlar
Güzellll gidiyorr cnm.esin üzülmüstür ama onuda öğrenmeniz iyi oldu ona göre tedavi yol caresine bakcaniz artk tatlmmmmNasılsın canım.Nasıl gidiyor spor.???
Eşim çok üzüldü ya.
Cankuşummmmm benimmm biraz gec yazdm kusura bakma coook ozledim bi denk gelemiuoruzzz yaaaliliiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Elammmmmmm cnmm benimmm valla allah yüzünü guldurcek artk bence icime öyle doğuyorr allahn izniyle bebek gelir insallah silik cizgi bile umut insallah tutunurrrnapıynnnn kuzummmm
lilimmmmmmmmmmmmmm
Güzellll gidiyorr cnm.esin üzülmüstür ama onuda öğrenmeniz iyi oldu ona göre tedavi yol caresine bakcaniz artk tatlmmmm
Cankuşummmmm benimmm biraz gec yazdm kusura bakma coook ozledim bi denk gelemiuoruzzz yaaa
Elammmmmmm cnmm benimmm valla allah yüzünü guldurcek artk bence icime öyle doğuyorr allahn izniyle bebek gelir insallah silik cizgi bile umut insallah tutunurrr
Minik bebisimin minik bebisiiiiii muahhhhhhhh
inş cnm ya napıyosun bakem
İyiyim ben bir degisiklik yok canım da sen cook sakinsinn icine fln birsey dogmuyor mu belirtin varmı seni cok da umutlandrmak istemem ama insallah vardir die mutluyum okuyunca cok mutlu oldum
mutlu olmk ıstyorum ama ya yoksa dye cok korkuyorum esm test alms bda yap dyede sabah mı yapsam
Gûnaydınnnn hanımlarrrr
Günaydın kızlarrrgünaydın kızlar nasılsınız :)
Gûnaydınnnn hanımlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın kızlarrr
günaydın kızlaaarrrrrr
Günaydın
Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
selam kızlar nasılsınız????
elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??
hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm
biz de seni seviyoruz canım Allah tamamına erdırsın ınşallah Allah'ım hepimizi korusun cok sevındım isteyen herkese nasip olsun inşallah
selam kızlar nasılsınız????
elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??
hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm
cnm dun 2 tane test daha yaptım nrınde grunmeyecek kadar dı brınde hc cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?