Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar selam.bende anne olmak ıstıyorum pkoluyum.hemde adet olamayan pko.ilaç almadan adet olamıyorum.benım gıbı olup hamıle kalan warmı.1 kere asılama oldum olmadı

Merhaba arkadaslar,
ben de gebe kalmadan once cok gezdim bu sitelerde ve en sonunda bebegimi kucagima aldim. Allah isteyen herkese versin Insallah. Sadece size bence sihirli yontemimi yazmak istiyorum. Istiyorum ki sizde faydalanin. Ben de nerdeyse her denedigimde hamile kaldim. Yumurtlama testlerini biliyorsunuz. Bu testleri yapmaya basliyorsunuz ve 2 tane koyu cizgiyi gorene kadar yapiyorsunuz. Gordukten sonra demek oluyor ki 24 ya da 36 saat icinde yumurtlayacaksiniz. O yuzden 3 gun arka arkaya esinizde birlikte olmaniz lazim isinizi garantilemek icin. Eger bir saglik probleminiz yoksa ve sadece gebe kalamiyorsaniz bir deneyin. Ama unutmayin yumurtlama testleriyle vucudunuzu ogrenmek icin 2 ay falan gececek. Yumurtlama testlerini adetinizin genelde 10. gunu yapmaya baslayin. Tabii ki kisiye gore de degisir. Benim adetim 28 gunde birdi ben 10. Gun basladim hep. Ama yanilmayin. Bazen 12. gun bazen 15. bazen de 14. gun çıktı iki cizgi. Basarilar. Allah yardimciniz olsun....

slm arkadaşlar denizlide tüp bebek tedavisi görmek isteyen ve gören varmı ?tedaviden kalan ilaçlarımı satmak istiyorum. Ganole f 450 ıu (33 mm cg 0,75 ) den 3 kutu kaldı ve raporsuz aldım kutusunu 395 tl den aldım 300 tlden 1 kutu cetrotide kaldı 68 kusur tl den aldım 50 tlden vereceğim. 2 kutu progestan 100 mg 30 yumuşak kaldı ikisini 28 tl den aldım 20 tl vereceğim. denizlide raporsuz tedavi görenler bana

bu bilgili yazı için teşekkürler.inşaşllah bizede nasip olur...

Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum dün aynı renkte olmasa da her zamankinden köyü renkteydi 3 gündür kasık sancısıçekiyorum bugün de ateşin sabah 37.2 diakşam 36.9 bu ne demek yorumlarsanizsevinirim Teşekkürler

merhaba kizlar
benim tsh degerim 2,44 cikti :/ okuduguma göre 0,5 ile 1,5 arasinda olmasi ideal mis. aranizda böyle olupta hamile kalan varmi? teshisde progesteron degerimin düsük olmasi ve hypertroidimin cok fazla calismasi yazio :/ daha doktora gidemedim. neyapsamda bilemedim. vericekleri hap(L-Thyroxin) troidbezlerini düzene sokuyomus lütfen bi fikri olan varsa veya benim gibi olan varsa bi akil versin. kötümü sizce bu deger?

Ah kiyamam bebegimmmm sinav bu ins sonu guzel olacak dua edelim bol bol..
Biz de tam 1 hafta sonra 18aylik oluyorzzz

Aaa kis sen dondun mi

Ben warım eskılerden naslsnz bkalm
özledim sizi kızlar yaaaaaaaaaaaaa. Arın tam 18 aylık, aşırı yaramaz sıpam ama çok şükür bin şükür saglıklı. gep dualarımdasınız. arada yoklıcam sizi çok öpüyorummmm

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır yazmadım buradaki sohbetlerimizi çok özledim oglusum 15 aylık oldu zaman çok cabuk geçiyor bi zamanlar hamile kalmak için uğraşıyordum çok şükür kucağımıza aldık büyütük bile sizleri çok özledim nasılsınız sizlerden ne haber

kuzum başın saolsun, üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Benim kuduruk bırakmıyo ki yazayım:) 14 aylık tontişim. öpüyoruz ogluşunla seni
Saol canim benim dostlar saolsun. Oyy masallah siz baya buyumussunuz yaa. Bizde 9 bucuk aylik olduk bile. Bizde opuyoruzzz sizii canimm
kuzum başın saolsun, üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Benim kuduruk bırakmıyo ki yazayım:) 14 aylık tontişim. öpüyoruz ogluşunla seni
Saolll canimm dostlar saolsunn. Oyy masallah baya buyumussunuz sizde :) bizde 9 bucuk aylik olduk bilee bizde opuyoruz sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…