Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim kvlerdeyim bu gün test yaptım 410 çıktı haftaya çarşamba kesemizi görmeye gideceğiz işallah sizleri çok özledim 10 ocakta geleceğiz işallah o zaman görüşürüz işallah rabbim sizlerede nasip eder sağlıklı evlatlar

ayyyyyyyyyyy kuzum çok sevindim maşalllaaaaaaaahhhhhhhhh :

ayyy inan ki yeni gördüm.. nasıl oldu anlat bakim..

değerinin artmasına sevindim canım... inşallah artarak devam eder..

Ay ben de tam hadi halaya diycektim.İşim çıktı.Halay çekmez olurmuyuz hiç yaaa:
anamm kıs havam üzülmee cekeriz halayını tek tek hamile kalınsın kimse göbegi şiş kalmasında halay olsun bol bol ::122::122::122::122::119::118::122::119::122::119::118::122::119::124::124::124::124::124:

Canim benim tebrik ederim Allahım sağlıkla kucagina almayo nasip etsin ins halay cekemiyorum çünkü telden giriyorum darisi tum dileyen isteyen herkese

çok sevindim canım maşallah diyelim inşallah artar değerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel ya umut olsun inşallah bunlar herkese

bende hamile olduğu öğrenince baklava dağıtıcam iş yerinde hayır için demiştim evde de kuran okutucam mevlüt yapıcam demiştim yaptım geçen hafta çok şükür :)

Aaaaaa cooooook sevindimmmmm cnmmmm bugunlerde aldıgimmm en guzel haber bebegim ayyy cook guzel yaaa hamis oldun die bizi bırakmaa

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Sagol canim evet urfdayim kayinvalidem suyla dus al demisti yapmadım neyse en kisa zamanda gidip suyundan getireyim inşallah sifa olur allaha emanet ol

havvacım üzülme kız istediğin halay olsun, gözünaydın olsun bebeciğini karnında güle oynaya büyütürsün sonrada sağlıklı kucağına alırsın inşallahhhhhnazar:

kızlar çok teşekkürler darısıda isteyen herkeze 10 şubatta gelirim kızlar evime fırsatım olursa yine gelirim çıkıyorum kib byyyyyyyyyyyyyy

mrb tatlimm nbrrr kac gundur fırsat olmadı gelemedim topik pek sessiz

iyi cnm senden? evet topikte in cin top oynuyo :)

hadi gözün aydın, çok sevindim yaaa...

Nasılsın canım.Nasıl gidiyor spor.???
Eşim çok üzüldü ya.
Güzellll gidiyorr cnm.esin üzülmüstür ama onuda öğrenmeniz iyi oldu ona göre tedavi yol caresine bakcaniz artk tatlmmmm
liliiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cankuşummmmm benimmm biraz gec yazdm kusura bakma coook ozledim bi denk gelemiuoruzzz yaaa
napıynnnn kuzummmm
Elammmmmmm cnmm benimmm valla allah yüzünü guldurcek artk bence icime öyle doğuyorr allahn izniyle bebek gelir insallah silik cizgi bile umut insallah tutunurrr
lilimmmmmmmmmmmmmm

Minik bebisimin minik bebisiiiiii muahhhhhhhh

inş cnm ya napıyosun bakem

İyiyim ben bir degisiklik yok canım da sen cook sakinsinn icine fln birsey dogmuyor mu belirtin varmı seni cok da umutlandrmak istemem ama insallah vardir die mutluyum okuyunca cok mutlu oldum

mutlu olmk ıstyorum ama ya yoksa dye cok korkuyorum esm test alms bda yap dyede sabah mı yapsam

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

Son düzenleme:
Gûnaydınnnn hanımlarrrr

günaydın kızlar nasılsınız :)

Günaydın kızlarrr

günaydın kızlaaarrrrrr

selam kızlar nasılsınız????

elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??

hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

biz de seni seviyoruz canım Allah tamamına erdırsın ınşallah Allah'ım hepimizi korusun cok sevındım isteyen herkese nasip olsun inşallah

Evet, evet, evet. O mucize benim işteeeeee. Hiç bir zaman ümidini yitirme canım. Allah o kadar büyük ki.

cnm dun 2 tane test daha yaptım nrınde grunmeyecek kadar dı brınde hc cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…