Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaarrrr yoklugumdaa ne guzelll bestelerr yapmışınızzz... okurken guldumm vallaaa çookkk yaratıcı bir topiğe sahibizzz.... eserlerinizin devamını bekliyoruuuzzz....

Ben çıkıyorum kızlaar size iyi eğlenceler,isimleri yazılmasını isteyenler elaaaama söylesin o bana msj atabiliyo kaçırdıklarımı öyle telafi edeyim taabi elaaaam kabul ederse

yumoşuma sipoşu bulayım diyeee..
bir parça kaliteli sipoş tutayım diye
mikmikle sipoşu alayım diye
düngece hep mikmik yaptım da durdum

düşlere daldıkça doldu gözlerim
bebişimi aradı bomboş ellerim
sipoşları döllendirmek için bebişim
dün gece amuda kalktımda durdum..

Son düzenleme:
bu gece burda olunn nolurrr bestelerinize ihtiyacım var :)))) süpersiniz ela ile atışıyorsunuz iki ozan misali :))))99

anlamsz mık mikler geldı her gece
yum yum gunlerım mı
bılemedm kı adamıda delırtcem bn bu gdısle
sposum yumosum nolur mik leyın

silk dilkli gunlermz gerıde kaldı
ıyı mı yaptık
bılemedm kı
benm vazgeclmezm kadınlar kulubu
yasasın en buyuk kadınlar kulubu

Ben çıkıyorum kızlaar size iyi eğlenceler,isimleri yazılmasını isteyenler elaaaama söylesin o bana msj atabiliyo kaçırdıklarımı öyle telafi edeyim taabi elaaaam kabul ederse

tabı abla olur

çok güzel elaammmm

yumoşlarda yanlız gezen sipoşlarrr
yumoşumla sizin kadar hızlıyımm
bir haykırsam belki ulaşır sipoşlar; derim
ben hamişim, ben hamişim, hamişimmmm

kaderim bu böyle yazılmış batım
kimsenin bebişinde yoktur gözüm..
bir yumoş günü bekler kutuşum

yapmadığım şekil kalmadı mikmikte
hangi şekle girdimse kaldı sipoşlar
sipoşa geçer yumoşa geçmez sözüm

kızlarr bu günlük eserlerimin sonuna gelirken sizlere iyi iyi ve bereketli akşamlar diliyorum

benim mesaim doldu buz kız kaçarrrr

Süpersiniz valla kızlar...Okudukça kopuyorum :)

cok güzell

Kızlar eşimin bi terfi olayı var bu akşam belli olacak muhtemelen dualarınızı bekliyorum. Biliyosunuz başkalarının yaptığı dua daha makbuldür.

herkese iyi akşamlar hanımlar :)
forumda aslında bi aratma yapmıştım ama sizin topic çıktı karşıma, bi de son sayfayı okuyunca yazmadan edemedim, besteler harika bu arada umarım bebiş dilekleriniz gerçek olur, listede adının karşısında "beklemede" yazan herkeste "hamile" yazar

saol canım yaa... inşallahhhhhh

hayırlı günler kızlar nasılsınız? maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim hadi bakalım anne aday adayları,

Bende girebilirmiyim listeye 17 ekim bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…