Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım başın sağolsun, miniğini de güle güle büyüt inşallah, çok uzun zaman oldu girmeyeli ama kimseler de yok gibi epeyidir.
Saoll canimm dostlar saolsunn. Aminn insallahh canim saolasin. Aynen yaa cok uzun zaman oldu. Ne guzel vakit geciriyorduk. Artik herkes dagildi

kuzummm nasılsın prensesee kavuşmana cok az kalmış sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş meleğini kuzumm :) ben hala devam uğaşıyorum bakalım ne zamana kadar uğaşacam :)
canım merhaba tp bebek yaptırdın mı? bizde de morfolojı sıfır da merak ettim.

Masallah canımmmm hayrlı evlat olsun inşallahhh :*
Merhaba kızlar. Nasılsınız?

İyiyilik güzelik sekerim sen nasılsın :)
merhaba kızlar nasılsınız beni unutmuşunuzdur kesin
Unuturmuyuz kız seni :* nasln

Masallah canımmmm hayrlı evlat olsun inşallahhh :*
Merhaba kızlar. Nasılsınız?

İyiyilik güzelik sekerim sen nasılsın :)
merhaba kızlar nasılsınız beni unutmuşunuzdur kesin
Unuturmuyuz kız seni :* nasln

merhaba hanımlar,çook uzun zaman oldu,sizi çok özledim neler yaptınız,benim kız 1 kilo doğmuştu,şimdi 20 aylık ve 9 kilo sağlıklıya çok şükür

merhaba hanımlar,çook uzun zaman oldu,sizi çok özledim neler yaptınız,benim kız 1 kilo doğmuştu,şimdi 20 aylık ve 9 kilo sağlıklıya çok şükür
Masallah bzm kızımıza cok sevndım. Naslsn abla knusamyoruz hc bn ck özldm

elaaaam sağol canım hamdolsun,ankaraya kesin dönüş yaptık,10 ay oldu,iş yerim evim değişti alışmaya çalışıyoruz,herşey çok güzel,bir babam yok işte.... annem benim kıza bakıyor,çok iyi oldu aslında...hayat hem zor hem güzel sen ne yaptın,geçmişi pek okuyamadım

bende degısen bısey yok abla aynı bıldıgın gbı hala bebek ıcın ugrasıyorum ayın 1 yada 2 sı olmam gerektı olmadım henuz dualarını beklıyorum

merhaba kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı bilmem ki :) buda benim kızım Rabbim bu duyguyu cümlemize yaşatsın inşEki Görüntüle 1845479
Gamzecımmmmm senı hıc unuturmuyum sarısın hatun cok ozlemısım ya hey gıdı gunler kızın kocaman olmuş cok şaşrdım bende hala bebek yok malesef

Kızlar aranıza beni de alır misiniz ?4 yıllık evliyim ancak bebiş olmuyor .bır kaç doktora gittim .sorun yok dendi offff ne. Yapmalıyım cok üzülüyorum artık

Kızlar aranıza beni de alır misiniz ?4 yıllık evliyim ancak bebiş olmuyor .bır kaç doktora gittim .sorun yok dendi offff ne. Yapmalıyım cok üzülüyorum artık
Eşinde gitti mi peki canım?Allah tez zamanda sana,bana ve isteyen herkese nasip eder insallah

ALLAH Kerim'dir
Yoktan var edendir
Bu mübarek ramazan ayı hürmetine bende dahil burada bulunan bütün kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin
Aminnnn

Kizlar benimde bebegim olmadi 2 sene 16.641 tane ya latif cektim Allah o ay bebegimi verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…