Allah hayirli olani versin canim. Bende uzuuun sure dusunmuyorum bakalim:)şttttttttttt eski tayfaaaa nerelerdesiniz? 2.leri mi yaptınız kız :))) ben geçen ay hamile kaldım. korunuyoduk yalnız. oglum daha 2 yaşında malum. maalesef düşük yaptım. uzun bi süre daha düşünmem. sizleri merak ediyorum.
kızlaarr merhaba... eskilerdenim ben de ama epey uzun zamandır giremiyordum şimdi geri döndümnasılsınız hepiniz de??bende bebek sahibi olamayanlardanım maelesef daha doğrusu geçtiğimiz nisan itibariyle 5. düşüğümü de gerçekleştirdim bilinen kan pıhtılaşması problemimden başka birşey yok ama ne iğne ne de ilaç çare olmadı...şimdi tekrar bebek sahibi olmak için denemelere başlamak istiyoruz ama korkuyorum açıkçası...çünkü ben bayağı yıprandım...ha unutmadan rabbim başka dert vermesin ama bir de kist çıktı ki başıma sormayın regl olamıyorum maelesef ama ama doktorlar söktürücü verip gönderiyor ilaç bitince oluyorum sonra ki ay tekrar regl olamıyorum...offff çok canım sıkkın
teşekkür ederim canım... inşallahGeçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı olanı Allah nasip eylesin
herşeyde vardır bi hayır....
kan pıhtılaşması için saraçoğlu hocanın limon suyu tarifi vardı ona internetten bak inşallah fayda eder
Gecmis olsun cnm. Insallah tez vakitte bebisin olur. Hangi ildesin bilmiyorum ama ben sana nacizane bi dr tavsiye etmek istiyorum. Kendisi istanbulda. Cok ama cok iyi merhametli bicdanli bi dr. Daha once de cok yerde tavsiyede bulundum kendisiyle ilgili. Uzun zaman bebk sahibi olamayanlra sifa oluyo. Ben de buna dahilim. Bi gitsen muayene olsan belki bi faydasi olur sana. Dr. Mustafa acet. Istanbul bagcilar medipol tupbebek bolumu baskani. Ama gebelikte sorun yasayanlari iyilestiriyo.kızlaarr merhaba... eskilerdenim ben de ama epey uzun zamandır giremiyordum şimdi geri döndümnasılsınız hepiniz de??bende bebek sahibi olamayanlardanım maelesef daha doğrusu geçtiğimiz nisan itibariyle 5. düşüğümü de gerçekleştirdim bilinen kan pıhtılaşması problemimden başka birşey yok ama ne iğne ne de ilaç çare olmadı...şimdi tekrar bebek sahibi olmak için denemelere başlamak istiyoruz ama korkuyorum açıkçası...çünkü ben bayağı yıprandım...ha unutmadan rabbim başka dert vermesin ama bir de kist çıktı ki başıma sormayın regl olamıyorum maelesef ama ama doktorlar söktürücü verip gönderiyor ilaç bitince oluyorum sonra ki ay tekrar regl olamıyorum...offff çok canım sıkkın
canım çok teşekkür ederim...İstanbul anadolu dayım bende ama muhakkak gidicem ilk fırsatta sana da bilgi veririm..başka İstanbul da yaşayıp dr tavsiyesi olan varsa dinlerimGecmis olsun cnm. Insallah tez vakitte bebisin olur. Hangi ildesin bilmiyorum ama ben sana nacizane bi dr tavsiye etmek istiyorum. Kendisi istanbulda. Cok ama cok iyi merhametli bicdanli bi dr. Daha once de cok yerde tavsiyede bulundum kendisiyle ilgili. Uzun zaman bebk sahibi olamayanlra sifa oluyo. Ben de buna dahilim. Bi gitsen muayene olsan belki bi faydasi olur sana. Dr. Mustafa acet. Istanbul bagcilar medipol tupbebek bolumu baskani. Ama gebelikte sorun yasayanlari iyilestiriyo.
Ben kendisine tup bebk yaptirmak icin gitmistim. Beni ameliyat etti. Sonrasinda kendiligimden hamile kaldim. Nolur bi git gorus. Uzak ildeysen bile gel gorun. Sifan onun elinde olabilir Allahin izniyle. Eger gidersen bana da yaz mutlaka. Hakkinda hayirlisi olsun.
Cnm bn senı cıkaramadımkimsecikler yok....konu kapandı sanırım
canımm ben çoookkk eskilerdenim aslında ama uzun süredir girmiyordum...senin adın tanıdık geldi bana aslında ama hikayeni hatırlayamadımCnm bn senı cıkaramadım
Bu grubu acan benım cnm ama ınankı adın bıle tanıdık gelmedı adını fln degstrmedın dımıcanımm ben çoookkk eskilerdenim aslında ama uzun süredir girmiyordum...senin adın tanıdık geldi bana aslında ama hikayeni hatırlayamadım
yok canım ismimi değiştirmedim ama ilk bu grupta değildim...çok zaman geçti aslına bakarsan hatırlamıyorum ilk hangi gruba nereye yazmıştım...eskilerden hatırladığım bi hamilim vardı belki sende biliyorsundurBu grubu acan benım cnm ama ınankı adın bıle tanıdık gelmedı adını fln degstrmedın dımı
Evet cnm hatrlıyorum onu ama senı cıkaramadım nolur kusura bkma ee varmı bebiş bn hala bekliyorum 4 bucuk senedr . Bu grubu dger kızlar unuttu bebeklerı olunca dagıldılaryok canım ismimi değiştirmedim ama ilk bu grupta değildim...çok zaman geçti aslına bakarsan hatırlamıyorum ilk hangi gruba nereye yazmıştım...eskilerden hatırladığım bi hamilim vardı belki sende biliyorsundur
yok bebeğim maelesef 5 tane düşüğüm oldu 5 senelik evliyim bekliyorum bendeEvet cnm hatrlıyorum onu ama senı cıkaramadım nolur kusura bkma ee varmı bebiş bn hala bekliyorum 4 bucuk senedr . Bu grubu dger kızlar unuttu bebeklerı olunca dagıldılar
nerde bu milletttttttt, hakikaten dagıldı herkessss, kuzum toparlasak ya milleti, özledim burdaki muhabbetiBu grubu acan benım cnm ama ınankı adın bıle tanıdık gelmedı adını fln degstrmedın dımı
Evet ama nasıl olacak canımnerde bu milletttttttt, hakikaten dagıldı herkessss, kuzum toparlasak ya milleti, özledim burdaki muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?