Okudum. Arın bebekle doğum günümüz ayni olacak desene :) inşallah sağlıkla doğar
Guzel annemm benim bitanem bebegin buyumus kocaman olmus az kalnis kucagina gelmesine insallah saglikla gelsin hayatim ben onun anne yarisiyim kendi yawrum gbi seni hep takip ediyorum giriyorum hic bsy yazmiyorum sana bakiyoum liliye minikbebise bakip cikiyorum sizkeri cok ozkedim
Anladin hayatim korktum simdi bi kere daha mi yaptirsak acaba esime test ..
Lilimmm ewett bitanen dunur olcaz daha insallah unuturmuyum hic sende kilo weriyomusun kac kilo werebildin btanem nasilgidiyo senin
cnm dediğin doğru ama bende 22 yaşındayım 2 tane transfer edildi onu doktorla konul bizim tek şansımız tüp bebekti eşimin spermi çok azdı şans artırmak için böyle istedik doktorum bunu kimseye söyleme yaşın küçük dedi benim ısrarlarıma dayanamayıp koydu ve çok şükür hamileyim ama tekmi ıkızmi bilmiyorum yarın muaynem var bakalım
Canım iki embriyo transfer ettiler bize. Dr la konuş sor bakalım. Sana iki embriyo transfer edebilir miymiş? Ben de 28 yaşındayım(bugün girdim hatta :) sperm hareket ve morfoloji sorunu vardı bizde
Kızzzlarrrr minik bebisimin bebegi dünyaya geldiiii
kızlar serap ablamız doğum yaptı ELİF HİRA mız dünyaya gözlerini açtı inşallah...ay ne heyecanlı....
rabbim gönlünü icitmesin dualarını kabul eylesin..sana tavsiyem çok kafaya takma oluruna bırak işte o zaman geliyo meleğin...umudum temmuza kaldı dua edin arkadaşlar bu mübarek günde kabul olur inşallah
Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım test yapsam ckma ıhtmlı warmıdr yoksa piskoljıkmı kndmı ck ktu hssedyrum
hoşgeldiin elif hira Allah anneli babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza inşallah
rabbim gönlünü icitmesin dualarını kabul eylesin..sana tavsiyem çok kafaya takma oluruna bırak işte o zaman geliyo meleğin...
son adet tarihin nedir_??detaylı yazarsan sevinirim..
amin balım..inşallah bizde sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza...
çok tesekkür ederim cevabın için. bizimde durumumuz aynı bu yüzden direk tüp bebek tedavisine gectik, doktorda bişey demedi ama ben bi dahaki muayenede sorayım. İns hersey yolunda gider bebegine kavusursun. Bizim için de dua eder misin :)
rabbim gönlünü icitmesin dualarını kabul eylesin..sana tavsiyem çok kafaya takma oluruna bırak işte o zaman geliyo meleğin...
son adet tarihin nedir_??detaylı yazarsan sevinirim..
amin balım..inşallah bizde sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza...
Selam kızlar nasılsınız....
kızlar serap ablamız doğum yaptı ELİF HİRA mız dünyaya gözlerini açtı inşallah...ay ne heyecanlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?