Merhaba arkadaslar,
ben de gebe kalmadan once cok gezdim bu sitelerde ve en sonunda bebegimi kucagima aldim. Allah isteyen herkese versin Insallah. Sadece size bence sihirli yontemimi yazmak istiyorum. Istiyorum ki sizde faydalanin. Ben de nerdeyse her denedigimde hamile kaldim. Yumurtlama testlerini biliyorsunuz. Bu testleri yapmaya basliyorsunuz ve 2 tane koyu cizgiyi gorene kadar yapiyorsunuz. Gordukten sonra demek oluyor ki 24 ya da 36 saat icinde yumurtlayacaksiniz. O yuzden 3 gun arka arkaya esinizde birlikte olmaniz lazim isinizi garantilemek icin. Eger bir saglik probleminiz yoksa ve sadece gebe kalamiyorsaniz bir deneyin. Ama unutmayin yumurtlama testleriyle vucudunuzu ogrenmek icin 2 ay falan gececek. Yumurtlama testlerini adetinizin genelde 10. gunu yapmaya baslayin. Tabii ki kisiye gore de degisir. Benim adetim 28 gunde birdi ben 10. Gun basladim hep. Ama yanilmayin. Bazen 12. gun bazen 15. bazen de 14. gun çıktı iki cizgi. Basarilar. Allah yardimciniz olsun....
Masallah sizeHey eskilerden kimler burada ? özledim vallahibenim ogluş 11 gün sonra 18 aylık olacak inşallah sizin minnaklar n alemde
Biz de tam 1 hafta sonra 18aylik oluyorzzzHey eskilerden kimler burada ? özledim vallahibenim ogluş 11 gün sonra 18 aylık olacak inşallah sizin minnaklar n alemde
Aaa kis sen dondun miBiz de tam 1 hafta sonra 18aylik oluyorzzz
Ben warım eskılerdenHey eskilerden kimler burada ? özledim vallahibenim ogluş 11 gün sonra 18 aylık olacak inşallah sizin minnaklar n alemde
Hiçranım cnım napyosun hayatm mınık erkeginı büyütdün mü ck özldm sziElaaammmm:3
Bende bendeHiçranım cnım napyosun hayatm mınık erkeginı büyütdün mü ck özldm szi
Bende ıyıym hayatm ck sükür 1 eksgim war ıste daha olmuyo beklyorumBende bende
Buyuyo elaam cok sukur sen nasilsin nasil gidiyor
Ah kiyamam bebegimmmm sinav bu ins sonu guzel olacak dua edelim bol bol..
Biz de tam 1 hafta sonra 18aylik oluyorzzz
Aaa kis sen dondun mi
özledim sizi kızlar yaaaaaaaaaaaaa. Arın tam 18 aylık, aşırı yaramaz sıpam ama çok şükür bin şükür saglıklı. gep dualarımdasınız. arada yoklıcam sizi çok öpüyorummmmBen warım eskılerdennaslsnz bkalm
Saol canim benim dostlar saolsun. Oyy masallah siz baya buyumussunuz yaa. Bizde 9 bucuk aylik olduk bile. Bizde opuyoruzzz sizii canimmkuzum başın saolsun, üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Benim kuduruk bırakmıyo ki yazayım:) 14 aylık tontişim. öpüyoruz ogluşunla seni
Saolll canimm dostlar saolsunn. Oyy masallah baya buyumussunuz sizde :) bizde 9 bucuk aylik olduk bilee bizde opuyoruz siziikuzum başın saolsun, üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Benim kuduruk bırakmıyo ki yazayım:) 14 aylık tontişim. öpüyoruz ogluşunla seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?