kasık ağrısı ara ara hep yaşanıyor canım kanaman olmadıgı sürece hiç korkma hatta 25.haftalada bebek damarına basıyor gibi oluyor iki büklüm yapıyor insanı bu sekilde seylerdede korkma merak ettiğin bişiler olursa ara sor doktorunu bu arada ben doktorumu değiştirdim:) şimdi aklıma tkaılan bişiler olunca hemen arayıp soruyorum
bende sordum doktorumda senin gibi dedi kanama olursa korkkma diye acaba sadece bende mi oluyorki dedim hımm aynı hastanede mi doktorun yoksa başka HASTANE Mİ
Selam kızlar nasılsınız 1 hafta erken gelmesiyle 14 gün önce Muhammed Çınar ımı kucağıma aldım çok şükür :119: çekirdek aile olduk
Selam kızlar nasılsınız 1 hafta erken gelmesiyle 14 gün önce Muhammed Çınar ımı kucağıma aldım çok şükür :119: çekirdek aile olduk
aaaa çok iyi karar almışsın yeni mi başladın evren beyinde çok hastası var iyi doktormuş çok sevindim belki karşılaşırızim benim doktorumun odasıda onun karşısında :)BAŞKA HASTANE CAnım artık tekdene gidiyorum evren beye ben özel ege boşuna para vermişim doktoru ilgili sanıyordum cok ilgisizmiş evren beyi görünce anlamadım
Saol canım amin inşallah evt normal oldu kuzummay maşallaj paşamoza ALLAHIM sana bağışlasın inş ailenize huzur mutluluk sağlık getirsin normalmi oldu
ayyy ne güzel bi haber buu gözün aydın canım rabbim kuzuna uzun saglikli hayirli omur versin
OLABİLİR TABİ karşılaşırız evet evren beye bayıldım istediğimm zaman arıyorum telefona o çıkıyor sasırıyorum:) inş doğumdada memnun kalırmaaaa çok iyi karar almışsın yeni mi başladın evren beyinde çok hastası var iyi doktormuş çok sevindim belki karşılaşırızim benim doktorumun odasıda onun karşısında :)
oyy buda güzel bi haber inş biizmde normal olur sağlıkla kucağımıza alırız :)Saol canım amin inşallah evt normal oldu kuzumm
ayyy ne güzel bi haber buu gözün aydın canım rabbim kuzuna uzun saglikli hayirli omur versin
heyecan gibi değil de daha çok nasil olcak ne.zaman olacak falan sorulari işte gamsemmmm
heyecan gibi değil de daha çok nasil olcak ne.zaman olacak falan sorulari işte gamsemmmmBi an önce doğurmak istiyorum artık kuzuuu
OLABİLİR TABİ karşılaşırız evet evren beye bayıldım istediğimm zaman arıyorum telefona o çıkıyor sasırıyorum:) inş doğumdada memnun kalırm
oyy buda güzel bi haber inş biizmde normal olur sağlıkla kucağımıza alırız :)
hicranım 17 günün kalmış heyecan durumun nasıl
hemde ne stres korkuuu
hemde ne stres korkuuuValla doğru dedin gelmek istedi durdurduk şimdi o gelmek istemiyor yalancı ağrı bile yok anacim Günler geçmiyor artik 40hafta coooookkk uzaklarda sanki
çok keyfine düşkün olacak küçük bey
yaaa...bir zamanlar ya erken gelirse diye panikliyorduk,şimdi yolunu gözletiyor sıpa :) bu son haftalar zaten hiç geçmez,tüm hayatın boyunca böyleymişsin ve hep de böyle kalacakmışsın gibi hissettirir insana...Gunaydin kizlarrrrbugün de dogaramadin ben
Allah bağışlasın,adıyla yaşasın inşallah,hem de normal yoldan gelmiş ne mutlu sana,anne adayları artık anne olmaya başladı,bize daha çoook var...Selam kızlar nasılsınız 1 hafta erken gelmesiyle 14 gün önce Muhammed Çınar ımı kucağıma aldım çok şükür :119: çekirdek aile olduk
seninle birlikte gün sayacağız,ben de memlekete gidiyorum o gün,kızımla gün sayıyoruz :) indiğimiz vakit "Zeycan da doğum yapacak bugün" derim artık.kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...
yaaa...bir zamanlar ya erken gelirse diye panikliyorduk,şimdi yolunu gözletiyor sıpa :) bu son haftalar zaten hiç geçmez,tüm hayatın boyunca böyleymişsin ve hep de böyle kalacakmışsın gibi hissettirir insana...
Allah bağışlasın,adıyla yaşasın inşallah,hem de normal yoldan gelmiş ne mutlu sana,anne adayları artık anne olmaya başladı,bize daha çoook var...
seninle birlikte gün sayacağız,ben de memlekete gidiyorum o gün,kızımla gün sayıyoruz :) indiğimiz vakit "Zeycan da doğum yapacak bugün" derim artık.
sezeryana doktor mu yönlendirdi,senin tercihin mi canım?
ayy canim valla aynen öyle hissediyorum düşünüyorum bu günler hic bitmicek ömur boyu hamile kalacakmis bu koca gobusle yasayacakmis gibi hissediyorum su son ay asir gibi geldi hic.doguramicam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?