Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallah canım hamileyimdir ölecem heyecandan 3 yıldır bekliyorum adım adım nasıl hamile kaldığımı anlatıcam eğerki hamileysem dua edinde değerim yükselsin

Kıyamam güzel düşün ins hamişsindir ve sağlıklı bir şekilde bebisini kucagina alırsın

inşallah allahım isteyen herkesi çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklıl bir evlat sahibi yapsın inşallah. Dua edelim birbirimize

teşekkür ederim bende kendimi avutmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor tabiiki. Ama allahın izni ile bu kötü günlerde geçer siz hamilemisiniz ?

Rabbim acını dindirecek hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder inşallah. ben henüz hamile değilim canım. beklemedeyim

12 gün sonra test yaptırın diyorlar aslında çünkü iğnenin etkisiyle vücütta hcg hormonu bulunuyor.
Sen bence haftaya pazartesi tekrarla testi inşallah yükselir

MSA82
Canım bat düzenler misin 21 Ekim

12 gün sonra test yaptırın diyorlar aslında çünkü iğnenin etkisiyle vücütta hcg hormonu bulunuyor.

MSA82

Özelden mesaj at canim sürekli giremiyo ve sayfalar cok hızlı ilerliyor:))

MSA82

bende dicektim de sustum... deniz vardı iğnenin etkisi ile pozitif görmüştü sonra iğnenin etkisi gecince negatif oldu... umarım senin bebişin içindedir canım... hayırlısı olur inşallah...

İnşallah canım hamileyimdir ölecem heyecandan 3 yıldır bekliyorum adım adım nasıl hamile kaldığımı anlatıcam eğerki hamileysem dua edinde değerim yükselsin
Degerin 5 in ustunde ve adetine daha zaman var sen yuksek ihtimal hamilesin
Daha basinda yakalamissin o yuzden 1 haftA beklemen gerekicek netlestirmek icin
Hayirlisi ile insaallah degerin artar canim .
Ilk bebeginmi olucak eger hamile isen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…