yumurta geliştirici haplar iğneler asilama hsg falan derken bir yil gecti su an dogumuma 8gun kaldi
senin ikinci miydi kuzum dogum agrisi ne yasadin mi benim bugun alt kemikler agriyo ne ki buuu
amin ins rabbim isteyen herkese yasatsin... Evet pko var canim
amin ins rabbim isteyen herkese yasatsin... Evet pko var canim
canim ne kusuru bende zamanında çok kafa şişirdim
Benim ikinci canım bu, ama ilkini kaybetmiştim. Normal doğum sancısı değil ama suni sancıyı biliyorum, kaç saat suni sancı vermişlerdi. Suni sancıda belimin ve kemiklerimin ağrıdığını hatırlıyorum. Senin de belki doğuma işarettir bu ağrılar, bilemiyorum doğurmadığım için ama. Sen nasılsa hazırsındır, kuzucuk sinyali verince kapar çantayı gidersiniz hastaneyesenin ikinci miydi kuzum dogum agrisi ne yasadin mi benim bugun alt kemikler agriyo ne ki buuu
Durdukca kilocuklari aliyorlar beni biraz zorlicak sanki oglusaman saglikli olsunda raziyim ben herseye
Amin ins canim saglikla hayirlisiyla alalim kucaklarimiza
canim ne kusuru bende zamanında çok kafa şişirdimsorularımla yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... Ben ist değilim canım maalesef... Ama sen yeni evliymissin bi kac ay dene pko olunca illa tedavi şart değil bakarsın duruma göre gidersin dr
ayy kusura bakma kuzum yaaa
drlar genelde bir yil diyorlar canim seninde az kalmis evet gidebilirsin dr a canim kendine işinin eli para göz olmayan iyi bi dr bul önce... Ilaclarin yan etkisi oluyor siskinlik odem gibi kilo yapiyo vs ama bende pek fazla olmadı
yok canım olur mu ne kusuruayy kusura bakma kuzum yaaahatirlattim....
Hazirim canim ins yarin kontrol var ama boyle devam ederse gitsem mi ki diyorum birde evde cekeyim agriyi orda gelip gidip acikliga bakacaklar suni verecekleer diye tirsiyorum neyse hayirlisi diyelim... 38 de 3200 du gecen hafta yani.. Bence 3 falan dogar
suyum gelmedi canim gecen hafta cati m oldum gun leke seklinde kanamam oldu nisan da gelmis olabilir canim.... Iste benimde tirstigim ooo nst de sancim cikiyo sanci olunca minciklayip duruyolar
suyum gelmedi canim gecen hafta cati m oldum gun leke seklinde kanamam oldu nisan da gelmis olabilir canim.... Iste benimde tirstigim ooo nst de sancim cikiyo sanci olunca minciklayip duruyolarcuma gunu 100lerde duzenli sancim cikti hem cati hem açıklık muayenesi oldum 1.5 cm aciklik olunca pazar tekrar çağırdı 60larda sancim cikti aciklik 2cmdi yine eve geldim
amin ins kolay kolay dogumlarimiz olur
topram kan aldırmak orucu bozmaz. Kaldı ki eğer hamileysen oruç tutmamanı tavsiye ederim. Sen esentepe hastanesine yakın oturmuyor muydun?
Oraya git, rentıpa git, medicabile git, setbaşı tıp merkezine git, biyotıp laboratuvarına git, burtom laboratuvarına git, git işte biyerlere, oralarda hemen verirler sonucu.
Olsun anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi sağlıklı bebişler için
evet çok şükür yarıyı geçtik, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz canım ya
rabbim saglikla tamamina erdirsin ins bu kez meltemimmmm canim benim şükür bu günlere
Aminnn hicranım inşallahamin ins kolay kolay dogumlarimiz olur
süper yaa, çok iyi değerin toprammmtopramm şimdi hastaneden geldım rentıpa gıttım bnm doktorum zaten rentıptaydı degerım 24.55 çıktı daha adetıme 7 gun var doktor ıgneye basla bugun dedı bıde cumartesı gel degerine tekrar bakalım dedi gunde ıkı katına çıkması gerekıyormus galıba demi canım
Aminnn hicranım inşallah
süper yaa, çok iyi değerin toprammmsende zaten iğne vardır, hemen onları yapmaya başla. Cumartesi günü bir daha baktırırsın, inşallah çok güzel bir şekilde katlar
Benim ilki 18,75 fln, ikinciyi de 2-3 gün sonra yaptırmıştım 165 fln çıkmıştı, sonra bir daha hiç baktırmadım, direkt usg de gördük
İnşallah bu sefer sağlıkla ucağına alırsın toprammmBence oruç tutma yarından itibaren. Sen bilirsin yinede tabi.
Bol su içmen hem bebek için hem de pıhtılaşma olayı için şart, günde en az 2-3 litre iç. Yarım limonu suyun içine sıkıp iç hergün ya da gün aşırı. Ya da hergün 1 kivi ye bulursan. Folik asiti de dediğim gibi folbiol kullanırsan daha iyi olur senin için.
kıyamam sana yaaa:) ewet topram gecen gebelıkten kalmıstı 7 tane bısey olmamıstır herhalde onlara odada duruordu cunku dondumayınız yazıordu . benım degerımın kac olması lazım canım cumartesı gunu normal olabılmesı ıcın kı acaba.inş topram inşş. yok topramm oruc tutmucam zaten bugunde hamıle oldugumu bılmıordum niyet ettıgımde dun aldım canım folbiol onu kullanıorum şimdi iğne ve aspırıne devam kivide alırım sorun degıl canım herşey yerım yeterkı bebişim iyi olsunn bu seferrr
kıyamam sana yaaainşallah iyi olacak bu sefer bebişin
50-60ın üzerinde olmalı cumartesi günü, daha fazla da olabilir elbet, sıkıntı yokBence 150-160 fln olacak içime öyle doğdu
Yok oda sıcaklığında durması gerekiyor zaten, son kullanma tarihleri de baya ileri oluyor onların, tarihte sıkıntı yoksa bozulmamıştır. Hergün aynı saatte yap iğneni, en fazla 15 dk oynama olsun, fazla fark olmasın. Ben mesela sabah 7de coraspini içiyorum, akşam 7de iğnemi vuruyorum. Sen de kendine göre bir düzen kurarsın zamanla
Hadi bakalım, ben şimdi çıkıyorum, mesai bitti, bir şey aklına gelirse mesaj at, hadi öptüm canım benim, bebişe de kendine de iyi bakinşallah topramm inşş ayyy ağzındann ball damlıooo inşşş yaaa son kullanma tarıhı 2016 canım aynen canım oyle bı duzel olusturcam kendıme ıftardan sonra vurcam şimdi iğnemi az kaldı zaten sabahta hapımı içerim Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?