Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Lorena minikbebisim ve serap abla doğum yaptı galiba gelip de yazmadılar meraktan catliyicigiimmmmmm Lorena minikbebisim ve serap abla doğum yaptı galiba gelip de yazmadılar meraktan catliyicigiimmmmmm

Tanıyorum canım ben seni hatırlıyorum. Biliyorum. Ben de geçtim o asamalardan. Önceki gittigim hastanede yapılan testte eşimin değerleri yeterli çıktı.sonra tüp bebek merkezi olan bir hastanede tekrar yaptırdık düşük çıktı. Doktor bize çare tüp bebek dedi.aşılama falan hiç ugrasma dedi.iyi bir labaratuarda tekrar yaptırdık yine düşük çıktı. Bizde tüp yaptırdık. Sen de aynı şeyleri yaşadığın için deneyimlerimi paylaşmak istedim

ayy incimmm 3canli misin ne güzel ya rabbim korusun yawrularini

Inşallah canım. Çok şükür. Ama kanama oldu korkuttular bizi biraz. Inşallah ikisi de sağlıkla doğar. Doğan bebekleri çok merak ediyorum ya ne yaptılar acaba. Gelseler de doğum hikâyelerini anlatsalar :)

Bu mesajı okuyan biri hamilelik takvimimi kopyalayabilir mi? Telefondan giriyorum göremiyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Bu mesajı okuyan biri hamilelik takvimimi kopyalayabilir mi? Telefondan giriyorum göremiyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

16-01-2015.Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.Bebeğimi kucağıma almama 220 gün kaldı.Bebeğinizin burnunu oluşturacak hücreler burun boşluğunda gelişmeye başlar. Yüz dokuları da temel yüz parçalarını oluşturmak üzere birleşmeye başlarlar. Ayak parmaklarının boğumları her bir ayak plağında görülmeye başladı. Ayak plağının üstündeki deri geri çekilerek gelecekte parmakları oluşturacak yapıya dönüşmeye başladı. Anneler yüzünü günde birkaç kez yıkayarak deri döküntülerine engel olabilirsiniz.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)Hamilelik Takvimi.-.Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

dilegimmmmmmmmmmmmmm
Guzel annemm benim bitanem bebegin buyumus kocaman olmus az kalnis kucagina gelmesine insallah saglikla gelsin hayatim ben onun anne yarisiyim kendi yawrum gbi seni hep takip ediyorum giriyorum hic bsy yazmiyorum sana bakiyoum liliye minikbebise bakip cikiyorum sizkeri cok ozkedim
Anladin hayatim korktum simdi bi kere daha mi yaptirsak acaba esime test ..
tatlım benimm inşallah hayırlı sonuçlar olur rabbim yüzünü güldürür daha dünür olcaz canım umutsuzluk yok

Lilimmm ewett bitanen dunur olcaz daha insallah unuturmuyum hic sende kilo weriyomusun kac kilo werebildin btanem nasilgidiyo senin

Merhaba arkadaslar uzun zamandır foruma girmemiştim. Bu arada tedaviye biraz ara vermiştik. Dün tüp bebek yapmakta karar kıldık ve iğnelere basladım. Tüp bebek yaptıran arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim. kaç embriyo transver edildi acaba , 2010 yılında çıkan bi yönetmelikle 35 yasın altındaki bayanlara sadece 1 tane embriyo transveri yapıldıgını duydum, ben 29 yasındayım. Sadece 1 embriyo ile şansımız düşük olmaz mı

Canım iki embriyo transfer ettiler bize. Dr la konuş sor bakalım. Sana iki embriyo transfer edebilir miymiş? Ben de 28 yaşındayım(bugün girdim hatta :) sperm hareket ve morfoloji sorunu vardı bizde

Minikbebişim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz arın bebek bugün içinde gelecek kolay doğum olması için dualarımıza ihtiyacı var:)

cnm dediğin doğru ama bende 22 yaşındayım 2 tane transfer edildi onu doktorla konul bizim tek şansımız tüp bebekti eşimin spermi çok azdı şans artırmak için böyle istedik doktorum bunu kimseye söyleme yaşın küçük dedi benim ısrarlarıma dayanamayıp koydu ve çok şükür hamileyim ama tekmi ıkızmi bilmiyorum yarın muaynem var bakalım

Lilimmm canim benim ins olacak bi gun her yeni gün biraz daha yaklasiyorsun yawruna zamani var ama ins az kaldi

Dilegimmm kuzucum evet az kaldi ins dua et zamaninda gelsin yawrum rabbim senin de en kisa zamanda yüzünü güldürsün

Gamsemmm minikbebisimin agrisi mi varmis bir avazda kurtulur ins okudum ben..

Incimmm dogun günün kutlu olsun nice böyle mutlu günlere yawrularinla birlikte

İnsallah canimin ici insallah venim icin cokca dua et sende minikbebisin bgun dogum yapiyomus rabbim yardimcisi olsun insallah saglikla alsin bebegini kucagina

Kizlar sag yumurtaligimda batmalar war ara ara yarinda tahlil wercem ama wermek istemiyorum korkuyorum test mi yapsam kendim ewde acaba

Minikbebişim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz arın bebek bugün içinde gelecek kolay doğum olması için dualarımıza ihtiyacı var:)

Okudum. Arın bebekle doğum günümüz ayni olacak desene :) inşallah sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…