- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
İnşallah canım hamileyimdir ölecem heyecandan 3 yıldır bekliyorumadım adım nasıl hamile kaldığımı anlatıcam eğerki hamileysem dua edinde değerim yükselsin
İnşallah canım hamileyimdir ölecem heyecandan 3 yıldır bekliyorumadım adım nasıl hamile kaldığımı anlatıcam eğerki hamileysem dua edinde değerim yükselsin
Bizim ikimizede benzese durum wahimm :)) zor basederiz
kız mikmik için izin kullandı derler arkamdan :))
kim bayılmaz kiii:98:
olumsuz düşünmece yok rabbim hayırlısınız versin bence vardır vakti aati bebeğiniz olmuş sonuçta kapılarınız açık bence yine olucaktır...yeter ki sağlığınız yerinde olsun inş..mutlu haberlerle burada oluruz...:26::26::26:
beeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim bende kendimi avutmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor tabiiki. Ama allahın izni ile bu kötü günlerde geçer siz hamilemisiniz ?
ilsec dualarım seninle bacım hadi inş
öncelikle çok heyecanlıyım ve nolur bilgisi olan cevap versin.
19-09-2013 perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum
24-09-2013 salı ( yani bugün) betahcg baktırdım değerim 19,57 çıktı
Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. Aşılamadan dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.
İnşallah hamileyimdir
12 gün sonra test yaptırın diyorlar aslında çünkü iğnenin etkisiyle vücütta hcg hormonu bulunuyor.
Sen bence haftaya pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir
MSA82
Canım bat düzenler misin 21 Ekim
12 gün sonra test yaptırın diyorlar aslında çünkü iğnenin etkisiyle vücütta hcg hormonu bulunuyor.
Sen bence haftaya pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir
MSA82
Canım bat düzenler misin 21 Ekim
Degerin 5 in ustunde ve adetine daha zaman var sen yuksek ihtimal hamilesinİnşallah canım hamileyimdir ölecem heyecandan 3 yıldır bekliyorumadım adım nasıl hamile kaldığımı anlatıcam eğerki hamileysem dua edinde değerim yükselsin
Özelden mesaj at canim sürekli giremiyo ve sayfalar cok hızlı ilerliyor:))
Noldu bebegim bi duruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?