Hadi bakalım, ben şimdi çıkıyorum, mesai bitti, bir şey aklına gelirse mesaj at, hadi öptüm canım benim, bebişe de kendine de iyi bak
Hadi bakalım, ben şimdi çıkıyorum, mesai bitti, bir şey aklına gelirse mesaj at, hadi öptüm canım benim, bebişe de kendine de iyi bak
İyiyim toprammm sen nasılsın? bayramdan sonra gideceğiz tatile kısmetse, bugün ayarladık canım, 11 ağustosta gidiyoruzToprammmmm nasılsnm sen tatıle gıttın mı bu yaz
İyiyim toprammm sen nasılsın? bayramdan sonra gideceğiz tatile kısmetse, bugün ayarladık canım, 11 ağustosta gidiyoruz
İyiyim toprammm sen nasılsın? bayramdan sonra gideceğiz tatile kısmetse, bugün ayarladık canım, 11 ağustosta gidiyoruz
Bizimde izin 11 agustosta cnm izin doktr izin verir dimi sakincası var mı kı sen doktora sordn mu
Bu arada bnde iyiyim topramm çok sukur anneme geldim
kızlar zeycan bugün doğum yapacaktı,inşallah sorunsuz,sağlıklı bir şekilde kavuşmuştur azra'sına....
Sen doktoruna sor yine, bana ilk3 ay bazı şeyler yasaktı mesela, ama sonradan yasaklar kalktı. Şimdiki tatilimizi sordum, öyle ayarladım zaten. Uzağa gitmeyin dedi, yorucu bir tatil olmasın dedi, o yüzden biz de en yakın ayvalık diye ayvalık'a gitmeye karar verdik. Yoksa daha aşağılarda gözüm ama, doktorum izin vermedibir de denize girince mayonu değiştir, ıslak kalma dedi, kesinlikle güneşlenme gölgede otur, ve 50+ faktör bir krem hatta benim tavsiyem solante pregna kullan dedi. Bunu normal zamanlarda da sür yüzüne dedi, yoksa leke olursun dedi.
O yüzden ben havuza değil sadece denize gireceğim. Denizde açılmayı çok severim ama boynumu geçen yerlere gidemeyeceğim
Denizden çıkınca hemen ıslak üzerimi değiştireceğim. Güneşlenmeyeceğim. Yediklerime dikkat edeceğim, kolay bozulabilen yiyecekler yemeyeceğim... vs.
Tatil demeye bin şahit gerek ama buna da şükür ne diyelim
Annene müjdeyi verdin mi
maşallah sübhanallah canım benim
zeycan perşembe doğum yaptı dünyalar tatlısı bi kızı var ikiside çok iyi maşallah darısı bizlere
gittim canim 3cm aciklik 60larda sanci vardı ister yatış yapalim ister evin yakinsa eve git bu ilk doğum olduğu için iki uç gün böyle devam edebilir ama iki saat sonra da.olabilir dedi bende eve geldim saat onda.... Su an agrilar 7dk da.bir belden giriyor nefes aldırmiyor öyle birde uykum geldi ki
gittim canim 3cm aciklik 60larda sanci vardı ister yatış yapalim ister evin yakinsa eve git bu ilk doğum olduğu için iki uç gün böyle devam edebilir ama iki saat sonra da.olabilir dedi bende eve geldim saat onda.... Su an agrilar 7dk da.bir belden giriyor nefes aldırmiyor öyle birde uykum geldi ki
Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
Canim gozun aydin. Cok sevindim. Darisi bizlere insallah.Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?