Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi bakalım, ben şimdi çıkıyorum, mesai bitti, bir şey aklına gelirse mesaj at, hadi öptüm canım benim, bebişe de kendine de iyi bak

çok saolll topramm benımmm görusuruzzzz sende kendıneeve bebise cok ıyı bak topramm ınss cumartesı guzel hberlerle gelırım ama sen pazartesı grebılcen sanırım topramm optummm

Bizimde izin 11 agustosta cnm izin doktr izin verir dimi sakincası var mı kı sen doktora sordn mu

Bu arada bnde iyiyim topramm çok sukur anneme geldim

Sen doktoruna sor yine, bana ilk3 ay bazı şeyler yasaktı mesela, ama sonradan yasaklar kalktı. Şimdiki tatilimizi sordum, öyle ayarladım zaten. Uzağa gitmeyin dedi, yorucu bir tatil olmasın dedi, o yüzden biz de en yakın ayvalık diye ayvalık'a gitmeye karar verdik. Yoksa daha aşağılarda gözüm ama, doktorum izin vermedi bir de denize girince mayonu değiştir, ıslak kalma dedi, kesinlikle güneşlenme gölgede otur, ve 50+ faktör bir krem hatta benim tavsiyem solante pregna kullan dedi. Bunu normal zamanlarda da sür yüzüne dedi, yoksa leke olursun dedi.
O yüzden ben havuza değil sadece denize gireceğim. Denizde açılmayı çok severim ama boynumu geçen yerlere gidemeyeceğim
Denizden çıkınca hemen ıslak üzerimi değiştireceğim. Güneşlenmeyeceğim. Yediklerime dikkat edeceğim, kolay bozulabilen yiyecekler yemeyeceğim... vs.
Tatil demeye bin şahit gerek ama buna da şükür ne diyelim
Annene müjdeyi verdin mi

kızlar Zeycan bugün doğum yapacaktı,inşallah sorunsuz,sağlıklı bir şekilde kavuşmuştur Azra'sına....

canım bgun geldım doktordan degerım 84,33 e cıkmıs doktorada tatlı sordum yasak degıl dedı keseyı görelim bi dedi zaten 11 ınde 5 haftalık fln olcak kısmetse. yok canım hıc kımseye soylemedık bı surede soylemıcez canım ailelerde dahil

Hicran'ın iftara doğru sancıları başlamıştı galiba,10 dk.da bir geliyor demişti,yemekten sonra hast. gidecekti,çok merak ediyorum,ne yaptı acaba? Berat Efe yola çıktı sanırım.

gittim canim 3cm aciklik 60larda sanci vardı ister yatış yapalim ister evin yakinsa eve git bu ilk doğum olduğu için iki uç gün böyle devam edebilir ama iki saat sonra da.olabilir dedi bende eve geldim saat onda.... Su an agrilar 7dk da.bir belden giriyor nefes aldırmiyor öyle birde uykum geldi ki

suan okadar aglıyorum kı rabbm szlere bu gunlerı yasatyo dye okadar mutluyum kı bu topık herkese ugurlu geldı eskıden herkes olmuyo dyodu smdı srayla herkes dogum yapyo cokkkk dygulandım allhm bı avazda dogum yapmk nasp etsın hayatım sanada

Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese

Ayyy maşallah maşallah. Darısı sıradakilere. Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin ve de hayırlı bir evlat olmasını. Zeycan in numarasi vardı bende arayacaktim.ama telefonum bozuldu tamirde.nasıl oldu acaba doğumu falan. Allah hepimize sağlıklı doğum versin inşallah. Bu arada bizim bebislerin cinsiyetleri bir kız bir erkeğe benziyor dedi dr. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…