Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞ DARISI BİZE SAĞLIKLA BU ARADA MİNİKLERİN GELİYORMUŞ MAŞALLAH YAA SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞ

Teşekkür ederim canım. Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

minikbebisim ve serap ablam rabbim anali babali uzun omurlu buyutsun inss ... ins en kisa zamanda toparlanir hikayenizi yazarsiniz merakla bekliyoruzzzzz... ayyyyhhhhh ben cok heyecan yaptimmmmmmmmm

1 haZiran ama olmkla olmmk arası cok koyu ve az az ara ara gldı ( ve cbuk bıtı

günaydın şekerim...ımm anlıyorum seni ama sanki gebelik yok belki ilk birliktelikten kaynaklanan bişi olabilir ya da ayağını üşütmüş de olabilirsin...muhtemelen 28 haziranda adet olcan yakın olarak o güne kadar bekle bakalım hayırlısı olur inşallah..

selam kızlar nasılsınız? minikbebişim ve serapa hayırlı olsun. Rabbim korusun onları inşallah. darısı da başımıza inşallahhh

Selam kızlar,nasılsınız inşallah ben iyiyim çok şükür, son günlerde kafam biraz karışık gerçi...size de sorayım,fikir alayım;ben doğuma memlekete gideceğim,uçuş şartlarını araştırdım,36.haftaya kadar doktor raporuyla uçabiliyorsun,36. haftayı geçince rapor dahi olsa almıyorlar uçağa.şimdi mesele şu ki;
ben sat a göre haftamı hesaplayıp biletleri aldım (bayrama yakın gideceğim bulamam diye erkenden alayım dedim) ancak doktor raporunu almaya gidince doktor sat a göre değil de usg de bebeğin gelişimine göre rapor verirse 36 haftadan fazla çıkacak,zira oğlum haftasına göre 10 gün ileri çıkıyor ölçümlerde.Bu konuda deneyimi olan,duyan,bilen var mıdır aranızda acep? Raporda hafta nasıl hesaplanıyor? bu arada minikbebişim ve loreena'nın deneyimlerini hala merakla bekliyoruz...

mrb minikdasimm fena grip oldum çok bitkinim günler gecmiyo hic.... BERAT EFEmde çok iyi teysesi... Icerde çok sıkıldı çıkmak istiyor

Sen nasılsın azram nasil

saol canım eşim de grip sana çok geçmiş olsuun....dikkat et balım...azra nın dolbı yatağı geldi yerleştirdk bugün babacıkla çok şükür az kaldı sağlıkla gelsinler de...sende bitti mi hazırlıklar...

bat ımı 28 haziran yazar mısın ?

oyy oyy güzel günlerde kullanin ins canim benim....

Benimde bi kac parca eskik kaldi emzirme onlugu diktiricem birde park besik ve arabasi bugun gelecek besige uyku seti mi alsam nevresim takimi mi diktirsem kararsiz kaldim besigi kurunca bakacam artik... Hersey hazir oglusum istedigi zaman gelebilir tabi bu haftadan sonra

Merhaba kızlar

serap ablanın da hayırlı olsun rabbim bebişlermizin bahtınıda güzel yazsın darısı dileyen isteyen bekleyen herkese inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…