Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence önemli olan senin isteyip istememen...o sorumluluğu alacak olan sensin sonuçta. emin olamıyosun anladığım kadarıyla ama olunca da mutlu olacaksın...hayırlısı olsun.

Oyle tabii bu iki ay icinde oldu oldu yoksa yine tatile cikicaz sanirsam su ev isimiz belli olsa neyse tskler yorumlarin icin Allah once sizlere versin ins ben beklerim amenna

bence önemli olan senin isteyip istememen...o sorumluluğu alacak olan sensin sonuçta. emin olamıyosun anladığım kadarıyla ama olunca da mutlu olacaksın...hayırlısı olsun.

slm arkadaşlar
ben 1.5 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat bende pko war doktorum bana klomen, duphaston ve catlatma iğnesi ovitrelle): werdi adetimin 5. günü yani perşembe baslıcam aranızda kullanan warsa LÜTFEN BİLGİ WEREBİLİR Mİ?
çatlatma iğnesini klomenden 1 2 gün sonra wurulmamı söyledi bununle ilgili de bilgi werirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER...................

Bacım beni düzelt pliiis 21 ekim

bana cewap werebilecek kmse yok mu yaaa cok endişeliyim (

canım valla ben hiç kullanmadım bilsem hemen anlatırım ama burdaki kızçelerden kullananlar var gelirler birazdan bekle panik yapma takip et yazarlar canım yazmazlarda yine sorar güncellersin gördüklerinde mutlaka yazarlar

Oyle tabii bu iki ay icinde oldu oldu yoksa yine tatile cikicaz sanirsam su ev isimiz belli olsa neyse tskler yorumlarin icin Allah once sizlere versin ins ben beklerim amenna

hadi hayırlısı :) ayy cnm inşallahhh Allah isteyen herkese nasip etsin...ev işin de en kısa zamanda belli olur umarım.

bana cewap werebilecek kmse yok mu yaaa cok endişeliyim (

Ben kullandım klomen canım. Ama duphaston kullanmadım. 5 gün kadar kullandım ve sonrasında kontrole gittim, iğne verdi ilişki zamanlarını söyledi. Eğer yeterince olgunlaşmamişsa yumurtalar nasıl iğne olur ki? Bence bitince tekrar baksın ona göre versin iğneyi..

Fatih Terim bile Galatasarayı bıraktı, şanssızlık benim peşimi bırakmadı gel artık bebiş yaaaa...

hemen yardımcı olayım canım.
ben de pko yum aynı süreçten geçtim maalesef gebe değilim aşılama oldum. ekimde bir daha olucam.
canım klomen yumurta büyütmek için.
doktorun sürekli takipte bulunmalı yumurtalar büyüdü mü diye.
klomenden 1-2 gün sonra vurulmuyor iğne.
yumurtalar yeterli olgunluğa erişince iğneni yapıyorsun , sonra gün aşırı ilişki ya da aşılama..
duphastonu neden verdi bilmiyorum ama:26:

selam kızlaaaaaaaaaar...
ben de bu ay gebe kalmayı çok istiyorum.
aşılama olucam hem de ikincisi.
inşallah bu sefer tutar..
adet olmayı bekliyorum 2.günü gidicem doktora ve tedaviye başlıcaz

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee caaaaaaaaaaanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaaaaaaaaaaşıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bebegimmmm oyoyoy yerim seni beeeen Allahim kizlar Dokturmus esra ve elaaam yarildim gülmekten en güzel bestelerini yapmislar :))

klomen yumurtalar gelişsin diye iğne de çatlaması için bnm yumurtam oluyo fakat çatlamıyo o yüzden dedi doktorum

duphaston gebelik olursa düşük olmasın dieymiş pko da düşük riski oluyomuş int. Baktığım kadarıyla iğne de şöyle klomeni 5 gün günde 2 tane alıcam bittikten 1 2 gün sonra kontrola gidicem yumurtaların gelişimi iyi ise vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…