ayy incimmm 3canli misin ne güzel ya rabbim korusun yawrularini
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmm
dilegimmmmmmmmmmmmmm
Canin benim butun tahlillerim yapildi esiminde bende yumurta catlamasinda buyumesinde problem war polikistik over bu mayis 29da ignemi vuruldum catlatma ignemi ondan kncede klomen kullandim dr 12sinde gel dedi ama test alsam cikarmi ki bu benim 4. Catlatma tedavim bi kere kimyasal yasafim eskilerdenim ben bu topigim
ayy incimmm 3canli misin ne güzel ya rabbim korusun yawrularini
canım cokk sevindim tebrikler rabbim tamamına erdirsin
Bu mesajı okuyan biri hamilelik takvimimi kopyalayabilir mi? Telefondan giriyorum göremiyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Guzel annemm benim bitanem bebegin buyumus kocaman olmus az kalnis kucagina gelmesine insallah saglikla gelsin hayatim ben onun anne yarisiyim kendi yawrum gbi seni hep takip ediyorum giriyorum hic bsy yazmiyorum sana bakiyoum liliye minikbebise bakip cikiyorum sizkeri cok ozkedimdilegimmmmmmmmmmmmmm
Anladin hayatim korktum simdi bi kere daha mi yaptirsak acaba esime test ..Tanıyorum canım ben seni hatırlıyorum. Biliyorum. Ben de geçtim o asamalardan. Önceki gittigim hastanede yapılan testte eşimin değerleri yeterli çıktı.sonra tüp bebek merkezi olan bir hastanede tekrar yaptırdık düşük çıktı. Doktor bize çare tüp bebek dedi.aşılama falan hiç ugrasma dedi.iyi bir labaratuarda tekrar yaptırdık yine düşük çıktı. Bizde tüp yaptırdık. Sen de aynı şeyleri yaşadığın için deneyimlerimi paylaşmak istedim
tatlım benimm inşallah hayırlı sonuçlar olur rabbim yüzünü güldürür daha dünür olcaz canım umutsuzluk yok
Merhaba arkadaslar uzun zamandır foruma girmemiştim. Bu arada tedaviye biraz ara vermiştik. Dün tüp bebek yapmakta karar kıldık ve iğnelere basladım. Tüp bebek yaptıran arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim. kaç embriyo transver edildi acaba , 2010 yılında çıkan bi yönetmelikle 35 yasın altındaki bayanlara sadece 1 tane embriyo transveri yapıldıgını duydum, ben 29 yasındayım. Sadece 1 embriyo ile şansımız düşük olmaz mı
Merhaba arkadaslar uzun zamandır foruma girmemiştim. Bu arada tedaviye biraz ara vermiştik. Dün tüp bebek yapmakta karar kıldık ve iğnelere basladım. Tüp bebek yaptıran arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim. kaç embriyo transver edildi acaba , 2010 yılında çıkan bi yönetmelikle 35 yasın altındaki bayanlara sadece 1 tane embriyo transveri yapıldıgını duydum, ben 29 yasındayım. Sadece 1 embriyo ile şansımız düşük olmaz mı
Lilimmm canim benim ins olacak bi gun her yeni gün biraz daha yaklasiyorsun yawruna zamani var ama ins az kaldi
Dilegimmm kuzucum evet az kaldi ins dua et zamaninda gelsin yawrum rabbim senin de en kisa zamanda yüzünü güldürsün
Gamsemmm minikbebisimin agrisi mi varmis bir avazda kurtulur ins okudum ben..
Incimmm dogun günün kutlu olsun nice böyle mutlu günlere yawrularinla birlikte
Minikbebişim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz arın bebek bugün içinde gelecek kolay doğum olması için dualarımıza ihtiyacı var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?