Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim şöyle olmuştu, adetime 6 gün kala sabah idrar testini silik çift çizgi görünce hemen Doruk Hastanesine gittim sabahın 7sinde kan verdim, zaten 2 saatte çıkıyor, ama benimki öğleden sonra çıkmıştı, şansıma laboratuvarda arıza vardı o gün. 18 mi ne çıkmıştı kanda, hemen doktorumu aradım böyle oldu dedim tamam hemen bugün başla iğneye dedi, gittim eczaneden parayla iğne aldım ve hemen başladım iğneye. Doktor bana adetini 1 hafta geçince gel, ama kanama bişey olursa bekleme o kadar demişti. Ben de iğnelerimi olmaya devam ettim, adetim 1 hafta geçince de doktora gidip kesemizi görmüştük Sağlık ocağına hiç bulaşma bence, sonuçları hızlı veren bir hastaneye laboratuvara git, 20 tl miydi neydi beta hcg testi, tam hatırlamıyorum.

doktoruda arayınca benı hatırlıcak mı acaba en son nisanda gıtmıstım yarın sabah 10.15e randevu aldım doktora ama napım

Kizlar hem yeni uyeyim hemde yeni evliyim pko var 23 yasindayim sogan kuru sayesinde regllerim 4aydir duzene girdi cok sukur simdi bebek sahibi olmak istiyoruz pkolu olup gebe kalanlardan incir kuru ya da klomifen sitrat kullananlar var mi acaba? Klomifen sitratin zararlari varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok nazlandı bu oğlan yaw gelmedi daha canım ama saat 4ten beri alt kemiklerim ve belim ağrıyor yarın kontrol var ama artarsa gidicem sen nasilsin ksv haftalık oldun
sen bi kere çocuğa gelme gelme dedin, o da tamam sonuna kadar beklicem diyor şimdi sana yavaştan gelir artık annesi meraklanma biz de iyiyz canım, 22 bitiyor, 23. haftaya başlıcaz işte hayırlısıyla

meltemimmmm hamis misinnn oyy kurban oluyum yaaa gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inssss ... Acilde yaptirsan yarim saate çıkar sonuç canım bence hemen igneye basla bekleme

hicranım az önce aceleyle cevap yazım dedım o yuzden kısa cevap yazdım. sanırım öyleyım kuzum bu sabah test yaptım silik ıkıncı cızgı cıktı. amiiinnnn inşallahh.

Peki nasil bu tedavi uygulandi gebelik oldu mu sonucunda benim prolaktinim dusuk ama yinede sikinti olur mu?

topramm benımde adetıme suan 7 gun var. napim bılmıorum acep kan testı ıcın yarını beklesem mı burda var ozel bı tane gecen onda yaptırmıstım sonucu yarıntesı ogleden sonra vermıslerdı yarın sabah 10.15e randevu aldım doktora acep kan tahlılı yaptırıp randevuyu ıptal mi ettırsem ama doktor benı tanır mı kı en son nisanda gıtmıstımm

bende öyle okumustum canım burda aldırmıstım bı kere ozel var ama sonucu taa yarıntesı çıkmıstı öğleden sonra
topram kan aldırmak orucu bozmaz. Kaldı ki eğer hamileysen oruç tutmamanı tavsiye ederim. Sen esentepe hastanesine yakın oturmuyor muydun?
Oraya git, rentıpa git, medicabile git, setbaşı tıp merkezine git, biyotıp laboratuvarına git, burtom laboratuvarına git, git işte biyerlere, oralarda hemen verirler sonucu.

aynenn gelme dedim oda inat etti 40haftayi gorcez bu.gidisle son ay gecen 8aya bedel oldu vallahi ama accuk daha sabır masallahhh kisss yolun yarisini gecmissin tututuuuu
Olsun anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi sağlıklı bebişler için
evet çok şükür yarıyı geçtik, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…