kızlar ben bu gece nöbetteyim beni yanlız bırakmayın olur mu
Ne nöbeti sekerim yaaw[/QUO
engelliler ile çalışıyorum ya yatılı bir yer.. gece nöbet tutan arkadaş yıllık izne çıktı... onun nöbetlerini bölüştük bu gece ben burdayım :) beni yanlız komayınnnnnnnn....
brakmayız bebekımkızlar ben bu gece nöbetteyim beni yanlız bırakmayın olur mu
nooooooooldu???????
Noldu bebegim bi duruldun
elaaaammmm noldu yıwrummmmmmm
Canim benim yaa kolay gelsin öyleyse :)Ne nöbeti sekerim yaaw[/QUO
engelliler ile çalışıyorum ya yatılı bir yer.. gece nöbet tutan arkadaş yıllık izne çıktı... onun nöbetlerini bölüştük bu gece ben burdayım :) beni yanlız komayınnnnnnnn....
Özelden mesaj at canim sürekli giremiyo ve sayfalar cok hızlı ilerliyor:))
mik mik senden ayrı mı kaldımmik mik hani bensiz yapamazdın bu mik miksiz halimle vah bana vah bana vahh
klay gelsin canım. benim evde de cepte de netim yok malesef
kızlar basım cok fena agrıyo bu hastane bnı yoruyo basımı agrtyo yaaaaaaaaaaaaaaaabıde 2 tane svlcm vardı mink minik esım zorla sıkmstı kuck kucuk ız kaldı gecer mı suratıma cooook hassasmdr
klay gelsin canım. benim evde de cepte de netim yok malesef
mik mik senden ayrı mı kaldımmik mik hani bensiz yapamazdın bu mik miksiz halimle vah bana vah bana vahh
ben dün akşam da yazdım kimse yazmadı zaten mal gibi baktım ekrana durdum( öyle olsun ((
woooooooooooooowww harıkasın bebek
ya varya ödümü koparttın kız.. bişey olmaz canım. yara değilse imex al sür. sivilcelere birebir. ama sivilcenin tam üstüne süreceksin ve güneşe çıkmayacaksın o şekilde. baş ağrın için de hafif bir ağrı kesici alabilirsin canım
ben dün akşam da yazdım kimse yazmadı zaten mal gibi baktım ekrana durdum( öyle olsun ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?