Canim pek takip edemiyorum burayi ne ignesi vuruldun? Bhcg mi 6 cikti?kızlar lütfen bana acilen bişeyler söyleyin bgün dr tahlil istedi iğneyi vurulduktan sonraki 15. günüm bugün kan tahlili sonucum 6. çıkmış sizce geç döllenme olabilirmi bu kadar 3 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi ne olduğunu anlayamadım korkuyorum olmamıştır diyorum ama niye yüksek çıksın diyorum sonrada kızlar lütfen yardım dua edin lütfen bana
Canim pek takip edemiyorum burayi ne ignesi vuruldun? Bhcg mi 6 cikti?
Bilemedim ki canim benim. Geç döllenme olabilir tabiki ama değer böyle mi çıkar bilmiyorum. Ama burdan bir arkadas kan tezti yaptirdi negatif cikmisti, sonra tekrarladi testi, hamileydi. En kotu ihtimalle 3 gün sonra ogrenceksin[emoji5][emoji5][emoji5] insallah hamilesindir.çatlatma iğnesi hayatım ewet bhcg 6 çıktı çok telaşlıyım sewineyim mi bilemiyorum korkuyorum
Bilemedim ki canim benim. Geç döllenme olabilir tabiki ama değer böyle mi çıkar bilmiyorum. Ama burdan bir arkadas kan tezti yaptirdi negatif cikmisti, sonra tekrarladi testi, hamileydi. En kotu ihtimalle 3 gün sonra ogrenceksin[emoji5][emoji5][emoji5] insallah hamilesindir.
Insallah canim, allah kimseyi bebeğiyle sinamasin. Icini rahat tut. Kimyasal gebelikten sonra genelde saglikli gebelikler duyuyorum. Insallah seninki de oyle olacaktir.hamie olduğumu dr un ağzından duymak istiyorum artık sağlıklı bi gebelik yaşamak istiyorum bi kere kimyasal yaşadım Rabbim göstermesin kimseleere böyle gebelik inşallah meleğim annesine tutunuyodur daha yenidir
Insallah canim, allah kimseyi bebeğiyle sinamasin. Icini rahat tut. Kimyasal gebelikten sonra genelde saglikli gebelikler duyuyorum. Insallah seninki de oyle olacaktir.
Insallah canim melegin tutunur sana.benşm kimyasal gebelik yaşadığın 9 ay oldu canım aylardır uğraşıyoruz Rabbim yüzümüze güler inşallah bu sefer
oyy maşallah canım benim yaa delikanlı olmuş bile.... Bizde gün sayıyoruz oglusa
dilegimm canim benimmm su an bisey demek cok zor mecburen bekkicez ins gec dollenme olmustur duam seninle gelişmeleri yaz mutlaka öpüyorum seni
dilegimm canim benimmm su an bisey demek cok zor mecburen bekkicez ins gec dollenme olmustur duam seninle gelişmeleri yaz mutlaka öpüyorum seni
bol bol oku o gune kadar kuzum rabbim ins güldürsün yüzünü
bol bol oku o gune kadar kuzum rabbim ins güldürsün yüzünü
Hayırlısı olsun tabi ki canım,kendin ve bebeğin için hangisini doğru buluyorsan onu yap zaten.ben de sezeryan olacağım,hep diyordum ki;keşke ilkimi normal doğursaydım,şimdi sezeryan olmak zorunda kalmayacaktım v.s,ama ne oldu biliyo musun,oğlum biraz iriceymiş,yani ilkini normal de yapsam bunda yine sezeryan olacakmışım,dr. söyledi,dediğin gibi herşeyin hayırlısı canım.canım inş sende sağlıklı bi doğum yaparsın kendi tercihim dr um bana bıraktı sagolsun bi de bazı şartlar bunu gerektirdi hayırlısı bakalım...
aynen bir daha normal kıyafetler giyemeyecekmişsin gibi filan :) ama doğumdan sonra aklına bile gelmiyor bu günler, kafa öyle bir gidiyor ki,çoğu zaman hafızanı zorluyorsun bazı şeyleri hatırlamak için.zeycan 18 ine gün almış seninki de demekki o aralar gelecek,aynı haftasınız ya.ayy canim valla aynen öyle hissediyorum düşünüyorum bu günler hic bitmicek ömur boyu hamile kalacakmis bu koca gobusle yasayacakmis gibi hissediyorum su son ay asir gibi geldi hic.doguramicam sanki
Hayırlısı olsun tabi ki canım,kendin ve bebeğin için hangisini doğru buluyorsan onu yap zaten.ben de sezeryan olacağım,hep diyordum ki;keşke ilkimi normal doğursaydım,şimdi sezeryan olmak zorunda kalmayacaktım v.s,ama ne oldu biliyo musun,oğlum biraz iriceymiş,yani ilkini normal de yapsam bunda yine sezeryan olacakmışım,dr. söyledi,dediğin gibi herşeyin hayırlısı canım.
aynen bir daha normal kıyafetler giyemeyecekmişsin gibi filan :) ama doğumdan sonra aklına bile gelmiyor bu günler, kafa öyle bir gidiyor ki,çoğu zaman hafızanı zorluyorsun bazı şeyleri hatırlamak için.zeycan 18 ine gün almış seninki de demekki o aralar gelecek,aynı haftasınız ya.
ayakkabilar elbiseler herseyi yenilemeyi düşünüyorum doğumdan sonra
gamse canim ilayda psiko dilketin opera falan nasil görüşüyor musun minikbebusimde hiç gelmedi doğumdan sonra
gamse canim ilayda psiko dilketin opera falan nasil görüşüyor musun minikbebusimde hiç gelmedi doğumdan sonra
gelsinler tabi hepsi... Merak ediyorum ben eskinden ne güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?