öyle valla. korkuyorum bebeğim babasına benzer diye
kız biriyle zor uğraşıyoruz ikisiyle naparız... :))) amannnn gelsin de bebeğimmmmmmmmmm
:))) kullan kiz walla ohh iyi olur
kızlar ben kaçar akşam kocamdan fırsat bulursam telden girmeye çalışırım maçkolik hastası adam tel i mi bırakmıyo bana...hadi öpüldünüz iyi eğlenceler size....
kız mikmik için izin kullandı derler arkamdan :))
ay sadece mikmik yapanlar mı izne çıkıyor
beeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle çok heyecanlıyım ve nolur bilgisi olan cevap versin.
19-09-2013 perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum
24-09-2013 salı ( yani bugün) betahcg baktırdım değerim 19,57 çıktı
Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. Aşılamadan dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.
İnşallah hamileyimdir
ne bilim kız ya hamile kalırsam arkamdan demezler mi :)))))))))))))
stressiz günler bizim olsun arkadaşlar eğlence d sınır tanımayalım....inş umarsız olursak sonuca varırız en kısa sürede hadi bakalım aadostlar....
bayıldım ben bu minik kuşa yaaa :)
inş hAmişsindir ay görünce bende heyacan yaptım vlla degerin var gibim ama bende fazla anlamam 0-5 gebelik yok demek senin ki 19,57 var gibim hadi inşsindir canım bizide bilgilendir
öyle valla. korkuyorum bebeğim babasına benzer diye
canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm. Bebeğin melek şimdi inşallah cennette. Senin için bolbol dua ediyordur. Haklısın korkmakta, üzülmekte ama elinden geldiğince sağlam durmalısın. Bak doktorun da demiş herşey normaldiye. Istersen bir süre daha dene olmadı başka çözümler var. Devletin aşılama tüp bebek için yardımları var. Ayrıca da sıvı alınma durumu için de kendine yüklenme. Sonuçta bunu gerekli olduğu için yaptırmıştın. Bebeğinin rızkı olsaydı ne olursa olsun bu dünyaya gelirdi. Bak herşeyin nedeni stres canım. Sen bunu üzerinden atmadıkça hem zor hamile kalırsın hem de kalsan bile hamileliğini doyasıya yaşayamazsın. Ben kaç yaşında doğum yapmış insanlar tanıyorum. Senin yaşın daha ne ki??? Içine atma sıkıntıları. Gel burada bizimle paylaş. Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?