Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende sordum doktorumda senin gibi dedi kanama olursa korkkma diye acaba sadece bende mi oluyorki dedim hımm aynı hastanede mi doktorun yoksa başka HASTANE Mİ

Selam kızlar nasılsınız 1 hafta erken gelmesiyle 14 gün önce Muhammed Çınar ımı kucağıma aldım çok şükür :119: çekirdek aile olduk

bende sordum doktorumda senin gibi dedi kanama olursa korkkma diye acaba sadece bende mi oluyorki dedim hımm aynı hastanede mi doktorun yoksa başka HASTANE Mİ

BAŞKA HASTANE CAnım artık tekdene gidiyorum evren beye ben özel ege boşuna para vermişim doktoru ilgili sanıyordum cok ilgisizmiş evren beyi görünce anlamadım

BAŞKA HASTANE CAnım artık tekdene gidiyorum evren beye ben özel ege boşuna para vermişim doktoru ilgili sanıyordum cok ilgisizmiş evren beyi görünce anlamadım
aaaa çok iyi karar almışsın yeni mi başladın evren beyinde çok hastası var iyi doktormuş çok sevindim belki karşılaşırızim benim doktorumun odasıda onun karşısında :)

aaaa çok iyi karar almışsın yeni mi başladın evren beyinde çok hastası var iyi doktormuş çok sevindim belki karşılaşırızim benim doktorumun odasıda onun karşısında :)
OLABİLİR TABİ karşılaşırız evet evren beye bayıldım istediğimm zaman arıyorum telefona o çıkıyor sasırıyorum:) inş doğumdada memnun kalırm
Saol canım amin inşallah evt normal oldu kuzumm
oyy buda güzel bi haber inş biizmde normal olur sağlıkla kucağımıza alırız :)
ayyy ne güzel bi haber buu gözün aydın canım rabbim kuzuna uzun saglikli hayirli omur versin

hicranım 17 günün kalmış heyecan durumun nasıl

heyecan gibi değil de daha çok nasil olcak ne.zaman olacak falan sorulari işte gamsemmmm Bi an önce doğurmak istiyorum artık kuzuuu

stresde vardır şimdi sende:) amaninnn gelmezde artık minikin çünkü sen o gelcekken durdurdun şimdi oda gelmek istemicek:)
sağlıklı ve kolayca doğumlar nasip olsun inş

inşallah canım :)

kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...

hemde ne stres korkuuu Valla doğru dedin gelmek istedi durdurduk şimdi o gelmek istemiyor yalancı ağrı bile yok anacim Günler geçmiyor artik 40hafta coooookkk uzaklarda sanki

geçmez tabi suanda gelmesinde bi engel yok yaa beklemeyi tercih ediyor annesini strese sokuyor işde:)

Gunaydin kizlarrrr bugün de dogaramadin ben
yaaa...bir zamanlar ya erken gelirse diye panikliyorduk,şimdi yolunu gözletiyor sıpa :) bu son haftalar zaten hiç geçmez,tüm hayatın boyunca böyleymişsin ve hep de böyle kalacakmışsın gibi hissettirir insana...
Selam kızlar nasılsınız 1 hafta erken gelmesiyle 14 gün önce Muhammed Çınar ımı kucağıma aldım çok şükür :119: çekirdek aile olduk
Allah bağışlasın,adıyla yaşasın inşallah,hem de normal yoldan gelmiş ne mutlu sana,anne adayları artık anne olmaya başladı,bize daha çoook var...
kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...
seninle birlikte gün sayacağız,ben de memlekete gidiyorum o gün,kızımla gün sayıyoruz :) indiğimiz vakit "Zeycan da doğum yapacak bugün" derim artık.
sezeryana doktor mu yönlendirdi,senin tercihin mi canım?

canım inş sende sağlıklı bi doğum yaparsın kendi tercihim dr um bana bıraktı sagolsun bi de bazı şartlar bunu gerektirdi hayırlısı bakalım...

hamiliniz geldiiiiii kızlar hicran nasılsın kız oğlum 3 aylık oldu bile onla uğrasmaktan giremedim hiççççç haberler vamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…