cok nazlandı bu oğlan yaw gelmedi daha canım ama saat 4ten beri alt kemiklerim ve belim ağrıyor yarın kontrol var ama artarsa gidicem sen nasilsin ksv haftalık oldun
Benim şöyle olmuştu, adetime 6 gün kala sabah idrar testini silik çift çizgi görünce hemen Doruk Hastanesine gittim sabahın 7sindetopramm başlıcaksın demıstı topramm ıgneye ama kan tahlılı yaptırmadan mı başladın sen ben idrarda ogrendım tek. kan tahlılı yaptırsam yarın saglık ocagına taa pazartesı ogrencem sonucu aspırın dewam canım
meltemimmmm hamis misinnn oyy kurban oluyum yaaa gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inssss ... Acilde yaptirsan yarim saate çıkar sonuç canım bence hemen igneye basla bekleme
meltemimmmm hamis misinnn oyy kurban oluyum yaaa gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inssss ... Acilde yaptirsan yarim saate çıkar sonuç canım bence hemen igneye basla bekleme
aldirmak bozmak diye biliyorum canım ben
sen bi kere çocuğa gelme gelme dedin, o da tamam sonuna kadar beklicem diyor şimdi sanacok nazlandı bu oğlan yaw gelmedi daha canım ama saat 4ten beri alt kemiklerim ve belim ağrıyor yarın kontrol var ama artarsa gidicem sen nasilsin ksv haftalık oldun
aldirmak bozmak diye biliyorum canım ben
canim incir kurune hic bulasma derim çünkü prolaktini yukseltiyo sut hormonunu oda gebeliğe engel... ben pko luyum bir yillik bi tedavi surecim oldu klomifenide dr kontrolunde kullanmak gerek dozunu iyi ayarlamak gerek ki kist falan olmasın
aynenn gelme dedim oda inat etti 40haftayi gorcez bu.gidisle
canim incir kurune hic bulasma derim çünkü prolaktini yukseltiyo sut hormonunu oda gebeliğe engel... ben pko luyum bir yillik bi tedavi surecim oldu klomifenide dr kontrolunde kullanmak gerek dozunu iyi ayarlamak gerek ki kist falan olmasın
Benim şöyle olmuştu, adetime 6 gün kala sabah idrar testini silik çift çizgi görünce hemen Doruk Hastanesine gittim sabahın 7sindekan verdim, zaten 2 saatte çıkıyor, ama benimki öğleden sonra çıkmıştı, şansıma laboratuvarda arıza vardı o gün. 18 mi ne çıkmıştı kanda, hemen doktorumu aradım böyle oldu dedim tamam hemen bugün başla iğneye dedi, gittim eczaneden parayla iğne aldım ve hemen başladım iğneye. Doktor bana adetini 1 hafta geçince gel, ama kanama bişey olursa bekleme o kadar demişti. Ben de iğnelerimi olmaya devam ettim, adetim 1 hafta geçince de doktora gidip kesemizi görmüştük Sağlık ocağına hiç bulaşma bence, sonuçları hızlı veren bir hastaneye laboratuvara git, 20 tl miydi neydi beta hcg testi, tam hatırlamıyorum.
canim ignenin bi zarari olmaz yap igneden sizin icin bir gun bile önemli
canim ignenin bi zarari olmaz yap igneden sizin icin bir gun bile önemli
yumurta geliştirici haplar iğneler asilama hsg falan derken bir yil gecti su an dogumuma 8gun kaldi
topram kan aldırmak orucu bozmaz. Kaldı ki eğer hamileysen oruç tutmamanı tavsiye ederim. Sen esentepe hastanesine yakın oturmuyor muydun?bende öyle okumustum canım burda aldırmıstım bı kere ozel var ama sonucu taa yarıntesı çıkmıstı öğleden sonra
Olsun anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi sağlıklı bebişler içinaynenn gelme dedim oda inat etti 40haftayi gorcez bu.gidisleson ay gecen 8aya bedel oldu vallahi ama accuk daha sabır masallahhh kisss yolun yarisini gecmissin tututuuuu
rabbim saglikla tamamina erdirsin ins bu kez meltemimmmm canim benim şükür bu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?